• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Hayirlisiyla kilo alir insallah canim. Benimki de zayif ama doktor 2500ten sonra hic sikinti olmaz dedi..ben de 2 haftadir bol protein yedim. Sabahlari 3 yumurta ye. Her gun de en az 8 köfte boyutunda et var benim diyetimde. Gebelik sekerim olmasina ragmen bebege kilo aldirabilmek icin tahin pekmez de verdi diyetisyen. Bir de baklagil protein yerine gecmez dedi. Mutlaka et, tavuk, baliktan birisi olacak. Bizimki 2 haftada biraz toparladi bu sekilde..seninki de toparlar. En az gunde 20 gr almasını bekliyoruz demişti doktor. Seninki oyle olursa 2500i gecer zaten
İnşallah canım cok sagol

Bunu bilmiyordum, çok üzücü gerçekten bende geçen sene kaybettim bebeğimi 6 ay sonra hamile kaldım, zor zamanlardı ama geçiyor bir şekilde. Bu bebisin sağlıkla gelir inşallah, doktorunu dinle zaten riskli zamanları geçtin, inşallah bebisinle mutlu huzurlu evinize gidersiniz
Amin inşallah canım hayırlısı ile

Ay kızlar şimdi baktım da babalar günü haziranın 3. Haftasiymis esime ne alsam diye düşünüyordum keşke o gün bebisim gelse ya da biraz öncesi ne güzel olurmuş hediye gibi hediye olurdu
Ben de tam aynı şeyi soracaktım .. bizim bebis 1 hafta öncesinde gelecek gibi duruyor ama yanında başka bi hediye de alsam mı diyorum, ilk babalar günü, hem hatırası olur .. :)

Ben de tam aynı şeyi soracaktım .. bizim bebis 1 hafta öncesinde gelecek gibi duruyor ama yanında başka bi hediye de alsam mı diyorum, ilk babalar günü, hem hatırası olur .. :)
Hani böyle babayla ilgili zibinlar var üzerinde güzel yazılar oluyor ya öyle biseyle hediye kutusunda bebis😍😍😁😁😁kurdeleyle paket yapalım bebekleri

Merhaba herkese, uzun zamandır giremiyordum doğum yapanlar olmuş ne güzel. Hepsine sağlıklı bir ömür diliyorum ailesi ile ❤️benımde iyice ağırlaştı bebek fakat iki gündür ara ara bel ağrım var bugun de belden yayılan karında sertleşme olan bir kasılma yaşıyorum. Sanki afedersiniz mideyi bozmuş gibi bir ağrı hissediyorum. Zaman tuttum aralıkları yakın birbirine ama kasılma süreleri farklı yalancı kasılma mı bu 🤔 çözemedim

Back
X