- 10 Ağustos 2019
- 630
- 392
- 23
- 44
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende artik bıraktım sagiyomBnmde öyle canım bn pes ettim sagip veriyorum artık
Allah yardımcın olsun canım korkma bebişine kavuşacaksın inşAllah.Yola çıkıyorum arkadaşlar bana dua edin çok korkuyorum
Tek avazda kurtul inşallah canım rabbim yardımcın olsunYola çıkıyorum arkadaşlar bana dua edin çok korkuyorum
Al benden de o kadar bazen çift görüyorum birde tam uyuttum diye sevinirken birden uyanıp ağlaması yok mu offf offff![]()
Allah yardımcın oldun canım bizede güzel haber verYola çıkıyorum arkadaşlar bana dua edin çok korkuyorum
Alllah yardımcın olsunYola çıkıyorum arkadaşlar bana dua edin çok korkuyorum
Ben silindiği gün doğurmuştum :)Gebelik takvimim silinmiş![]()
Annemde kendi yastığına ve bebeğin yastığına çengelli iğne tak dedi durdu taktım sonunda çok inanmam böyle şeye ama lohusayken daha çok korkuturlar beni rüyamda falan o yüzden tedirgin oldum taktım bendeKizlar lohusalık yaşayan varmi beni cok korkuttular ya başının üstüne bıçak yok demir birseu yok bebeğinde koy basinin üstüne sen kırkıklisin bilmem ne adım basi dua et korkmaman lazim ayy valla lohusa olmasam bile dediklerinde daha cok tedirgin oluyorum
Herkes aynı dertte Haziran anneleri yaşadığın yere göre değişir kıyafet seçimi nemli sahil kesimleri ise daha ince giydirilmeli ben konya dayım gündüz çok sicakken gece bı anda soğuk çöküyor öğlene kadar da ısınmıyor .zıbın üzerine alt üst giyidiyorim uyurken şapka 5akiyorum belek ortuyorum bazen belegin üzerine battaniye bile ortuyorum serin gibiyseArkadaşlar merhaba ben temmuz annesi olacakken 24 Haziran da geldi bebeğim ve Haziran annesi oldum size bir sorum olacak bebeklerinizi nasıl giydiriyorsunuz hava sıcak malum ilk bebeğim Şubat'ta doğmuştu bunu ayarlayamıyorum çok giydiriyorum galiba
Bekliyrm cnm daha almadılarAllah yardımcın oldun canım bizede güzel haber ver
Iyimi yapıyorum bilmiyorum ama mamadan iyidir herhaldeBende artik bıraktım sagiyom![]()
Bende dediğiniz gibi giydiriyorum da sonra da acaba çok mu oluyor diye endişe ediyorum canım teşekkürler cevap içinHerkes aynı dertte Haziran anneleri yaşadığın yere göre değişir kıyafet seçimi nemli sahil kesimleri ise daha ince giydirilmeli ben konya dayım gündüz çok sicakken gece bı anda soğuk çöküyor öğlene kadar da ısınmıyor .zıbın üzerine alt üst giyidiyorim uyurken şapka 5akiyorum belek ortuyorum bazen belegin üzerine battaniye bile ortuyorum serin gibiyse
Evet canım senin işin daha zor Allah hepimize kolaylıklar versin inşAllah benşm gece uyusa biraz sabah huysuzlanıyor gazdan uyutuyorum sürekli uyanıyorAhh ben bunları çarpı iki yaşıyorum. Hele bir de tam uyuttum diye sevinirken diğerinin uyanması ve bazen uyuttuğumu da uyandırması yok mu tam delirmelikneyse ki her kötü gecenin bir sabahı var
![]()
Belli düzende mi uyanıyor? Yoksa herhangi bir zamanda mı? Bizde 12-3 ve 7 son kalkışHadi inşAllah canım bizde doyduk uyutmaya çalışıyorum nasıl uykum var![]()
Geçmiş olsun canım4 yaşındaki kızım elini bisiklet zincirine sıkıştırmış ya parmağını patlatmış etini 4 dikiş attılar ya bu annelik ne zor biri küçük sarilikmi gazimi derken büyüğü de aynı elini görünce içim parva parça oldu resmen allahm beterinden korusun çocuklarımızı![]()
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım![]()
Çok geçmiş olsun. Amin inşallah4 yaşındaki kızım elini bisiklet zincirine sıkıştırmış ya parmağını patlatmış etini 4 dikiş attılar ya bu annelik ne zor biri küçük sarilikmi gazimi derken büyüğü de aynı elini görünce içim parva parça oldu resmen allahm beterinden korusun çocuklarımızı![]()