- 5 Nisan 2019
- 829
- 510
- 23
- 33
İyi bari şekEr yüklemesi yaptırcaktım güvenebilirimAblamda sağlık ocaginda doktor, o da diğer testler değil ama tsh yanlis çıkabiliyor dedi. Bende hep hastanede baktiriyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi bari şekEr yüklemesi yaptırcaktım güvenebilirimAblamda sağlık ocaginda doktor, o da diğer testler değil ama tsh yanlis çıkabiliyor dedi. Bende hep hastanede baktiriyorum
Anladım canım ilk doğumun kızındı demiIlk gebeligimde baya baya geldiğini anladım küçük 1 bardak kadar vardı ama sonra kesildi, sızıntı seklinde devam etti 2 ay kadar. 2.gebeliktede yine aynı çok geldi ama durmadı, her adim attığımda geldi boşaldı
Evet ilki kızdı, ikinci erkek kaybettiğim, şimdi yine kız. Doktor kiz bebekler daha iyi tutunuyor demiştiAnladım canım ilk doğumun kızındı demi
Bebek uyurken kundaklanirsa uykusunda veya uykuya geçişte kendini bı anda atıyor elleri kolları sonra uyanıyor hemen uyurken hem kızımı hem oğlumu kundaklayip uyuturdumBenim eşimi kayinvalidem hep kundaklayarak yatirmis cok rahat uyurdu diyor , bende kizimda deniycem bakalım umarim iyi uyur benim kizimda![]()
10 u geçtim ben bı iki haftadır tartilmiuorum bileArkadaşlar selamlar kilo durumlarınız nasıl?ben hızla alıyorum 8-9 kilo oldu ve her hafta artıyor tutamıyorummmm![]()
Mümkünse hastanede ver kanları bence de, hele şeker yükleme testinde kan ne kadar beklerse o kadar yanlışlık ihtimali var çünkü kan hücreleri glukoz kullanır ve bekledikçe serumdaki glukozu kullanıp sonucun olduğundan düşük çıkmasına neden olabilirlerSağlık ocağına gidicem yükleme için o zaman söylerim bakarlar da işte dediğim gibi sağlık ocağına güvenemiyorum ilk tshım orada yanlış çıktıktan sonra .
Benimde 8 kg olduArkadaşlar selamlar kilo durumlarınız nasıl?ben hızla alıyorum 8-9 kilo oldu ve her hafta artıyor tutamıyorummmm![]()
Benimde öyle oluyor ya hemen şekil değiştiriyorum şimdiden yatış şeklini bile beğenmiyolatKızlar sağıma veya soluma yattığımda hafif göbeğimin üzerine doğru yani hemen bebek tepki veriyo acaba sıkışıyomu![]()
Canim bende 1 ay olmad baktirali tsh 2.25 yaziyor sonuc kisminda iyimi sence ,doktorumda inceledi genel olarak sorun gorunmuyor dedi senin kac cikmistiBenim de normal hatta 0.9du, açıkçası ben de beklemiyordum bugün 2 kez kontrol ettirdim laboratuvarda ama yükselmiş :/ normalde her trimesterde bakılması lazım, tiroid bozukluğu da seker hastalığı gibi gebelikte normale göre artabiliyor
Bende 71.5 la hamile kaldim suan 78 kiloyumArkadaşlar selamlar kilo durumlarınız nasıl?ben hızla alıyorum 8-9 kilo oldu ve her hafta artıyor tutamıyorummmm![]()
Aynen canim ozellikle sag tarafıma yatinca sanki geç ordan diyor kalk gibisinden vurup duruyo kurban olaamKızlar sağıma veya soluma yattığımda hafif göbeğimin üzerine doğru yani hemen bebek tepki veriyo acaba sıkışıyomu![]()
Bende duymuştum öyle bişey erkekler zor tutunur diye ama bilmem ne kadar doğru.Evet ilki kızdı, ikinci erkek kaybettiğim, şimdi yine kız. Doktor kiz bebekler daha iyi tutunuyor demişti
Ben bugün bebeğimin hareketlerini fazla hissedemedim hergün durmazdı tetanoz ikinci dozu vuruldum ama çok şükür ki kalp atışını dinledim o yüzden içim rahat ama benim yemek yeyince de durmuyor normaldeArkadaslar gün sonunda midem dolu olunca hareketleri daha zor hissediyorum sizde de oluyo mu sabah gece daha iyi akşam daha az
Aslında tabiki Rabbimin omur verdiği yaşıyor, gerisi boşBende duymuştum öyle bişey erkekler zor tutunur diye ama bilmem ne kadar doğru.
Bilmiyorum ki. Yarın gidicem sorarım. Yazarım sana daBenim de geceleri bacağıma kramp giriyor saglik ocagi magnezyum verir mi
Ay aynıAynen canim ozellikle sag tarafıma yatinca sanki geç ordan diyor kalk gibisinden vurup duruyo kurban olaam☺