Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Böyle hayirliymis canim acilma olmayinca yapacak bisey kalmiyor sagsalim alirsin kucagina insallahKizlar sezeryana giriyorum sancim var ama acilmm yok
Kızlar ya bebeğim çok gazlı 5 günlükken başladık bugün 8 günlük. Çok zor doktor sab simplex verdi ama sanki çok da faydasını görmedim. Kiraz çekirdeği de kullanıyorum sakinliyor biraz sonra tekrar başlıyoruz. Sizin bebekler nasıl.
Bende rezene ve kimyon beraber içiyorum, tohum olarak yapiyoruzBu arada ben her gun rezene cayi iciyorum siz de deneyin
Gözünaydın, Allah analı babalı büyütsün inşallahMeraba kızlar bende sabah 5 de wc ye gitmek icin kalktim birden suyum geldi hemen hastaneye gittik cok sukur oglumu aldm kucagima sabah 8 bucukta
Kizlar belden uyusturmalida hissediyomusunuz ben genel uyutun dedim ama risk oluşur bebek icin dediler
Kızlar gaz sorunu bizde de var emince hemen çıkarıyor ama alttan çok gazı oluyor ishal gibi sesli yapıyor baya uykusundan uyanıyor gaz için uykusu bölük oluyor birde çok kusuyor mu sizin bebişler.
Maşallah ne güzel bende 3. Cocumu doğurdum Dr dikişsiz olur dedi ama bebeğimin eli kafasında gelmiş ve kesi atmadığı için çok dikisim var.yirtik oluştu hem arkaya hem daha da öne doğru
Cok sagol canım seninkini de allah anali babali buyutsun rabbim size bagislasin miniginiziGözünaydın, Allah analı babalı büyütsün inşallah![]()
Ben meslek hayatım ve öğrenciliğim boyunca tuttuğum nöbetlerin faydasını görüyorum galibaAynen yaka iğnem diyorum ben :).
gece uyuduğunda uyumak istiyorum hemen çünkü o uyandığında enerjim kalmıyo ilgilenmek için.Gece 1 buçuktan beri bölük börçük uyksuu şimdi daha yeni uyufudu biliyomusun.
Benim bebeğim dün çok kustu ya bi kaç gün önce normal bi düzende emziriyordum son zamanlarda sürekli emmek istiyor 60 ml mama veriyorum arkasından emmek istiyor tekrar çok yediğü için kusuyor bu kadar sanırımBizde de fiskirarak kaka var, bi kac kere yoğun gaz ile kustu ama arada minik tukuruk gibi de cikariyor
Benimde belden uyuşturmalı oldu hiçbişe hissetmedimKizlar belden uyusturmalida hissediyomusunuz ben genel uyutun dedim ama risk oluşur bebek icin dediler
Bakalım yarın ne dicek doktorlar bize hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canım her gün dua ediyorum allahımm bugün gelsin diye ama hiçç tık yokAy sorma stres gerilim kaygi off olsa da kurtulsak su stresten bebislerimizle ilgilensek artik yeminle.basima.agrilar giriyor suni sanci ile baslasakmi doguma bilmiyorum hic sezeryan istemiyorum ama.normal.dogumda beni cok tedirgin ediyor epidural isticem normal olursa
AA neden bu kadar acele sezeryan istedin hakkında hayırlısı olsun sağ salim almışsındır kucağına bebeğini mesajları heyecanla okuyorum bendeKizlar sezeryana giriyorum sancim var ama acilmm yok
Mide sürekli büyüdüğü için emmek istiyor ama tamda ayarlayamiyor tabi doğal olarak hep dikkatli olmak lazım, bi kac kere nefesi kesildiği oldu. Ben hep reflu yatağında yatiriyorumBenim bebeğim dün çok kustu ya bi kaç gün önce normal bi düzende emziriyordum son zamanlarda sürekli emmek istiyor 60 ml mama veriyorum arkasından emmek istiyor tekrar çok yediğü için kusuyor bu kadar sanırım
Ben tohumunu kullanıyordum iyi suzebilirsen olur galiba tohumu da aynı rezene gibiToz kimyon var o da olur dimi?
Benim süt çok geliyo emerken boğulacak gibi oluyor yaMide sürekli büyüdüğü için emmek istiyor ama tamda ayarlayamiyor tabi doğal olarak hep dikkatli olmak lazım, bi kac kere nefesi kesildiği oldu. Ben hep reflu yatağında yatiriyorum