- 26 Şubat 2019
- 3.370
- 3.401
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rezene ben de içıyorum,sakinlestirici etkısı de var,uykusuzluk bazen sinir yapıo,çay iyi gelıyoFaydasi oluyordur canim poset cay degil acik sekilde aldik. Sut de yapiyor baya. Mutlaka tum anneler almali bence.
Aa bebege mi verıyorsunuz, ben kendınız içiyorsunuz sandımRezeneyi ben de 2 cay kasigi kadar veriyorum canim. Dikislerin icin de dikkatli ol canim Allah korusun kotu olur sonra
Valla canım benimki gece boyunca sancı yapıyor sabaha kadar ama.gündüz biseyim kalmiyor yalanci sancılar dedikleri bu mu bilmiyorum ama düzenli gelse benim tam dogum sancısı gibi birde akintim çok fazla bu hafta bakalım ne olacak son haftamiz artik
Bugün gunduz gecti canım artık inşallah hepimiz bu hafta kendi sancimizla dogururuzG Gulguzeli2019 ağrıların geçtimi canım
Hadi inşAllah sağ salim bebişini kıcağına alırsın inşAllah bütün bekleyen arkadaşlarYok canım daha bekliyorum dua et lütfen![]()
Canım teşekkür ederimGözünaydın Allah analı babalı büyütsün inşallah![]()
Aminnnn gelir belki kendisi sancılarınAy darısı kalanlarin başına ınslalah bizim.doktorda pazartesi suni sancı ile baslatiriz dogumu dedi bakalim keske kendi sancim gelseDogum nasil zormu
![]()
Benim tek sabahları adet agrım oluyo sonra geciyo insallah canımBugün gunduz gecti canım artık inşallah hepimiz bu hafta kendi sancimizla dogururuz
Amin canim inşallah sende yakisikliyi öp yerimeHadi inşAllah sağ salim bebişini kıcağına alırsın inşAllah bütün bekleyen arkadaşlar
iyiyim canim ben bitti gitti doğumumuz
Aynen biz bugün daha da kötüydük. Ben kiraz çekirdeği kemeri aldım biraz iyi oluyor gibi ama sıcaklığı geçince aynı. Aynen bende sesleri duyuyorum. Bizim kızın gazı erken başladı genelde 15 günden sonra başlar ama bizim minnak 5 günlükken başladıkBenim bebek de 2 gundur cok gazlandi. Napcagimi sasirdim. Doktoru demisti zaten 2 haftaya gazi baslar diye. Kiraz cekirdegi kemeri alayim diyorum ben de ama etkisi yoksa almim bari. Bir de gazini da cok zor cikariyor karnindaki sesleri duyuyorum14 gunluk olduk sukur ama gaz zormus
Bebeğime san simplex fayda etmedi. Bende biogaia deneyeyim birde bakalım o fayda sağlayacak mıBizimkidebi kaç gündür yoğun başladı, henüz bişey vermedik bakalim, biogaia almayı dusunuyorum
Canim doktor riske girmek istemedi günü geçiyor ve acilmam sancılarıma rağmen yokru hiç o sebeple sezeryana karar verdikAA neden bu kadar acele sezeryan istedin hakkında hayırlısı olsun sağ salim almışsındır kucağına bebeğini mesajları heyecanla okuyorum bende![]()
Valla sancılarım aniden başladı hic bir belirti bile yoktu aniden vurmaya basladi belkide seninde yarin olur sancıların hemencik kavuşursun ınslalah bebisineBakalım yarın ne dicek doktorlar bize hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canım her gün dua ediyorum allahımm bugün gelsin diye ama hiçç tık yok![]()
canim sonrasinda doğum sancisi gibi sancıların oldumu rahminde benim arada vuruyor ağrım normal dedi hemşirelerBenimde belden uyuşturmalı oldu hiçbişe hissetmedim
Herşeye değer gerçekten o anBen spinal oldum, pek bişey hissetmiyordum. Bebeğini görmek için dayanabilirsin![]()
Sagol canim benim sende inslalah hemencik alirsin kucağınaAllah yardımcın olsun cnm