- 22 Ağustos 2019
- 1.741
- 4.606
- 133
Hayır ısıtma sicak suda çözeceksin canımKızlar sağdığınız sütleri nasıl ısıtıp bebeğe veriyor sunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır ısıtma sicak suda çözeceksin canımKızlar sağdığınız sütleri nasıl ısıtıp bebeğe veriyor sunuz?
Bebeğine sagip biberondanmi veriyorsun canim yoksa arta kalanımı öyle yapıyorsunBen ablamdan aldım lansinoh elektirikli tek pompa ben beğeniyorum hatta indirime girmiş bende alacağım![]()
benim bebegimde yaklaşmak dahi istemiyo bende biberona sagip veriyorum bende senin gibi yapcam galibaA normal elektriksizde wee Baby de almıştım çok iyiydi. Ama yorucu oluyordu. İlk kuzumu 19 ay sağarak besledim emmiyordu ☺
Mochi göğüs pompası kullanıyorum ben çok memnun kaldımGöğüs pompası hangisini kullanıyorsunuz arkadaşlar memnun musunuz bana da lazım acil
Senle kaderimiz aynı gidiyorAynen benim ki de 2 hafta önde hep şişkocukof evet ya suni zor bende suni yediğim için ilkinde biliyorum ahh ahh
![]()
ayyy inşallah canım ya aynen devam.![]()
Biz doğduğu gün yaptırdık canım nasıl erken olsun ki diğer kızımda da ilk gün yapmışlardı hastaneden taburcu olmadanIsitme testinden kaldık kizlar bugun 6.gün oldu erken mi gittik bilmiyorum ama tekrar gün verdi doktor 6 temmuzfa tekrar gidicez sizce erkenmi gittik
Evet valla psikolojim de etkilendi bu surecten canim . Oglum gunduz uyuyor gece uyanik. Uykusuzluk da beni yoruyor galiba. Bebisler saglikli olsun da hepsi duzelecek insaAllah.Bende öyleyim canım değişik psikoloji bide insanların öyle yap böyle yap demesi yok mu herşeyi onlar biliyor biz bişey bilmiyoruz ben bişey söyleyince hemen internetten bakıyosum sen biz kaç çocuk büyüttük diyorlar akşam bebek uyuduktan sonra nasıl uyuduğumu bile hatırlamıyorum.
Istahim cok yok ama yine de yiyorum dikkat ediyorum canim ama bi surec galiba. Bir de oglum gece uyanik gunduz uyudugu icin. Uykusuzluga hic aliskin degilim diye oluyor herhalde ben de cozemedimDikkat et enerji veren şeyler ye canım. Bende günde 2 saat uyuduğum zamanlar oluyor ama o günlerde yememi artırıyorum
Tmm canm teşekkür ederimGeniş bi kaba ılık su koyup, biberonu yada sütsaklama paketini o suyun içine koyarak diye soylemişti bize hemşire
Benim birde şimdi göğüs acısı aklendi emziremiyorum ağlıyorum çok fena bi acısı var yaEvet valla psikolojim de etkilendi bu surecten canim . Oglum gunduz uyuyor gece uyanik. Uykusuzluk da beni yoruyor galiba. Bebisler saglikli olsun da hepsi duzelecek insaAllah.
Gogus uclarim bastan beri sizliyor canim. Lansinoh kremi kullaniyorum ara ara. Hep kullansam duzelecek ama unutuyorum ve cok agriyor emzirirkenBenim birde şimdi göğüs acısı aklendi emziremiyorum ağlıyorum çok fena bi acısı var ya
Benim canım gidiyor sanki silikon uçla emzireyim dedim yine acıyoe senin yara mı olmuş benim kızarık şuan sadeceGogus uclarim bastan beri sizliyor canim. Lansinoh kremi kullaniyorum ara ara. Hep kullansam duzelecek ama unutuyorum ve cok agriyor emzirirken![]()
peki tepki veriyomuydu sese. Biraz tedirgin oldum bendeEvet erken, bizimki de 7.gunde gecenedı.14. gunde tekrarladık geçti,cogu boyleymişdaha erken yani
Evet gecememişti ama sese tepkiverıyodu,oyuzden korkmadım ben, bi de zaten ordaki hwmsıre hiç tedırgın ılmana gerek yok,ilkindecogu gecemıyo dedi,senınkı verıyomu sese tepki,vermıyısa sa verır merak etme,hala gelişıyo bişeyleri,içini ferah tutpeki tepki veriyomuydu sese. Biraz tedirgin oldum bende
Lansınohu silip mi emzırıyorsunuz, ben silseö yıkasambıle gogsumu bebiş sevmuo tadını, memeyı agzına alıncabi yuzunu burusturyyı,zor tutuyo kayıyo biraz, benım de cok acımaya basladı, kapak ve lansinohtan baska caremız yok gibş sanırımGogus uclarim bastan beri sizliyor canim. Lansinoh kremi kullaniyorum ara ara. Hep kullansam duzelecek ama unutuyorum ve cok agriyor emzirirken![]()
Benim 4 ün üstünde doğdu 38 haftada kimse sunu Vs demedi ilk defa duydum. Ya beklenenden daha aşağı kilo da doğarsa ne diyecek Dr acabaÇok kilo alıyor diye suni sancı ile doğum yaptırmak istiyor. Eğer 40a varırsa 4ü geçer diyor. 34 haftalık 2600, 36 haftalık 3200 ve son olarak 37+5te 3700 çıktı. Dediği gibi 4ü geçerse normal doğum zorlar beni ve bebeği. O yüzden birşey de diyemiyorumm.. Bu arada 2 cm açıklığım da varmış.
Ben 4ü çıkaramamBenim 4 ün üstünde doğdu 38 haftada kimse sunu Vs demedi ilk defa duydum. Ya beklenenden daha aşağı kilo da doğarsa ne diyecek Dr acaba