- 14 Mayıs 2020
- 249
- 161
- 18
- 37
Bende gece mama verenlerdenim ondan mı göğüs yapımdan mı bilmiyorum her emme öncesi ağlamalar itmeler alamamalar uğraşıyoruz.. bunada şükür diyelim..Senin bebeğin nasıldı bugün canım hala mama veriyor musun geceleri
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende gece mama verenlerdenim ondan mı göğüs yapımdan mı bilmiyorum her emme öncesi ağlamalar itmeler alamamalar uğraşıyoruz.. bunada şükür diyelim..Senin bebeğin nasıldı bugün canım hala mama veriyor musun geceleri
Canım bak ben altını açtığım zamanlar arada zeytinyagiyla karnina masaj, bebek vicksiyle de ayağının altına masaj yapıp üstüne çorap giydiriyorum. Rahatlatıyor bebeği ... bunu da dene, ilaç icirmemis oluyorsun hem buna bişey demez eşinBugün göz çapağı için hastaneye götürcem alcam daha sonra gaz damlasını inşallah yavrum öküz babası yüzünden işkence çekiyor hep![]()
Geceleri değil canım ben emip kustugu zaman açsa veriyorum daha çok bi de bazen akşamüstleri sütüm yetmiyor yorgun olduğumda filan .. o zaman da veriyorum . Ve evet veriyorum direnmeyi bıraktımSenin bebeğin nasıldı bugün canım hala mama veriyor musun geceleri
Ben kabullendim galiba benim oglan geceleri saat basi uyanip sut emmek istiyor. Sabaha karsi da gazla ve uykuyla savasiyoruz. Gunduz 2 saat uyur sonra ister ama geceleri 1 saati gecirmez. Kodlanmis gibiHerkese günaydın geceniz nasıl geçti bizimki savaşlı gece olunca bu bebek emmeyi unutuyor resmen beni sürekli ittiriyor memeyi tutmayı unutuyor resmen gece bi kerelik sütümü biberonla veriyorum alışıyor ondan mı acaba 3 buçuktan sabahladık resmen![]()
Mama verince de uyanıyor muBen kabullendim galiba benim oglan geceleri saat basi uyanip sut emmek istiyor. Sabaha karsi da gazla ve uykuyla savasiyoruz. Gunduz 2 saat uyur sonra ister ama geceleri 1 saati gecirmez. Kodlanmis gibi![]()
Ben kendi sütümü biberonla veriyorum ama o bile etkiliyor sanırımBende gece mama verenlerdenim ondan mı göğüs yapımdan mı bilmiyorum her emme öncesi ağlamalar itmeler alamamalar uğraşıyoruz.. bunada şükür diyelim..
Karnına masaj yapmayı bende bi denim sağol canımCanım bak ben altını açtığım zamanlar arada zeytinyagiyla karnina masaj, bebek vicksiyle de ayağının altına masaj yapıp üstüne çorap giydiriyorum. Rahatlatıyor bebeği ... bunu da dene, ilaç icirmemis oluyorsun hem buna bişey demez eşin
Olsun yeterki bebeler ağlamasın anne sütünü de bırakmasın içsnGeceleri değil canım ben emip kustugu zaman açsa veriyorum daha çok bi de bazen akşamüstleri sütüm yetmiyor yorgun olduğumda filan .. o zaman da veriyorum . Ve evet veriyorum direnmeyi bıraktım![]()
Inşallah canım çok teşekkür ederim tek sıkıntımız tutmuyor memeyi ağlaya ağlaya ac bırakarak zorla tutturuyorum uykudayken biberonu kullanıyorum acaba memeye alisirmi demekten başka bir şey düşünemiyorumCanımcım hiç kafanı takma süt az vs diye. Bi kadın emzirmeye ara verdiğinde süt tamamen kesildiğinde bile 2 hafta içinde tekrar emzirmeye başlarsa sütü de tekrar geri geliyormuş, bu kitabi bilgi .. senin sutun hiç kesilmedi sonuçta ve komik gelecek ama memelerin bir tür hafızası ve beyni varsen emzirdikce zamanla bebeğin ihtiyacı olan miktarı öğrenip kendini duzenliyor, hava sıcaksa içindeki su miktarını artırıyor, diyelim 3 saatte değil de saat başı emziriyorsun, normalde boyle zamanda olgunlaşmamış önsütü fazla alıyor diye düşünürüz ama bu durumda meme bütün sutun yağ miktarını bile dengeliyor vs ... kısacası erkeklerin memeye aşık oldukları kadar var
şaka bi yana sen yeter ki bi düzen oturt bebeğinle, sütün ona uyum sağlayacak
düzeni de zamanla oturacaksın zaten pes etme
![]()
Kıymalı yumurta:)))Kızlar bebekli günlerde yemek yapmaya çok kısıtlı bir zamanımız oluyor tavsiye edebileceğiniz pratik yemekler var mı
Kaç günlük oldu senin bebisDediğin gibi 6 numara ile çocuğu kökten memeden ederim
Inşallah canım çok teşekkür ederim tek sıkıntımız tutmuyor memeyi ağlaya ağlaya ac bırakarak zorla tutturuyorum uykudayken biberonu kullanıyorum acaba memeye alisirmi demekten başka bir şey düşünemiyorum![]()
O kadar haklı ki. Aksi halde evde sürekli aktif tutman gerekir. Sosyalleşmeside gerek. Allaha emanetsiniz inşallah.
Sadece 1 kere denemek icin verdim uyudu 2 bucuk saat ama bi dahakine yine uyandi. Belki versem uyuyacak yine canim ama sabah ben uyuyunca bizimkiler mecburen mama veriyor. Ben de mama verirsem 2 defa mama vermis olcaz diye sabretmeye calisiyorum. Saglikli olsun da dayancaz canimMama verince de uyanıyor mu
Bilgim yok ama hic oyle bir sey duymadim yegenlerimde falanşu emzik olayına taktım.. emzik meme reddi yapar mı?
Yok canım,meme emzik reddi yapar:)) yani emzikten süt gelmeyınce sinirlenip emziği atarşu emzik olayına taktım.. emzik meme reddi yapar mı?
Canım sen ve eşin doktordunuz demi , eşin kbb cıydu galıba, hamıleyken korona konusundan hatırlıyorum, eşin ne dıyor bu korona durumlarına, normale donebılır mıyız ki , bebekle biraz hava alabılırmıyuz ,riskmi ,sen ne dusunuyorsun,misafır alcak mısın yada bayramda fln bıyerkere gıtcekmısınix