Simdilik diyet yok dedi 2 hafta sonra yine yuksrk cikarsa ilac verecem dediDiyet önermedi mi canım
Amin inşallah teşekkür ederim bakalım zaman ne gösterecekAmin insallah canim aklim sendeydi neler duyuyoruz aklimiza kotu seyler getirmeyelim saglucakla kucagim8za almamiz dilegiyle
İnşallah belki ilerleyen zamanlarda görür bilemiyorum. Ama aklıma kötü bişey gelmiyor olumsuzluk hissetmiyorum Allah’ın izniyle. Hayırlısı inşallah dualarınızı eksik etmeyinCnim sen bilirsin amniyosentezi ama ins bir sey cikmayacaktir stres olma %2 çok dusuk bi oran. Amin.
Benim doktorum 10günlük diyet verdi canım diyetle düşerse ilaca gerek kalmaz demişti o yüzden sordum ben deSimdilik diyet yok dedi 2 hafta sonra yine yuksrk cikarsa ilac verecem dedi
Yuksek canim bende pazartesi gosterdim sonuclarimi benim 172 idi degerim 140 alti olmasi gerekir dedi ve dikkat etmemi soyledi ama zaten dikkat ediyordum ben galiba bisey yemisicem artik diyetosyene gidicem yarin bakalim nerde yanlis yapiyorumBen daha doktorla konusmadim.bakalim ne dicek.yuksek o zmaan demi bu sonuc
Canim ya Rabbim yardimcin olsun dr git lutfenKızlar aranızda Zona geçiren ve etkili ağrı dindirme yöntemi keşfeden var mı ? Ağlicam ağrıdan ölüyorum sağ bacağım çürük sanki şimdi de belime vurmaya başladı, sağ dizimi bükemiyorum bile geceleri uyutmuyor yaşayan biri varsa lütfen cevap verebilir mi
.Benim doktorum 10günlük diyet verdi canım diyetle düşerse ilaca gerek kalmaz demişti o yüzden sordum ben de
Anladim canim tez vakitte bununda ustesinden geliriz insallahBenim doktorum 10günlük diyet verdi canım diyetle düşerse ilaca gerek kalmaz demişti o yüzden sordum ben de
Anladim cnm aynn bnde dikkat edecm karpuz kiraz kavun cikolata cok yedim az tuketmaliym artkYuksek canim bende pazartesi gosterdim sonuclarimi benim 172 idi degerim 140 alti olmasi gerekir dedi ve dikkat etmemi soyledi ama zaten dikkat ediyordum ben galiba bisey yemisicem artik diyetosyene gidicem yarin bakalim nerde yanlis yapiyorum
Canım sen hala doktora gitmedin miKızlar aranızda Zona geçiren ve etkili ağrı dindirme yöntemi keşfeden var mı ? Ağlicam ağrıdan ölüyorum sağ bacağım çürük sanki şimdi de belime vurmaya başladı, sağ dizimi bükemiyorum bile geceleri uyutmuyor yaşayan biri varsa lütfen cevap verebilir mi
Doktorumuz aynı kişi olabilir mi acaba .Aynı cümleyi bana da kurdu sadece demir ve progesteron kullaniyorum. Kalsiyum d vitamini asla vermiyor içini rahatlatmak için istersen al dedi .Süt ve süt ürünlerini tüketiyor musun diye sordu bende evet dedim o zaman sorun yok diyor.D vitaminim en son 50 civariydi ilaçlarla onun içinde her gün güneşe cik dedi.Dedim siz bana istirahat verdiniz kapının önünde oturabilirsin balkonun varsa oturabilirsin diyor .Hiçbirini yapmıyorumKızlar selamlar herkeseyarın doktorumuza gideceğiz detaylı bakılacak bir kez daha. Kızımı uzun uzun göreceğim için şimdiden çok heyecanlıyım gidince şeker yüklemesini soracağım ne zaman yapılacak diye ben de. Bir de geçen gittiğimde kalsiyum takviyesi alayım mı dediğimde her şey takviyeyle olmaz hamileliği olağanüstü bir dönem gibi düşünmeyin normal sütünü peynirini yemen yeterli olur demişti ama ben ikna olmadım. Kalsiyum kullanan arkadaşlar hangisini kullanıyor acaba?
Canım zona ysa eğer tehlikeli bir hastalık benim tüp bebek doktorum yakalanmıştı kaç gün hast gelmemişti. Bir an önce doktora git lütfen ilaca falan başlarlarKızlar aranızda Zona geçiren ve etkili ağrı dindirme yöntemi keşfeden var mı ? Ağlicam ağrıdan ölüyorum sağ bacağım çürük sanki şimdi de belime vurmaya başladı, sağ dizimi bükemiyorum bile geceleri uyutmuyor yaşayan biri varsa lütfen cevap verebilir mi
Canım akşam yemekden sonra tok karnına içiliyomuşSordunuz mu bizim kalabalıktı fazla girip soramadık aşdık çıktık magnezyumu
Doktor vermeden de cesaret edemiyorum canım kas yaparken göz cikarmiyim sonra gece n kış d vitamini kullanırken doktor yazmıştı eczacı bana ilacı verirken her kutuyu içtikten sonra bence gidin baktirin değerinizi demişti böbrekleri çürütüyor yan etkisi var dediği için cesaret edemedimKızlar doktorun yazmasını beklemeyin ek olarak kendiniz alabilirsiniz kalsiyum, d vitamini yada demir hangisini vermediyse. Zaten çoğu takviyeyi devlet karşılamıyor kendi isteğinizle internetten yada eczaneden alabilirsiniz.
Ben osteocare kullanıyorum mesela onu vermemişti ben kendim aldım kullanıyorum. İçinde kalsiyum, magnezyum, d vitamini ve çinko var. Sonradan dedim hocam ben osteo kullanıyorum dedim tamam devam et ona dedi.
Multivitamin olarak regenesis max kullanıyorum içinde omega yağları var. Olmasaydı onları da dışardan alırdım ekstradan, bebeğin beyin gelişimi için önemli çünkü. Bir de demir vitamini ferro sanol kullanıyorum. Bu dediklerimin hepsini günde birer tablet alıyorum.
7 ile mi carpiliyordu eger oyleyse 32.2 cm falan oluyor boyuŞimdi doktordan geldim 24+5 im bebisin kilosu 725gr. fl 46.0mm yazıyor. Bu durumda boyu kaç oluyor hesap edemedim. Suyum plasanta ve bebeğin yeri çok iyi dedi doktor. Nasıl rahatladım anlatamam ☺ az hareket ediyor diye üzülüyordum bosyere
Evet sanırım öyle7 ile mi carpiliyordu eger oyleyse 32.2 cm falan oluyor boyu
Canım inşallah öyle bişey yoktur başka bir doktora daha git istersenAmin inşallah teşekkür ederim bakalım zaman ne gösterecek
Canım ne 7 ile çarpılıyor bende geçen hafta fl 36.5 mm yazıyodu boyunu sormayı unuttum kaç oluyo yani boyu ☺7 ile mi carpiliyordu eger oyleyse 32.2 cm falan oluyor boyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?