2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Bende alacaktım gece ışığı yanan var onu begendim erkek kalmamış. O yüzden sonra alacağım onu sadece şimdilik beslenmeden biberon aldım onu da en küçügünden aldım belki aventi sevmezse diye korktum stoğa gerek yok gerekirse çıkar mağazadan alırım dedim. Pamuk aldım çok olarak 3 koli 😘
Evet canim alirsam gece parlayan alcam magazaya gidip ama kullanmazsa eve atar miyim diye bilemedim. Gidip alayim o halde ben de😊pamuk ben de paketli alcam islak mendil kullanmayi dusunmuyorum cunku. Biberon da chicco nun almistim onceden cam olan ama hastanede kucuk bi tane istiyorlarmis. Onu en kucuk boy alcam wee nin ucuz olanlardan. Tesekkur ederim😘

Evet canim alirsam gece parlayan alcam magazaya gidip ama kullanmazsa eve atar miyim diye bilemedim. Gidip alayim o halde ben de😊pamuk ben de paketli alcam islak mendil kullanmayi dusunmuyorum cunku. Biberon da chicco nun almistim onceden cam olan ama hastanede kucuk bi tane istiyorlarmis. Onu en kucuk boy alcam wee nin ucuz olanlardan. Tesekkur ederim😘
Rica ederim ne demek 😘

Kızlar ben randevumdan çıktım enfeksiyon vardı idrar geçmiş çok şükür kandaki sonuç henüz çıkmadı bebek de çok hareketli🤗 kilosu da 700 gr dedi inşallah tombik olur tabiki incelikle sağlıklı olması🙏 Sizlerde durum nasıl
Maşallah baya büyümüş:)

Hergün bi yer ağrıyo ya şimdi de böyle karnımda bi tuhaflık oluyo içim bi tuhaf oluyo böyle sanki kalp atışım hızlanıyo bazen böyle olduğunda karnım sertleşiyo sanki
Aynısı bana da oluyo canım sanırım onlar yalancı kasılmalar braxton hicks kasılmaları deniyor. İlk gebeliğimde de olurdu herhangi bir zararı olmadı. Düzenli aralıklarla olmadığı sürece korkma.

Aynısı bana da oluyo canım sanırım onlar yalancı kasılmalar braxton hicks kasılmaları deniyor. İlk gebeliğimde de olurdu herhangi bir zararı olmadı. Düzenli aralıklarla olmadığı sürece korkma.
Gün içerisinde arada bir oluyor ya şuan olması normal mi erken mi başladı acaba

Kızlar bugün e bebek joker soobe mağazalarına gittim çok güzel şeyler var.Bizim burda soobe mağazası kapanıyormuş, zıbınlar 5 tl ydi bir 12 tlye çok güzel pamuklu penye battaniye aldım 🙂

Gün içerisinde arada bir oluyor ya şuan olması normal mi erken mi başladı acaba
Benim ilk gebeliğimde de 20.haftadan sonra başlamıştı bunda da başladı sanırım normal ama çarşamba günü randevum var doktoruma sorcam yine de. sen de istersen bir dahaki kontrolünde sorabilirsin.

Benim ilk gebeliğimde de 20.haftadan sonra başlamıştı bunda da başladı sanırım normal ama çarşamba günü randevum var doktoruma sorcam yine de. sen de istersen bir dahaki kontrolünde sorabilirsin.
Soralım canım ben ne zaman giderim Bilmiyorum da geçen hafta detaylı için gitmiştim biraz bekleyip öyle gideyim dedim kendi doktoruna inşAllah bi sıkıntı yoktur ya

Soralım canım ben ne zaman giderim Bilmiyorum da geçen hafta detaylı için gitmiştim biraz bekleyip öyle gideyim dedim kendi doktoruna inşAllah bi sıkıntı yoktur ya
Ben doktorumun yorumunu yazarım yine burdan. Bence sıkıntılı bir durum değil içini ferah tut.

Ben doktorumun yorumunu yazarım yine burdan. Bence sıkıntılı bir durum değil içini ferah tut.
Tmm teşekkür ederim. İnşAllah ya bide bana sanki psikolojik gibi geliyor öyle olduğu aklıma gelince sanki dediğim gibi böyle içim bir tuhaf oluyor yani anlatamıyorum.

Tmm teşekkür ederim. İnşAllah ya bide bana sanki psikolojik gibi geliyor öyle olduğu aklıma gelince sanki dediğim gibi böyle içim bir tuhaf oluyor yani anlatamıyorum.
Ben çok iyi anlıyorum seni kalbim hızlanıyo karnım toplanıyo gibi oluyo sertleşiyo 30 sn kadar sürüyodur ben derin nefes alarak geçirmeyi öğrendim bu sefer. Bir de dikkat ettim bebeğim çok hareket edince ya da elimle karnıma çok dokununca da oluyo ama genelde kendi kendine aniden oluyo.

Back
X