- 26 Şubat 2019
- 3.370
- 3.401
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
40+1 oldum benBiz bu sancı başlatan hormonu niyeyse salgılayamıyoruz bir türlü. Sen 40ı bitirdin dimi 41e girdin
Bn o dertten muzdaribim bacım oturamıyorum resmenNormal doğum yapan bayanlar dikişleriniz ne zaman iyileşti acaba
Bende ya sağ tarafım batıyor oturunca resmen şişmiş gibi de hissediyorumBn o dertten muzdaribim bacım oturamıyorum resmen![]()
Kiminin 41de geliyor ama ben de riske atamazdım.40+1 oldum ben![]()
İlk doğumumda 1. Hafta gittim bir de kanaman bitince gel demişti Ama gidememiştim bebektenKızlar dogumdan sonra kadındogumcumuza kontrole gıtcek mıyız , dogumdan bir hafta sonra dikişlere bakmıstı,birdahagitmemiz gerekıyomukı ,sormayı unuttum dr a
Yanlış hatırladım o zamanBen kullanmiyorum o damlayi canim yanlislik oldu galiba![]()
Gerçekten çok zor. Kaç gündür baya uğraştım sütüm artsın diye iyice stres oldum. Olduğu kadar artık mama takviyesi en iyisiGaliba ben de baslicam mamaya canim ya. Sadece gece annem bebege baktigi sure icinde 1 kez mama veriyordu ama bugun baktim sanki doymuyor diye uyumuyor. Az once kalani sagdim nasil icti de uyudumama vermek istemiyordum ama sutum yetmiyor diye mi huzursuz gazdan mi cozemedim. Off ne zormus anne olmak care olamamak
![]()
Ben bugun 18 . Gunumdeyim hala egilip dogrulamiyorum .oturunca canim yaniyo .dikislerede batikonla pansuman yapiyorum hic iyilesme yok gibi sankj ilk gunku gibi elime geliyo .doktorda bepanten plus kullan dedi ama bence bi faydasi ilmadi .sezeryan yapsam bundan iyiydi .birde dogumdan yuruyerek ciktim falan diyenler var cok sanslilarBende ya sağ tarafım batıyor oturunca resmen şişmiş gibi de hissediyorum
Aa hamilelikte kullaniliyormu riskli değil mi o farklı bi ilaçtır ozaman benim rahimi kasarak pıhtı atıyorBen hamılelıktete kulandım 9 ay zaten,şimdi bir ay daha devammış, 20.gundeyım kanamam bi kesılıo bi baslıyo bu ara oyle ,asıru bi kanama yok,gunluk bir ped dolusu fln okadar
Benimde şişkinlik var normal canim ödem oHanımlar sezaryan oldum 20 gün önce epidural ile, ilkkez sezaryen olduğum için soruyorum diğeri normal doğumdu...gobek bölgemde acı var bildiğiniz acı tişört deyince pantolon giydigim an acı hissediyorum normal mi ?
Sağ dikiş bölgemde şişlik mevcut kendi doktorum bunun ödem olduğunu krem vs hıc bisey sürme dedi sadece kuru tutman yeterli dedi... lakin acilde ki dr ise bunun iltihap olabileceğini söyledi krem verdi
Yardımcı olur musunuz
Kızlar dogumdan sonra kadındogumcumuza kontrole gıtcek mıyız , dogumdan bir hafta sonra dikişlere bakmıstı,birdahagitmemiz gerekıyomukı ,sormayı unuttum dr a
şişlik bgn indi gitmedim bende. Kuru tutup yormamaya çalışıyorum kendimiAnladım canım inşAllah iltihap falan değildir gidince bana yaz
Doğumdan 1.5 ay sonra gel dedi.rahme bakıyormuş toparlandı mı yumurta üretimi varmı diyeKızlar dogumdan sonra kadındogumcumuza kontrole gıtcek mıyız , dogumdan bir hafta sonra dikişlere bakmıstı,birdahagitmemiz gerekıyomukı ,sormayı unuttum dr a
Sağlık ocağındaki doktor mamayı kesin demiş eşimde artık emzir dedi verme dedi Ahh şu millette illa insanı psikolojikmen etkiliyor artık mamaya açılacak göğsünü tutmaz sütünü içmez başta ne verirsen odur diyip beni çok kötü yaptılar
Evet sanirim rahime bakiyor ultrasyon ileKızlar dogumdan sonra kadındogumcumuza kontrole gıtcek mıyız , dogumdan bir hafta sonra dikişlere bakmıstı,birdahagitmemiz gerekıyomukı ,sormayı unuttum dr a