• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Bugün göz çapağı için hastaneye götürcem alcam daha sonra gaz damlasını inşallah yavrum öküz babası yüzünden işkence çekiyor hep 😬😬
Canım bak ben altını açtığım zamanlar arada zeytinyagiyla karnina masaj, bebek vicksiyle de ayağının altına masaj yapıp üstüne çorap giydiriyorum. Rahatlatıyor bebeği ... bunu da dene, ilaç icirmemis oluyorsun hem buna bişey demez eşin

Herkese günaydın geceniz nasıl geçti bizimki savaşlı gece olunca bu bebek emmeyi unutuyor resmen beni sürekli ittiriyor memeyi tutmayı unutuyor resmen gece bi kerelik sütümü biberonla veriyorum alışıyor ondan mı acaba 3 buçuktan sabahladık resmen 🙄🙄
Ben kabullendim galiba benim oglan geceleri saat basi uyanip sut emmek istiyor. Sabaha karsi da gazla ve uykuyla savasiyoruz. Gunduz 2 saat uyur sonra ister ama geceleri 1 saati gecirmez. Kodlanmis gibi😂

Canım bak ben altını açtığım zamanlar arada zeytinyagiyla karnina masaj, bebek vicksiyle de ayağının altına masaj yapıp üstüne çorap giydiriyorum. Rahatlatıyor bebeği ... bunu da dene, ilaç icirmemis oluyorsun hem buna bişey demez eşin
Karnına masaj yapmayı bende bi denim sağol canım

Dediğin gibi 6 numara ile çocuğu kökten memeden ederim
Canımcım hiç kafanı takma süt az vs diye. Bi kadın emzirmeye ara verdiğinde süt tamamen kesildiğinde bile 2 hafta içinde tekrar emzirmeye başlarsa sütü de tekrar geri geliyormuş, bu kitabi bilgi .. senin sutun hiç kesilmedi sonuçta ve komik gelecek ama memelerin bir tür hafızası ve beyni var 😂 sen emzirdikce zamanla bebeğin ihtiyacı olan miktarı öğrenip kendini duzenliyor, hava sıcaksa içindeki su miktarını artırıyor, diyelim 3 saatte değil de saat başı emziriyorsun, normalde boyle zamanda olgunlaşmamış önsütü fazla alıyor diye düşünürüz ama bu durumda meme bütün sutun yağ miktarını bile dengeliyor vs ... kısacası erkeklerin memeye aşık oldukları kadar var 😅 şaka bi yana sen yeter ki bi düzen oturt bebeğinle, sütün ona uyum sağlayacak 😘 düzeni de zamanla oturacaksın zaten pes etme 💪
Inşallah canım çok teşekkür ederim tek sıkıntımız tutmuyor memeyi ağlaya ağlaya ac bırakarak zorla tutturuyorum uykudayken biberonu kullanıyorum acaba memeye alisirmi demekten başka bir şey düşünemiyorum 😏😏😘😘😍

Dediğin gibi 6 numara ile çocuğu kökten memeden ederim

Inşallah canım çok teşekkür ederim tek sıkıntımız tutmuyor memeyi ağlaya ağlaya ac bırakarak zorla tutturuyorum uykudayken biberonu kullanıyorum acaba memeye alisirmi demekten başka bir şey düşünemiyorum 😏😏😘😘😍
Kaç günlük oldu senin bebis

Mama verince de uyanıyor mu
Sadece 1 kere denemek icin verdim uyudu 2 bucuk saat ama bi dahakine yine uyandi. Belki versem uyuyacak yine canim ama sabah ben uyuyunca bizimkiler mecburen mama veriyor. Ben de mama verirsem 2 defa mama vermis olcaz diye sabretmeye calisiyorum. Saglikli olsun da dayancaz canim

Canım sen ve eşin doktordunuz demi , eşin kbb cıydu galıba, hamıleyken korona konusundan hatırlıyorum, eşin ne dıyor bu korona durumlarına, normale donebılır mıyız ki , bebekle biraz hava alabılırmıyuz ,riskmi ,sen ne dusunuyorsun,misafır alcak mısın yada bayramda fln bıyerkere gıtcekmısınix

Back
X