2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
sosmivida sosmivida benimde kız bebek olduğu kesinleşti 20+5 390 gr cikti kızlar ben ilk günden beri sürekli idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum ve antibiyotik kullanıyorum bunun yanında usuttum ve çok ağır grip oldum bu kadar antibiyotik artık beni korkutuyor kullansam dert kullanmasam dert
bende gebeligin basindan beri 5 kez idrar yolu enfeksiyonu oldum antibiyotik kullandim hala tam bitmis degil baya azalmis gorunuyor ama icmesek daha tehlikeliymis bebegin kanina geciyormus enfeksiyon Allah korusun

Ben çok iyi anlıyorum seni kalbim hızlanıyo karnım toplanıyo gibi oluyo sertleşiyo 30 sn kadar sürüyodur ben derin nefes alarak geçirmeyi öğrendim bu sefer. Bir de dikkat ettim bebeğim çok hareket edince ya da elimle karnıma çok dokununca da oluyo ama genelde kendi kendine aniden oluyo.
Aynen tam tarif etmişsiniz öyle olduktan sonra baya hareketleniyo sanki ben magnezyum da kullanıyorum arada bir.

bende gebeligin basindan beri 5 kez idrar yolu enfeksiyonu oldum antibiyotik kullandim hala tam bitmis degil baya azalmis gorunuyor ama icmesek daha tehlikeliymis bebegin kanina geciyormus enfeksiyon Allah korusun
Aynen öyle canım benim resmen hiç geçmedi 10 gn kullandım bitti ama sikaytlerim bitmedi sonra bir kaç gün sonra grip oldum kötü olunca gttim yine idrar yolu enfeksiyonu yine antibiyotik mecbur kullanıyorum tuvalete gimekten artık uyku diye bir şeyi unuttum

Napıcaz kaç kiloyla kapatıcaz acaba su içsem yarıyor hamilelikten önce böyle değildim acaba balık yağı vitaminler demir ilaçları falan da mı kilo aldırıyor 😅
Kilo almak yada almamak bazen elinde olmuyor ben normalde çok hızlı kilo alan bir insanım sindirimim çok yavaştır akşam 6 da yediğim yemeği sabah uyandığımda midemde sindiremediğimi hissederdim. Ama hamilelikte tam tersi oldu karnım sürekli acıkıyor ve hızlı sindiriyorum benim yaptığım hiç bir şey yok. O yüzden üzülmeyin sonra düzene girer herşey sağlıklı olsun yavrular yeter

Napıcaz kaç kiloyla kapatıcaz acaba su içsem yarıyor hamilelikten önce böyle değildim acaba balık yağı vitaminler demir ilaçları falan da mı kilo aldırıyor 😅
Bende oyleyim yaa anlamıyorum, çok dikkat ediyorum gibi geliyor ama 1 ayda 2 kilo almaya başladım artık bide ben çok hareketsizim onunda etkisi olabilir ama 🙈🙈

Valla hem ekşi h tatlı benim kizin boğazı benim gibi herşeyden istiyor ben normalde de çok yerim ama kilo almazdım hamileliklerimde hep çok kilo aldım ilk gebeligimde 26 ikincide 27 aldım bunda 30 falan alcam galiba😄😍 vitaminleri bileek bı gün içip bı gün içmiyorum ama yine de alıyorum kilo kızımda komple bırakmıştım vitamini ama yine de çok kilo aldım yapacak bişey yok sonra veririz inşallah ne diyelim 😊😘

Valla hem ekşi h tatlı benim kizin boğazı benim gibi herşeyden istiyor ben normalde de çok yerim ama kilo almazdım hamileliklerimde hep çok kilo aldım ilk gebeligimde 26 ikincide 27 aldım bunda 30 falan alcam galiba😄😍 vitaminleri bileek bı gün içip bı gün içmiyorum ama yine de alıyorum kilo kızımda komple bırakmıştım vitamini ama yine de çok kilo aldım yapacak bişey yok sonra veririz inşallah ne diyelim 😊😘
Allah bağışlasın hepsini 😊💕 peki bebisler kaç kilo civarı doğdular

Bence vitaminler kilo aldırmıyor doğuma kadar çok düzenli içiyorum 7 kiloyla doğuma gidiyorum ekmek makarna pirinç den Tiksiniyorum bol su içmeyle tamamlıyorum 😊

Back
X