- 30 Nisan 2018
- 2.175
- 3.091
- 133
Benim geldi canım hatta ben de nisan sandim değilmiş çok korkmustumAlttan muayeneden sonra kan gelir dedi doktor normal dedi yani o nişan mı demek kızlar ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim geldi canım hatta ben de nisan sandim değilmiş çok korkmustumAlttan muayeneden sonra kan gelir dedi doktor normal dedi yani o nişan mı demek kızlar ?
Doktor normal dedi gelirse o yüzden panik yapmadım suyun gelirse birde sancın sıklaşırsa gel dedi çünkü 2 cm açılmam varmışBenim geldi canım hatta ben de nisan sandim değilmiş çok korkmustum
MasaAllah canim gozun aydin. Icten ice sezaryen istiyordun insaAllah bir an once toparlanirsin. Gelismeleri arada yaz bizeTeşekkür ederim canım 3760 doğdu 38+4 te.
Bilmiyorum canım öyle diyorlar evet Allah hepinizi kurtarsın inşAllah nasipte ne varsa o oluyor zaten ben normal yapabileceğimi sanmıyordum.4 kilo üstü iri oluyor galiba ama.maşallah minige bu aralar doğumlar hizlandi
Sağol canım dün olmuştum ama bugün öğlen Hafif kahverengi leke gelmişti hafif sancı da vardı.Gözün Aydın canım , muayne falan olmuşmuydun alttan kan mı geldi
Sağol canım darısı size evet normalden korkuyodum zaten sende sezeryan olcaksın demiMasaAllah canim gozun aydin. Icten ice sezaryen istiyordun insaAllah bir an once toparlanirsin. Gelismeleri arada yaz bize![]()
Benim şuan 3700 doğsun artık kilolu dedi banada alttan muayne etti tetiklemek için 2-3 güne doğurabilirsin dedi eğer doğurmazsan pazartesi suni verecek ve en korktuğumdu suni, senin nasıl sezeryan oldu bi aksilik mi vardı çünkü kilosu normal doğuma uygun benceSağol canım dün olmuştum ama bugün öğlen Hafif kahverengi leke gelmişti hafif sancı da vardı.
Gözünaydın canim, Allah analı babalı büyütsün, spinal mi oldun? Nasilsin şimdi, bebiş nasıl?Kızlar ben doğum yaptım.Sancım da hafif vardı nişan gibi bişey geldi doktor da dedi zaten iri kanala inmemiş başı da iri sezeryan oldum darısı sizlere inşAllah.
Doktorlar iri dedi işte kafa çapı 41 görünüyordu birde Allah kolaylık versin sanada canım inşAllah zorlanmadan kolaylıkla doğar.Benim şuan 3700 doğsun artık kilolu dedi banada alttan muayne etti tetiklemek için 2-3 güne doğurabilirsin dedi eğer doğurmazsan pazartesi suni verecek ve en korktuğumdu suni, senin nasıl sezeryan oldu bi aksilik mi vardı çünkü kilosu normal doğuma uygun bence
Teşekkür ederim canım darısı sana evet spinal oldu.idare ediyorum ağrım var biraz bebiş iyi çok şükür sütüm geldi ilk sarı olan ama mama da verelim dedi hemşireGözünaydın canim, Allah analı babalı büyütsün, spinal mi oldun? Nasilsin şimdi, bebiş nasıl?
Sezeryan i sen mi istemisdin canım . Ben 4 kg doğum yaptım 53 cm di ama o zaman hiç iri sezeryan yapalım dememislerdi . Şimdiki Dr ne dicek bakalım 38 haftalik olunca gidicem .15 Haziran'daSeninde olabilir canım hastanede iri diyorlar bana küçük geliyo3760 gr 51 cm
Ben kendim de istiyordum zaten doktor da öyle deyince bi anda doğum oldu işte demekki doktordan doktora fark ediyor senin diğerleri normal olmuş ya bunu da yaparlar büyük ihtimalSezeryan i sen mi istemisdin canım . Ben 4 kg doğum yaptım 53 cm di ama o zaman hiç iri sezeryan yapalım dememislerdi . Şimdiki Dr ne dicek bakalım 38 haftalik olunca gidicem .15 Haziran'da
Bende öyleym evn düzemi şekli yerli yernde olmaynca geliyolar banaSorma bugün sinirimden oturup agladim sonra dedim neden ağlıyorumis yapamayınca sinirlerim bozuluyor temizlik hastasiyim resmen kiziyorum kendime bu kadar takma diye yat dinlen zaten yorulcan diyorum ama rahat edemiyorum
![]()
Ben de kullandım magnrzyum tum hamılelık boyunca hem de,etkısı okdr uzunmukiProgestan
magnezyum ilacı
Ayy gözn aydın canm Allah analı babalı büyütsün inşallahhhMerhaba anneler, uzun zamandır buraya yazmıyordum mayıs sonu annesi olmayı beklerken kızım 1 haziranı seçti ve dün sabah itibariyle kollarımda çok şükür. Benim hasretim bitti. Darısı tüm bekleyenlerin başına. Herkesin doğumu benimki kadar kolay olsun inşallah.
Ayy gözn aydın canm darıs bizlere inşallah rabbim sağlıkla analı babalı büyütsünKızlar ben 37+3 te aceleci oğlumu kucağıma aldım çok şükür darısı sizlere inşallah kaç kişi doğum yaptı takip edemedim kaç gündür![]()
Gözn aydn canm yaa darısı bize inşallahayy valla doğurdummm. Bekle beklee. Ben doktoru beklerken açılma 3 cm olmuş. Yatışını yapıyorum dedi. Suni sancıyla 2 saat sancı. 45 dk doğumhaneden odaya geçişimiz. Rabbiim hepinizi kurtarsın inşallahhh.
Çok teşekkür ederim canım benim bu verdigin bilgilerin için başıma ne gelecek bilmiyordum sayende tecrübe oldu en azından inşallah kolay geçer canım dualarını bekliyomAynen canım tam açıklık 10 cm olunca üstüne 2-3 saat bekliyorlar bebek kendi yolunu bulsun diye aşağı inerken. Tamamen indiğinde ıkındırıorlar hemen çıkıyor zaten. Onlar sana zamanı gelince söyleyecek. Nasıl ıkınman gerektiğini de söyleyecek. Ebeler sancı gelince nefes al diyor tut diyor ve sonra hadi hadi hadi diyerek motive ediyorlar komik bir an :) onları dinlediğin sürece pat diye doğar bebiş merak etme. Gerekmedikçe önden kesi atmıyorlar. Kendi yırtılman olursa da hemen epiduralliyken dikerler hissetmezsin