2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Ilk gebeligimde baya baya geldiğini anladım küçük 1 bardak kadar vardı ama sonra kesildi, sızıntı seklinde devam etti 2 ay kadar. 2.gebeliktede yine aynı çok geldi ama durmadı, her adim attığımda geldi boşaldı
Anladım canım ilk doğumun kızındı demi

Kızlar sağıma veya soluma yattığımda hafif göbeğimin üzerine doğru yani hemen bebek tepki veriyo acaba sıkışıyomu😂

Arkadaşlar selamlar kilo durumlarınız nasıl?ben hızla alıyorum 8-9 kilo oldu ve her hafta artıyor tutamıyorummmm :110:

Benim eşimi kayinvalidem hep kundaklayarak yatirmis cok rahat uyurdu diyor , bende kizimda deniycem bakalım umarim iyi uyur benim kizimda😁
Bebek uyurken kundaklanirsa uykusunda veya uykuya geçişte kendini bı anda atıyor elleri kolları sonra uyanıyor hemen uyurken hem kızımı hem oğlumu kundaklayip uyuturdum🙂💕

Sağlık ocağına gidicem yükleme için o zaman söylerim bakarlar da işte dediğim gibi sağlık ocağına güvenemiyorum ilk tshım orada yanlış çıktıktan sonra .
Mümkünse hastanede ver kanları bence de, hele şeker yükleme testinde kan ne kadar beklerse o kadar yanlışlık ihtimali var çünkü kan hücreleri glukoz kullanır ve bekledikçe serumdaki glukozu kullanıp sonucun olduğundan düşük çıkmasına neden olabilirler

Arkadaslar gün sonunda midem dolu olunca hareketleri daha zor hissediyorum sizde de oluyo mu sabah gece daha iyi akşam daha az

Benim de normal hatta 0.9du, açıkçası ben de beklemiyordum bugün 2 kez kontrol ettirdim laboratuvarda ama yükselmiş :/ normalde her trimesterde bakılması lazım, tiroid bozukluğu da seker hastalığı gibi gebelikte normale göre artabiliyor
Canim bende 1 ay olmad baktirali tsh 2.25 yaziyor sonuc kisminda iyimi sence ,doktorumda inceledi genel olarak sorun gorunmuyor dedi senin kac cikmisti🤔

Arkadaslar gün sonunda midem dolu olunca hareketleri daha zor hissediyorum sizde de oluyo mu sabah gece daha iyi akşam daha az
Ben bugün bebeğimin hareketlerini fazla hissedemedim hergün durmazdı tetanoz ikinci dozu vuruldum ama çok şükür ki kalp atışını dinledim o yüzden içim rahat ama benim yemek yeyince de durmuyor normalde

Back
X