2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
olabilir canım.Birde iş yerinde sürekli oturuyorum ondan mi diye düşündüm soda duydum evet birde muz dediler magnezyum eksikliğine. Yarın kontrolüm var soracağım hepsini canım. Sen doktoruna sordun mu hiç?

Oyy bende tetenoz aşısı oldum sabah akşama kadar birşey yoktu 1 saattir ağrımaya başladı yarın dahada mi agrir acaba bide sol kolumda nasil yaticam bakalim bu gece

Evet kemik ödemi zor olur. İnş tekrar etmez seninde. İşte kendi doktorumla görüşüp ondan bir sonuç alamazsam ağrı devam ederse ortopediye gidecem. Benim kuzenimde hamilelikte bel fıtığı oldu çok zayıftı.

[QUOTE="Merve1993m, post: 64585448, member:
Kızlar birşey danışmak istiyorum sizlere. Sol tarafada çentik direnç artışı ne demek yardımcı olabilcek bir arakadaş var mı. Bunu nasıl engelleyebiliriz nette çok kötü şeyler yaziyor korktum sizlere danışmak istedim
[/QUOTE]

[/QUOTE]
Bende de sol uterin arterde erken diastolik çentiklenme izlenmiştir yazıyordu doktorum tek taraflı olunca sorun yok dedi 25li haftalarda kendinden geçebiliyomuş tekrar bakıcak ona göre aspirin başlayabiliriz demişti bende kontrolü bekliyorum

ben de dün girdim ama o kadar kısa baktı ki hiçbişey de söylemedi, eli ayağı aa bu da dili dedi o kaadr. Devlet hastanesi mantığında. sağlıkla doğsun inş

olabilir canım.Birde iş yerinde sürekli oturuyorum ondan mi diye düşündüm soda duydum evet birde muz dediler magnezyum eksikliğine. Yarın kontrolüm var soracağım hepsini canım. Sen doktoruna sordun mu hiç?
Sor canım haber ver bana da ben soramadım yeni başladı son gittiğimde böyle sorunum yoktu

Geçmiş olsun canım benim bugün bende alıcam magnezyum hapı inşallah işe yarar sorarız bi eczaneye yazarım sana bugün

Canım nasıl geçti tatilin
tatilin kötüsü olur mu yaa, yoruldum gerçi 2 çocuğun gönlüyle uğraşmaktan ama çok güzel geçti tabi
Kızlar en son detaylıdada benim plesanta aşagıda göründü doktor çıkabilir yukarı daha dedi.yukarı Cıkması için yapabileceğim birşey varmı sizce
stres yapmamak, rahat ol canım, çoğu kişide çıkıyor yukarıya.
@Positivevibes ben de merak ediyorum seni ..
bende
gözün aydın, çok merak ettim yalnız, hani yaz meyveleri zor bulunur ama kış meyvesi zor bulunacak hiç bişi gelmedi aklıma, biri dışında

Ay çok tatlı

Geçmiş olsun canım bebeğin suyu neden fazlalasmis vücut kendisi mi yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…