- 26 Şubat 2019
- 3.370
- 3.401
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gogus ucu yarası sızlsmasına cozum bulan var mı ? Memelyn kremi bulamadım eczanelerde
Canım geçen bizde uğraştık zormuş onuda yapmak serum fizyolojik damlattın mı önceKizlar bebegimin burnu tikali hiriltili ses geliyor. Dun aspiratorle cektik disindaki mukus geldi ama iceride bitmemis gibi. Tecrubeli anneler belki yasamistir boyle bir sey. Doktora gotureyim mi bilemedim
Dün yazdım ama etiketleyemedim , pişik geçti teşekkürler şimdiki sorum artık hep zeytinyağımı kullancam yoksa pişik kremi kullanmaya başliyimmi ?Pisigi on dakika da geciren tek şey saf zeytinyağı sürmek
Yediklerime asiri dikkat eder hale geldim gaz yapan şeyler uzak duruyorum ama yine de var gazimiz biogaiaya başladım büyük oğluma bi tek o iyi gelmiştiKızlar okuyamıyorum msjlari G Gunayalp canım senin 3 bebek tecrübelerin daha çoktur diye soruyorum. Benim bebek 2 gündür ikindi 4 de uyanıyor gece 12 de zor uykuya dalıyor açtır mama vereyim dedim yine de uyumadı.
Gaz sancısı vardır dedim masaj yaptım yok. San simplex damla kullanıyorum çok da işe yaramıyor.
Gaz için ne kullanıyorsun ne önerirsinartık 2 gündür bebeğimin böyle yıpranması beni de yıprattı
@Muallimeee90 canım sen galiba yeni bir damla deneyecektin faydası var mı.
Diğer kızlara gaz için kullanıpta önereceğiniz bir damla şurup bir şey var mı
Neden bu kadar uzun tuttular acaba bence sebebini net bir şekilde öğren yani.Benim bebeğimi pazartesiden beridir yatırdılar bişeyde demiyorlar bugün gidip kendim çıkartcam artık onlar çıkartmazss
Bugün tam bir aylık oldu aşısı bugün canım kartta ayın 2 si yazıyorGoldbirtek biz seninle aynı gün doğum yapmıştık dimi? Yarın aşı var mı sizinde?
Hanımlar ben bişey sormak istiyorum sütümü hep sağıp bebeğe versem hemde emzirsem sizce öyle süt azalır mı artık hep meme vereyim hiç sağmiyim mi sizce![]()
Bugünde çıkartmicaklarmış dün düşen değeri bugün yine yükselmiş dün 10 a düşmüş bugün 13 e yükselmiş dedi eğer yarın düşerse çıkartırız demiş doktorNeden bu kadar uzun tuttular acaba bence sebebini net bir şekilde öğren yani.
Biz olduk aşıyı. Canım benim ne ağladıııBugün tam bir aylık oldu aşısı bugün canım kartta ayın 2 si yazıyor
Gösterdiler mi peki?Bugünde çıkartmicaklarmış dün düşen değeri bugün yine yükselmiş dün 10 a düşmüş bugün 13 e yükselmiş dedi eğer yarın düşerse çıkartırız demiş doktor![]()
Bazen emdikten sonra gazını çıkartırken süt kesiği gibi bişeyler çıkarıyo. O da kusmak sayılıyor mu? Son 3-4 gündür varBebeği emdikten sonra kusan arkadaşlar, kustugu miktar genelde ne kadar oluyor ? Bi de kusunca tekrar emziriyor musunuz?
Hayır sadece fotoğrafını Bi tane çekip eşime vermişlerGösterdiler mi peki?
Kaç gündür yazıyorum siliyorum,seni daha fazla üzmek istemedim ama, o hastaneyi onların başına yıkarım. o fotoğrafıda yuttururum. Daha minicik. Senin sıcaklığına ihtiyacı var.Hayır sadece fotoğrafını Bi tane çekip eşime vermişler
YumusuyorKızlar memenizdeki sütün bittiğini nasıl anliyorsunuz
11 günlükken gittik bı ay lik olunca gerek yok 40 i çıkınca getirin tekrar kontrolü yapıp kalça USG sini çekelim dediCocuk dr una kacgunde bır gıdıyosunuz, bizim 20 gun sonraya verdi,
16 değerle biz 1 gece yattık 3 gece çok fazla bence tahlillerin int den göremiyor musun ben kendim takip ediyirdum 1 günde 7 ye düştü çıktık hemenHayır sadece fotoğrafını Bi tane çekip eşime vermişler
Eşimde onların tarafında beni anlamıyor hiç ağlıyorum teselli bile etmiyorKaç gündür yazıyorum siliyorum,seni daha fazla üzmek istemedim ama, o hastaneyi onların başına yıkarım. o fotoğrafıda yuttururum. Daha minicik. Senin sıcaklığına ihtiyacı var.
Aynen o ipler benimkini de uzun kesmişler elime geliyor yaSende tam korkuttun beni Bi hafta oldu benim hala ipler elime geliyo pansuman yaparken![]()