- 30 Nisan 2018
- 2.175
- 3.091
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz canımgünaydınn herkese. Sancı sıklaştı. Hastaneye geldik. Nst de sancı görünmüyor ama ben fecii hissediyorum. Açılma 2 cm olmuş. Şimdi doktoru bekliyoruz.
İnşaallaahhh canım.Hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz canımbı avazda al kucağına inşallah
dualarım seninle
Hayırla sağlıkla hemencecik bir avazda kolayca doğurursun inşallahgünaydınn herkese. Sancı sıklaştı. Hastaneye geldik. Nst de sancı görünmüyor ama ben fecii hissediyorum. Açılma 2 cm olmuş. Şimdi doktoru bekliyoruz.
Ben de aynı seyı dusunuyorum hep,o gün gelse harıka olurAy kızlar şimdi baktım da babalar günü haziranın 3. Haftasiymis esime ne alsam diye düşünüyordum keşke o gün bebisim gelse ya da biraz öncesi ne güzel olurmuş hediye gibi hediye olurdu
Allah bi avazda kurtarsın cnmgünaydınn herkese. Sancı sıklaştı. Hastaneye geldik. Nst de sancı görünmüyor ama ben fecii hissediyorum. Açılma 2 cm olmuş. Şimdi doktoru bekliyoruz.
Ayy hadi inşallah sağlıkla kolaylıkla kavuşun hemen kucağjnda bul meleğinigünaydınn herkese. Sancı sıklaştı. Hastaneye geldik. Nst de sancı görünmüyor ama ben fecii hissediyorum. Açılma 2 cm olmuş. Şimdi doktoru bekliyoruz.
Gecmis olsun bugun kurtulursun artikgünaydınn herkese. Sancı sıklaştı. Hastaneye geldik. Nst de sancı görünmüyor ama ben fecii hissediyorum. Açılma 2 cm olmuş. Şimdi doktoru bekliyoruz.
İnşallah canım cok sagolHayirlisiyla kilo alir insallah canim. Benimki de zayif ama doktor 2500ten sonra hic sikinti olmaz dedi..ben de 2 haftadir bol protein yedim. Sabahlari 3 yumurta ye. Her gun de en az 8 köfte boyutunda et var benim diyetimde. Gebelik sekerim olmasina ragmen bebege kilo aldirabilmek icin tahin pekmez de verdi diyetisyen. Bir de baklagil protein yerine gecmez dedi. Mutlaka et, tavuk, baliktan birisi olacak. Bizimki 2 haftada biraz toparladi bu sekilde..seninki de toparlar. En az gunde 20 gr almasını bekliyoruz demişti doktor. Seninki oyle olursa 2500i gecer zaten
Amin inşallah canım hayırlısı ileBunu bilmiyordum, çok üzücü gerçekten bende geçen sene kaybettim bebeğimi 6 ay sonra hamile kaldım, zor zamanlardı ama geçiyor bir şekilde. Bu bebisin sağlıkla gelir inşallah, doktorunu dinle zaten riskli zamanları geçtin, inşallah bebisinle mutlu huzurlu evinize gidersiniz
Ben de tam aynı şeyi soracaktım .. bizim bebis 1 hafta öncesinde gelecek gibi duruyor ama yanında başka bi hediye de alsam mı diyorum, ilk babalar günü, hem hatırası olur .. :)Ay kızlar şimdi baktım da babalar günü haziranın 3. Haftasiymis esime ne alsam diye düşünüyordum keşke o gün bebisim gelse ya da biraz öncesi ne güzel olurmuş hediye gibi hediye olurdu
Kalbimiz seninle ve bebislegünaydınn herkese. Sancı sıklaştı. Hastaneye geldik. Nst de sancı görünmüyor ama ben fecii hissediyorum. Açılma 2 cm olmuş. Şimdi doktoru bekliyoruz.
Babalar gunu mesajlı zıbınlar fln var aslındaBen de tam aynı şeyi soracaktım .. bizim bebis 1 hafta öncesinde gelecek gibi duruyor ama yanında başka bi hediye de alsam mı diyorum, ilk babalar günü, hem hatırası olur .. :)
Hani böyle babayla ilgili zibinlar var üzerinde güzel yazılar oluyor ya öyle biseyle hediye kutusunda bebisBen de tam aynı şeyi soracaktım .. bizim bebis 1 hafta öncesinde gelecek gibi duruyor ama yanında başka bi hediye de alsam mı diyorum, ilk babalar günü, hem hatırası olur .. :)
Kolay doğum olur inşallah, sağlıkla gelsin bebişgünaydınn herkese. Sancı sıklaştı. Hastaneye geldik. Nst de sancı görünmüyor ama ben fecii hissediyorum. Açılma 2 cm olmuş. Şimdi doktoru bekliyoruz.
Hadi bismillah cnm saglıkla gelsin inşallahgünaydınn herkese. Sancı sıklaştı. Hastaneye geldik. Nst de sancı görünmüyor ama ben fecii hissediyorum. Açılma 2 cm olmuş. Şimdi doktoru bekliyoruz.