2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Bana da devit vermedi doktor ama çok kafama takmaya başladım çünkü benim hamilelikten öncede d vitamini düşük çıkıyordu. Ocean mummy kullanıyorum içerisinde d vitamini var ama yeterli mi bilmiyorum bir dahaki muayene de doktora soracağım mutlaka. Ayrıca benim de sabah tiroid gece yatmadan da demir ilacım var canım aynıymış bizim

ya kızlar yazdıklarınızı okudum da netleştirmek istedim bende çünkü gün içinde çok salatalık yiyorum su mu yapıyor ve su olması iyi değil mi bol su iç derler :/ bide kiraz karpuz bunlarda şeker yüklemesini etkileyecek kadar şeker mi yapıyor onları da çok tüketiyorum özellikle kirazı :/ ben ne yicem

Oh ne güzel vala ne yalan söyleyeyim çok merak ettim şu çok aşerdiğin meyveyi

Aynen dediğin gibi kırmızı küçük noktalar göğsümde de var hamilelikten önce yoktu göbek bölgem de 9 tane saydim önce sürdüğüm kremden şüphelendim ama demekki bu da hamilelikten

Ben daha doktorla konusmadim.bakalim ne dicek.yuksek o zmaan demi bu sonuc

salatalığı duymadım ama yaz meyveleri çok şekerli olduğu için sınırlı tüketmek gerekiyor. şekeri etkiliyor baya özellikle karpuz

Ocean mummynin icindeki d vit oranına bakmak lazım ben baktım da bugün benimkinde varmis baya ama gebe kalmadan d vit baktirdiğim icin tekrar bakmadılar belli bi sure gecmesi gerekiyormus bi dahaki gidisimde baktiraym bari aile hekiminde bakilmiyomus bir de

G Gabriella8 Demir baslandi kzum kanım sınırda cikinca d vit yok o da sanırım prenatalin icinde var diye

Bugün ayrıntılı da doktor yine göremedi Bebeğin safra kesesini Yüzde 75 görünmeye bilir dedi. Safra kesesi olmadan doğan bebeklerde olabiliyormuş. Yüzde 2 lik kısımda bebekte sorun olabiliyormuş. İsterseniz amniyotik sıvı alalım karından bebeğin genetiğine bakalım içiniz rahat etsin dedi. Kafam çok karıştı. Kendi doktorumuza raporları gösterdik. Bazı bebeklerde görünmeyebiliyor bu durum dedi bi hastasının da görünmemiş anca doğunca görünmüş. Bende bekleyeceğim. Allah yardımcımız olsun inşallah .

ilk kez duydum bende sizden. hayırlısı olsın inş.

Amin insallah canim aklim sendeydi neler duyuyoruz aklimiza kotu seyler getirmeyelim saglucakla kucagim8za almamiz dilegiyle

Arkadaşlar düzenli kilo alıyor musunuz? Özellikle son bir ayda? Ben hiç kilo almamışım son bir ay içinde. Hamilelikten önce 45tim sonra birden hızla aldım 53e çıktım. Orda durdu bir aydır tık yok. 53.5 falan olmuştur ancak iste. Bebek buyuyorsa ben neden kilo almıyorum diye düşünmeye basladim

Dr yuksek cikmks dedi bana 184 olunca.2 hafta sonra 100 gr la deniyelim oda yuksek cikara ilac verecem dedi

Cnim sen bilirsin amniyosentezi ama ins bir sey cikmayacaktir stres olma %2 çok dusuk bi oran. Amin.

Ben bu ara vişne reçeline düştüm meyve bile şeker yapıyorsa benimkini hayal edemiyorum

Canım ben 3. Haftada gebeliği öğrendim hemen o dönem yapılan testlerden sonra İbrahim Hoca demir, d vitamini ve multivitamini verdi. 12. Haftamda kalsiyumu verdi, süt ve yoğurt tüketemediğim öğünler için, magnezyumu da kramp, kasılma durumları için verdi ağrı olursa kullanmam için. Hatta 3 gün evvel bir daha sordum hocam demir, d vitamini hepsine devam ediyor muyum diye hepsine devam dedi. Sonradan bana da bakmadı vitaminler ne durumda diye ben de hamilelikte ihtiyaç git gide arttıgı için devam ettiriyor diye düşündüm. Canım demir ile ilgili doktoruna yarın meramını ilet en kötü bir test yapılsın bakılsın değerlere demir ve diğer vitaminler ne durumda diye.

Kızlar selamlar herkese yarın doktorumuza gideceğiz detaylı bakılacak bir kez daha. Kızımı uzun uzun göreceğim için şimdiden çok heyecanlıyım gidince şeker yüklemesini soracağım ne zaman yapılacak diye ben de. Bir de geçen gittiğimde kalsiyum takviyesi alayım mı dediğimde her şey takviyeyle olmaz hamileliği olağanüstü bir dönem gibi düşünmeyin normal sütünü peynirini yemen yeterli olur demişti ama ben ikna olmadım. Kalsiyum kullanan arkadaşlar hangisini kullanıyor acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…