• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Bende dün aldırdım eşime bestlak damla onu kullanmayan başladım. Suyu çok tüketiyorum ama komposto hiç tüketmedim. Onu da tüketeyim. Dinlenmek gerçekten çok etkiliyor işte gece anneme kıyamıyorum o uyusun istiyorum rahatsız uyumayınca daha kötü oluyor. Eşim çok yoğun çalışıyor uykusuz işe gitmesin istiyorum yeterince yoruluyor işte diye. Mecbur bebekle kalıyoruz baş başa gündüz de seslerden dolayı ben uykuya dalamıyorum 😔
Bende gece kimseye çağırmıyorum insan. Gerçekten yorgun düşüyor gündüz bebek uyuyunca uyumaya çalışıyorum. Komposluyu Dr önerdi hatta hastanede bile verdiler kayısı incir dut üzüm bunlardan yap işe yarıyor

Merhaba kızlar ben de haziran annesi oldum 5 gün önce, burayı da hep takip ediyordum çoğunuzu biliyorum zaten okuya okuya, doğum yapan herkese hayırlı olsun ☺
Pişik önleyici kullananlar ne sıklıkta kullanıyor acaba?
Hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün inşallah 😊 her bez değişiminde kullanıyorum ben

Back
X