- 23 Aralık 2016
- 2.444
- 1.406
- 133
- 35
Ahh inşallah ya inanın tek dileğim o
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahh inşallah ya inanın tek dileğim o
Hadi ya inşallah benim ki de almamıştır yaKızlar ben yarın suni sancı alacaktım ya bir saat önce ani bir kararla başka bir doktora gittim. Nöbetçi kadın doğumcuya.. Yine aynı kilo çıktı bebek. 38+2deyim 3700 kilo. Kafası 10 cmi geçmemiş ama göbüşü iri biraz... 40 hafta olursa 4 kiloyu geçer ama sen ikinci doğumunu yapacaksın, 4 kiloyu doğurursun dedi bu doktor... Ben beklemeni tavsiye ederim, doğal olandan yanayım dedi. Bir hafta daha beklicem, belki haftaiçi sancım gelir.
Perşembeden bugüne yine aynı hatta gram eksik bile çıkto kilosu. Ultrason farklı tabi. Ben herşeyi yiyorum ya yemeye dayanamıyorum. Benim zaafım yemek yemekHadi ya inşallah benim ki de almamıştır yayedin mi peki nasıl beslendin İnan 6 dan sonra 1 porsiyon meyve dışında lokma yemiyorum açlıktan kurudum
![]()
Perşembeden bugüne yine aynı hatta gram eksik bile çıkto kilosu. Ultrason farklı tabi. Ben herşeyi yiyorum ya yemeye dayanamıyorum. Benim zaafım yemek yemek![]()
Hahahaha aynen bakalım seninki kaç kilo oldu. Merakla bekliyorum.hadi ya ayy benim ki de almamış olsa keşkeee böyle güzel bir köfte menüyle ödüllendireceğim kendimi nımnımnım
fazla oynamaz ya 100 150 geçe ancak heralde
Bende İnan kiHahahaha aynen bakalım seninki kaç kilo oldu. Merakla bekliyorum.
Ben de bugün karpuz yedim bayağı. Senin su ne durumda. Suyu da fazla diyor mu doktorBende İnan kiekmek kestim sadece 1 tane dondurma yiyorum gündüz hararetim oluyor başka ABur cubur yok ev yemeği porsiyon kontrolü ile
![]()
Normal canım suyum. Karpuzu çok yeme su fazlalığı yapıyorBen de bugün karpuz yedim bayağı. Senin su ne durumda. Suyu da fazla diyor mu doktor
Aminn inşallah canım sırf süt olsun diye herşeyi yemekten midemi çöplüğe dönüştürdüm resmenGelır merak etme ınan oda ıster sadece sabır gerek hepimize her konuda. İnşallah allah saglık güç versın bebişlerimize de bızede![]()
Kalabalık ortam ne kadar az olsa kendince akıl veren o kadar az olur Ayy Bi rahat bıraksınlar da herkes kendisine göre tecrübe kazansın ya boşver sen milleti canım he tamam de geç gitsinKizlar lohusalık yaşayan varmi beni cok korkuttular ya başının üstüne bıçak yok demir birseu yok bebeğinde koy basinin üstüne sen kırkıklisin bilmem ne adım basi dua et korkmaman lazim ayy valla lohusa olmasam bile dediklerinde daha cok tedirgin oluyorum
Bende korkudan çok giydiriyorm bulunduğun şehre bide evin sıcaklığına göre ayarla canım ben Bi iç zıbın bide tulum giydiriyorm soğuk sıcağa göre üstünü örtüyormArkadaşlar merhaba ben temmuz annesi olacakken 24 Haziran da geldi bebeğim ve Haziran annesi oldum size bir sorum olacak bebeklerinizi nasıl giydiriyorsunuz hava sıcak malum ilk bebeğim Şubat'ta doğmuştu bunu ayarlayamıyorum çok giydiriyorum galiba
Sorma canim herkes maslalah cok iyi biliyor herseyiKalabalık ortam ne kadar az olsa kendince akıl veren o kadar az olur Ayy Bi rahat bıraksınlar da herkes kendisine göre tecrübe kazansın ya boşver sen milleti canım he tamam de geç gitsin
Beni de eşim deli edecek her şeyi anasına sorup duruyor oysaki ben gayet güzel bakabiliyorm bebeğimeSorma canim herkes maslalah cok iyi biliyor herseyi
Hadi inşAllah canım bizde doyduk uyutmaya çalışıyorum nasıl uykum varVe Sonunda zafer benim oldu tuttu göğsümü Allahım çok şüküriçide süt dolsa tamamdır ☺
Uyku neydi adını bile unuttumHadi inşAllah canım bizde doyduk uyutmaya çalışıyorum nasıl uykum var![]()
Al benden de o kadar bazen çift görüyorum birde tam uyuttum diye sevinirken birden uyanıp ağlaması yok mu offf offffUyku neydi adını bile unuttum![]()
Aynen ya artık her fırsatta uyuyorum acıkınca bile uykuyu tercih ediyorumAl benden de o kadar bazen çift görüyorum birde tam uyuttum diye sevinirken birden uyanıp ağlaması yok mu offf offff![]()
Yok bende akıntı canım .senin ki kendi gelicek bence hatta bugün bile olabilir3700 benimki de. Bende de bi sancı çıktı sadece. Ben vazgeçtim suni sancıdan. Bir hafta daha beklicem. Belki bu hafta gelir. Sende mukuslu akıntı geliyor mu
Bnmde öyle canım bn pes ettim sagip veriyorum artıkKesinlikle almiyo sutum cok kendi kendine akiyo falan sagiyorum da cikiyo baya ama uclarni begenmiyo