- 26 Şubat 2019
- 3.370
- 3.401
- 133
Oo 2 gün mü sürdü peki o iki gün boyunca geldi mi sürekli yoksa kesildi mi canımPazarttesi nişan geldi. Çarşamba doğum oldu canım ☺
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oo 2 gün mü sürdü peki o iki gün boyunca geldi mi sürekli yoksa kesildi mi canımPazarttesi nişan geldi. Çarşamba doğum oldu canım ☺
Hadi hayırlısı inşallah hafta sonunu beklemeden gelirHastaneden geliyorum bebek eskisi kadar çok kilo almamış kızlar 3660 civarında geziyor ve biraz sancım çıktı yoklama başlamış haftasonuna kadar gelebilirmiş![]()
Nişan sadece pazartesi geldi canım başka hiçbir şey gelmedi ondan sonra ne kan ne başka bir sıvı hiçbir şey gelmedi sancın filan da yoktu çarşamba sabahı kalktığımda saat 9:00 gibi hafif hafif adet sancıları gibi başladıOo 2 gün mü sürdü peki o iki gün boyunca geldi mi sürekli yoksa kesildi mi canım
Hımm benim hala sümüksü kanlı akıntım devam ediyor ondan sordum sende de öyle oldu mu diye acaba canımNişan sadece pazartesi geldi canım başka hiçbir şey gelmedi ondan sonra ne kan ne başka bir sıvı hiçbir şey gelmedi sancın filan da yoktu çarşamba sabahı kalktığımda saat 9:00 gibi hafif hafif adet sancıları gibi başladı
Bugün benimde açıklığıma baktı ama hiç acı olmadı daha öncede olmamıştı .belki biraz kasılmışsındır .doğuma gittiğimdede çok ağrı olmamıştı muayenede .endişelenme bence hep ağrı olmazKızlar çatı muayenesi oldum,bana çok zor geldi.. kimsenin gözünü korkutmak istemem ama doğum esnasında açılmaya bakılması hep bu muayene gibi mi?
Defalarca alttan muayene oldum hiç onlara benzemiyordu.. afedersiniz kanamada oldu doktor ellede müdahale etti sıyırmış ,sizdede oldu mu böyle birşey?Bugün benimde açıklığıma baktı ama hiç acı olmadı daha öncede olmamıştı .belki biraz kasılmışsındır .doğuma gittiğimdede çok ağrı olmamıştı muayenede .endişelenme bence hep ağrı olmaz
Kanaman olabilir korkma dedi bana ama kanama olmadı ve çok kısacık sürdü 20 sn kadar.dr ile ilgili belkide .açılma olup olmadığını söyledimi?Defalarca alttan muayene oldum hiç onlara benzemiyordu.. afedersiniz kanamada oldu doktor ellede müdahale etti sıyırmış ,sizdede oldu mu böyle birşey?
Bende bugün ilk defa alttan muane oldum benimde acıdı kuyruk sokumuma kadar hissettim yaniDefalarca alttan muayene oldum hiç onlara benzemiyordu.. afedersiniz kanamada oldu doktor ellede müdahale etti sıyırmış ,sizdede oldu mu böyle birşey?
Benim 1, 2 dk rahat sürdü evirdi çevirdi içeride :) ve parmaklarıylada açtı heralde ondan heralde kanama oldu doğumu tetikliyoruz dedi çünkü her doktor böyle yapmıyor galiba ben çok yoğun şeyler hissettimKanaman olabilir korkma dedi bana ama kanama olmadı ve çok kısacık sürdü 20 sn kadar.dr ile ilgili belkide .açılma olup olmadığını söyledimi?
Benim 4 gün sürdü 4. Günün sonunda suyum gelmişti ama nişanımda doktor alttan muayene yapmıştı ondan geldi , gerçi ben atladım ama seninki nişan diye düşündümKızlar benim hala sümüksü kanlı akıntım var normal mı bu ne zaman biterki hep böyle gelcek mi
Kanama birşey var mı? Ne kadar sürdü birde açıklık varmıymış? Çok yoğun bi baskı hissettim ağrıyla..Bende bugün ilk defa alttan muane oldum benimde acıdı kuyruk sokumuma kadar hissettim yani
Bendede sadece elle muayene oldu spekulum kullanmadıBirde beni sadece elle muayene etti spekulum kullanmadı
Evet canım nişandı benimki yani böyle sürekli gelmesi normal miBenim 4 gün sürdü 4. Günün sonunda suyum gelmişti ama nişanımda doktor alttan muayene yapmıştı ondan geldi , gerçi ben atladım ama seninki nişan diye düşündüm![]()
Benim nişanım geldi sabah gittim canım hala da azar azar geliyor açıklık maalesef hiç yok sancım da yok onun için evimdeyim şuanKanama birşey var mı? Ne kadar sürdü birde açıklık varmıymış? Çok yoğun bi baskı hissettim ağrıyla..
Benimkini ebe kontrol etti öyle eliyle allahtan fazla içinde gelip gitmedi bende kastım kendimi ilk defa muane oldum elle çünküBenim 1, 2 dk rahat sürdü evirdi çevirdi içeride :) ve parmaklarıylada açtı heralde ondan heralde kanama oldu doğumu tetikliyoruz dedi çünkü her doktor böyle yapmıyor galiba ben çok yoğun şeyler hissettim![]()
Muayeneden sonra mı geldi nişan? Benim yalancı kasılmalarım oluyor ama zaten oluyordu daha öncedende..elle muayene oldum defalarca ama bu farklıydı sıyırma yaptığından doktor nişanda gelebilir dedi sümüksü yapı squat yap dedi de şuan hiç o kafada değilimBenimkini ebe kontrol etti öyle eliyle allahtan fazla içinde gelip gitmedi bende kastım kendimi ilk defa muane oldum elle çünkü
Yok canım muaneden önce geldi nişanım geldiği için gittim zaten ben benim elimde korkudan bırakmıyor yerimden kalkayım sen zorla getirmeye çalıyorsn bebeği diyo oysaki zamanı gelmişte geçiyorMuayeneden sonra mı geldi nişan? Benim yalancı kasılmalarım oluyor ama zaten oluyordu daha öncedende..elle muayene oldum defalarca ama bu farklıydı sıyırma yaptığından doktor nişanda gelebilir dedi sümüksü yapı squat yap dedi de şuan hiç o kafada değilim![]()
Bugünden sonra dedim ya rahatmış içerideYok canım muaneden önce geldi nişanım geldiği için gittim zaten ben benim elimde korkudan bırakmıyor yerimden kalkayım sen zorla getirmeye çalıyorsn bebeği diyo oysaki zamanı gelmişte geçiyor![]()