- 10 Mayıs 2013
- 1.359
- 1.570
- 133
Allah yardımcın olsun geçmiş olsunAllah razı olsun canım aynen çok zor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah yardımcın olsun geçmiş olsunAllah razı olsun canım aynen çok zor![]()
Amin inşallah sağol canımAllah yardımcın olsun geçmiş olsun
Adı ne bebeğinin?Allah razı olsun canım aynen çok zor![]()
Talha bugün kimliği çıkarttık yarın kendisini çıkartcaz inşallah böyle motive etmeye çalışıyorum kendimiAdı ne bebeğinin?
Bizde yarın taburcuyuz kucagimizda alalım yavrularimiziTalha bugün kimliği çıkarttık yarın kendisini çıkartcaz inşallah böyle motive etmeye çalışıyorum kendimi![]()
Canım benim bebişler ikiz sütüm olsada yetmiyor. Bugün bir kez her ikisine de verdim. 30 cc veriyorum. Sütüm gece yetmezse gecede vereceğim. Biberonla veriyorum. Çok şükür meme reddi yaşamadık.Kızlar mama + meme kullananlar mamayı biberonla mı veriyorsunuz ne zaman veriyorsunuz gece mi gündüz mü.
Benim bebeğim 12 günlükken hasteneye gittik 3425 doğmuştu 3290 olmuş doktorum zayıflamış 10 günlükken doğum kilosunu yakalamış olması lazımdı dedi. 1 aylık oluncaya 1 kg almış olması lazım dedi.
Sütüm yetersiz iki memeden bazen 50 CC bazen 60 oluyor uykusuz dinlemediğim zamanlarda 40 bile zor oluyor. Mama ya başlayacağım kaç öğün vermeliyim
İnşallah canım, Allah hepsine sağlık versinTalha bugün kimliği çıkarttık yarın kendisini çıkartcaz inşallah böyle motive etmeye çalışıyorum kendimi![]()
Emzigi memeyi birakmak istemeyince veriyorum canim sukur aliyor onu. Bebegin gece uyuyor mu canim ya da gunduz? Gunduz de derin uyumuyor zor uyutuyorum. Normal mi bilmiyorum. Gece de cok uyaniyor
Aminİnşallah çoğalır hiç Bi anne süt konusunda sıkıntı yaşamasın ya
Bizi 1 ay sonra cagirdiCocuk dr una kacgunde bır gıdıyosunuz, bizim 20 gun sonraya verdi,
Haklı olBilirsin benim ki küçük belki ondan öyle dediler
3 saatte bir mi 90 ml içiyor canım yoksa günde Bi defa olarak mı
Kızlar memenizdeki sütün bittiğini nasıl anliyorsunuz
Burası Bi küçük ilçe sözde özel hastanenin prosedürleri öyleymiş dün gittim tartıştım doktorla bile görüştürmediler sadece sekreter aradı doktoru durumunda toparlanma var dediler bide Bi tek sarılığı var enfeksiyonda yok 3 gündür yüzünü göremedim yarına kadar zor dayanıyorum ordan çıkartcam başka hastaneye götürcem eğer iyileşmemişse deseler rabbim hiç kimseyi evladından ayırmasın çok zor![]()
Kızlar benim bebek de 9 günlük, 10 dakika kadar emiyor sonra uykuya dalıyor yetiyor da mı uyuyor acaba hala çözemedim şu emme işini ya![]()
Ayy yarın benimde yavrum çıkartırlar inşallah yaBizde yarın taburcuyuz kucagimizda alalım yavrularimizi
İnşallah amin canımİnşallah canım, Allah hepsine sağlık versin![]()
İyi emiyorsa da mamaylada tam doyuyordur bebeğinMesela gece emzirmistim sonra sabah 7 de ve 10 da 3 kasik içti, aksam 8e kadar emzirdim, 8 de 3 kasik içti, simdi de 10 larda 2 kasik icti. Yani gün içinde en az 4 defa 90 ml içiyor, gerisini emziriyorum
Yani yaklaşık 1,5 saat sonra istiyor yine10 dk emip yarim saat yada 1 saat sonra yeniden ediyorsa normal. İlk günler öyle olabiliyor. Emdiği zaman arttıkça uyuduğu zaman artıyor genelde