2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Merhaba ben 24 ncü haftamdayım alttan muayene olmadım. Detaylı nırmal ultrason gibi bakılıyor tek tek değerlere bakıyorlar. Senin durumun farklı olabilir yanlış antibiyotik kullanımı demişsin umarım sıkıntı yoktur geçmiş olsun
çok şanslısın inşşalah teşşekür ederim o güzel dileklerin için 🙏

Bende Gaziosmanpaşa ya gidiyorum şimdilik peki hizmet hastanesinde ne kadar aldılar doğumuna☺
Benim şöyle dr m dışarıdan geliyo o yüzden hastane + dr ödemiştim 2017 de 5000₺ tuttu şimdi ne olucak bilmiyorum. Hizmetin kadın doğumcuları çok iyi benim dr mda eskiden hizmetteymiş.
Doğum anına kadar ebe hep yanımda ve hep moral vericiydi doğum sonrası eğitim, anne baba için ücretsiz psikolog desteği vs var

Benim şöyle dr m dışarıdan geliyo o yüzden hastane + dr ödemiştim 2017 de 5000₺ tuttu şimdi ne olucak bilmiyorum. Hizmetin kadın doğumcuları çok iyi benim dr mda eskiden hizmetteymiş.
Doğum anına kadar ebe hep yanımda ve hep moral vericiydi doğum sonrası eğitim, anne baba için ücretsiz psikolog desteği vs var
Canım şimdi Prof doğum için 7 bin falan istiyor gaziosmanpaşada 🤦‍♀️Benimde ilk doğum olacak bakalım beni neler bekliyor Allah kurtarsın hepimizi 🙏hayırlısıyla

Canım şimdi Prof doğum için 7 bin falan istiyor gaziosmanpaşada 🤦‍♀️Benimde ilk doğum olacak bakalım beni neler bekliyor Allah kurtarsın hepimizi 🙏hayırlısıyla
Birazcık uzmanlıkları artınca fiyatları da artıyo 😅 ben artık şöyle düşünüyorum benimle doğum yapıp sıkıntı yaşayan çok kişi var etrafımda biri eltim çok sorunlu oldu doğumu ve sonrası. Kimse yanlış anlamasın çalışıyorum çok şükür karşılayacak durumumda var o yüzden iyi yer iyi dr olsun diyorum.
Amin inşallah hayırlısıyla alırız kucaklarımıza

Birazcık uzmanlıkları artınca fiyatları da artıyo 😅 ben artık şöyle düşünüyorum benimle doğum yapıp sıkıntı yaşayan çok kişi var etrafımda biri eltim çok sorunlu oldu doğumu ve sonrası. Kimse yanlış anlamasın çalışıyorum çok şükür karşılayacak durumumda var o yüzden iyi yer iyi dr olsun diyorum.
Amin inşallah hayırlısıyla alırız kucaklarımıza
Aynen öyle canım benim eşim takıntılı herşeyin en iyisi olacak her konuda o yüzden özel o yüzden Prof çok şükür bizim de durumumuz var ben de en iyi şekilde ve rahat bir şekilde doğumu atlatmak istiyorum Allah’ın izniyle 🙏

benimki sorun denemez çünkü hep düşüktü benim. normalde de 10'a 6 çıkardı. ilk hamileliğimde 11'e 7'ydi hep. doktor daha çok yüksek tansiyondan korkuyor ama. tansiyon aleti al, 2 günde bir ölç dedi bana.
Benimde hep düşük. Kendimi bildim bileli. Mesela 6 larda normalim. Ama 5 in altına düşüyo. Şişmeyeyim diye tuzu azalttım ondan mı acaba

Arkadaşlar 32. Haftada izne çıkılıyor daha oncesi yasak. 32. Haftadan once rapor alio cikmayi dusunen var mi biraz zor sabrediyorum ben😁

Arkadaşlar 32. Haftada izne çıkılıyor daha oncesi yasak. 32. Haftadan once rapor alio cikmayi dusunen var mi biraz zor sabrediyorum ben😁
Maaşın düşer diye bılıyorum canım ,cunku 4 aylık maaşın son uc aylık brutunden hesaplanıyor, normal rapor alınca da brut dusuyor diye bılıyorum ,yine bir arastır bize de soyle,ben de sabırsızlanıyorum :) izin için

Kadın dogum kontrolleri olcagında maaşımızdan kesemıyo kanunen kontrol haklarımız varya , bunu ayda tam bir gün mü ,yoksa birkaç saat mi kullanıyorsunuz

Kadın dogum kontrolleri olcagında maaşımızdan kesemıyo kanunen kontrol haklarımız varya , bunu ayda tam bir gün mü ,yoksa birkaç saat mi kullanıyorsunuz

Benim isyerim kesiyor tam günü izin kullandirmiyor hakkim olsa dahi. Normalde yapmaları yasak ama buna uymuyorlar bir bahane sunuyorlar.

Benimki sanırım yüksek canım ayak bileklerim şişiyor hep tuzu kesemiyorum ondan sanırım Dr şöyle benimki yuksekkken alfamet diye bı tansiyon ilacı kullanmisdim
Yüksekte tehlikeli, düşüktede bayılmak çok kötü. Dikkatli ol. Daha vakit var daha fazla şişmeden.

1 saatlik olan testten yaptırdınız galiba. yani 50 grlık.

benim 1 saatlik testte açlık 85, sonrasında 162 çıktı. doktor 140tan çok çıkarsa 3 saatlik şeker yüklemesi (100 grlık) yapacağız demişti. 3 saatlik sonuçlarım da açlık 84, 1 saat sonunda 191, 2 saat sonunda 150, 3 saat sonunda 83 çıktı.

son testte de 191'i yüksek buldu. gebelik şekeri yok ama diyetisyene gitmen gerek dedi. bu arada kilo almadım gibi bir şey bu hamileliğimde. zaten kilolu hamile kalmıştım. hani şekerin doğrudan kiloyla ilgili olmayabiliyor. değerlerimiz kötü olduğu için sağlıklı beslenmek gerekiyor ama.
evet 50gr lık tı 100 gr lık yapmamız gerekiyor demedi direk diyetisyen bugün kendim makinada ölçtüm açlık 104 1 saat sonra 229 çıktı :(

32+0 olmasi lazim çünkü 32 yi doldurmak gerekiyor. 33+0 da 33. Haftayi doldurmuş oluyoruz. O yuzden hesaplayin 32 dolunca izniniz başlar.
Kızlar bizim 16 haftalık tatılımıze ramazan ve kurban bayramı tatılı de gırıyor ya ,onlar nasıl işlenıyor acaba ,süremızı bıraz uzatır mı ne dersınız?

Back
X