2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Cnim sen bilirsin amniyosentezi ama ins bir sey cikmayacaktir stres olma %2 çok dusuk bi oran. Amin.
İnşallah belki ilerleyen zamanlarda görür bilemiyorum. Ama aklıma kötü bişey gelmiyor olumsuzluk hissetmiyorum Allah’ın izniyle. Hayırlısı inşallah dualarınızı eksik etmeyin

Kızlar aranızda Zona geçiren ve etkili ağrı dindirme yöntemi keşfeden var mı ? Ağlicam ağrıdan ölüyorum sağ bacağım çürük sanki şimdi de belime vurmaya başladı, sağ dizimi bükemiyorum bile geceleri uyutmuyor yaşayan biri varsa lütfen cevap verebilir mi

Ben daha doktorla konusmadim.bakalim ne dicek.yuksek o zmaan demi bu sonuc
Yuksek canim bende pazartesi gosterdim sonuclarimi benim 172 idi degerim 140 alti olmasi gerekir dedi ve dikkat etmemi soyledi ama zaten dikkat ediyordum ben galiba bisey yemisicem artik diyetosyene gidicem yarin bakalim nerde yanlis yapiyorum

Canim ya Rabbim yardimcin olsun dr git lutfen

Yuksek canim bende pazartesi gosterdim sonuclarimi benim 172 idi degerim 140 alti olmasi gerekir dedi ve dikkat etmemi soyledi ama zaten dikkat ediyordum ben galiba bisey yemisicem artik diyetosyene gidicem yarin bakalim nerde yanlis yapiyorum
Anladim cnm aynn bnde dikkat edecm karpuz kiraz kavun cikolata cok yedim az tuketmaliym artk

Canım sen hala doktora gitmedin mi

Kızlar doktorun yazmasını beklemeyin ek olarak kendiniz alabilirsiniz kalsiyum, d vitamini yada demir hangisini vermediyse. Zaten çoğu takviyeyi devlet karşılamıyor kendi isteğinizle internetten yada eczaneden alabilirsiniz.
Ben osteocare kullanıyorum mesela onu vermemişti ben kendim aldım kullanıyorum. İçinde kalsiyum, magnezyum, d vitamini ve çinko var. Sonradan dedim hocam ben osteo kullanıyorum dedim tamam devam et ona dedi.
Multivitamin olarak regenesis max kullanıyorum içinde omega yağları var. Olmasaydı onları da dışardan alırdım ekstradan, bebeğin beyin gelişimi için önemli çünkü. Bir de demir vitamini ferro sanol kullanıyorum. Bu dediklerimin hepsini günde birer tablet alıyorum.

Doktorumuz aynı kişi olabilir mi acaba .Aynı cümleyi bana da kurdu sadece demir ve progesteron kullaniyorum. Kalsiyum d vitamini asla vermiyor içini rahatlatmak için istersen al dedi .Süt ve süt ürünlerini tüketiyor musun diye sordu bende evet dedim o zaman sorun yok diyor.D vitaminim en son 50 civariydi ilaçlarla onun içinde her gün güneşe cik dedi.Dedim siz bana istirahat verdiniz kapının önünde oturabilirsin balkonun varsa oturabilirsin diyor .Hiçbirini yapmıyorum Kamplarım da yok şimdilik napsak ki

Canım zona ysa eğer tehlikeli bir hastalık benim tüp bebek doktorum yakalanmıştı kaç gün hast gelmemişti. Bir an önce doktora git lütfen ilaca falan başlarlar

Doktor vermeden de cesaret edemiyorum canım kas yaparken göz cikarmiyim sonra gece n kış d vitamini kullanırken doktor yazmıştı eczacı bana ilacı verirken her kutuyu içtikten sonra bence gidin baktirin değerinizi demişti böbrekleri çürütüyor yan etkisi var dediği için cesaret edemedim

7 ile mi carpiliyordu eger oyleyse 32.2 cm falan oluyor boyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…