- 25 Nisan 2020
- 1.991
- 2.791
- 63
- 36
olabilir canım.Birde iş yerinde sürekli oturuyorum ondan mi diye düşündüm soda duydum evet birde muz dediler magnezyum eksikliğine. Yarın kontrolüm var soracağım hepsini canım. Sen doktoruna sordun mu hiç?canım haftasonu benim de öyle oldu arada oluyo kalça kemiğim acıyo ayağıma kadar vuruyo ağrısı tek taraf genelde intden araştırdım da d vitamini ve magnezyum eksikliğinden kaynaklıyomuş soda da iyi geliyomuş haberin olsun canım
Evet kemik ödemi zor olur. İnş tekrar etmez seninde. İşte kendi doktorumla görüşüp ondan bir sonuç alamazsam ağrı devam ederse ortopediye gidecem. Benim kuzenimde hamilelikte bel fıtığı oldu çok zayıftı.Aman diyim dikkat edin. Bi ara daha yazmistim kemik iligi odemi hamilelerde oluyor. Ben hamile degilken gecirdim. Ilk kasik agrisi die baslio sonra ayaga vuruo ordn kalcaya gecio ve yureyememeye basliosn aylarca degnek kullandim. Bi noktada afedersiniz insanin gotu nie agrisin noktasina geliosa hemen doktorunuza sordktn sonra ortopediye gidin. Gerci bi tedavisi yok sadece istirahatle gecio ama agiran ayaginizi dinlendirin. Bnm solda olmustu ilk su an sagda agrim basladi ufaktan ins tekrarlamaz
[/
İnş gerek kalmaz bişeye sonuç iyidir inş.Çok teşekkür ederim canım çok sağol bi araştırırım yarın sonuca göre
Evet marka modele göre değişiyo sonra normal bi yatak koyupta kullanabiliyorsunuz çok rahat oluyo2 kademe var değil mi bi ara kat bir de an alt seviye
Teşekkürler canımBen günlük 10 damla kullanıyorum
Evet kullanmak lazım canımHiç düzenli kullanmıyordum abimler bile kızdı hamilelikte bebeğin ve annenin kemik grlişimi sağlığını etkiliyormuş bende oceanmarka alayım dedi iyisi olsun diye günlük 10 damla galiba
Ay hayırdır inşallah bir sorun yok değil miYok canım gidemedim erteledim haftaya
ben de dün girdim ama o kadar kısa baktı ki hiçbişey de söylemedi, eli ayağı aa bu da dili dedi o kaadr. Devlet hastanesi mantığında. sağlıkla doğsun inşKızlar bugün ayrıntılıya girdim . Haftasıyla uyumlu dedi doktor ama Bebeğin safra kesesini göremediğini söyledibi 15 dk yürüyüş yaptım tekrar girdim yanına yine göremedim dedi. Yarın sabah 10 da tekrar çağırdı tekrar bakalım dedi . Yarım kaldı yani. Böyle bişeyle karşılaşan varmı çevrenizde Bebeğin safra kesesinin görünmediği oluyor mu kafam karıştı
Sor canım haber ver bana da ben soramadım yeni başladı son gittiğimde böyle sorunum yoktuolabilir canım.Birde iş yerinde sürekli oturuyorum ondan mi diye düşündüm soda duydum evet birde muz dediler magnezyum eksikliğine. Yarın kontrolüm var soracağım hepsini canım. Sen doktoruna sordun mu hiç?
Geçmiş olsun canım benim bugün bende alıcam magnezyum hapı inşallah işe yarar sorarız bi eczaneye yazarım sana bugünAynı durumdan muzdaribim.. azıcık hareket edip yorulsam belimden ayağa kalkamıyorum birde çatı ağrısı var bugün buradaki bir arkadaşın tavsiyesiyle magnezyum aldım bakalım etki edecek mi ? Bende bacak kasılmaları da başlamıştı biliyorum ki magnezyum eksikliği..
Birde kızımda bu midemi bulandırmamıştı ama bu sefer bulandırdı.. nasıl tüketmek lazımdı tok karnına mi acaba
tatilin kötüsü olur mu yaa, yoruldum gerçi 2 çocuğun gönlüyle uğraşmaktan ama çok güzel geçti tabiCanım nasıl geçti tatilin
stres yapmamak, rahat ol canım, çoğu kişide çıkıyor yukarıya.Kızlar en son detaylıdada benim plesanta aşagıda göründü doktor çıkabilir yukarı daha dedi.yukarı Cıkması için yapabileceğim birşey varmı sizce
bende@Positivevibes ben de merak ediyorum seni ..
gözün aydın, çok merak ettim yalnız, hani yaz meyveleri zor bulunur ama kış meyvesi zor bulunacak hiç bişi gelmedi aklıma, biri dışındaKızlar eşim bulmuş o meyveyi yeni eve geldi .Istanbul da oturan arkadaşlarım eğer canınız bisey çekerse kurtuluş da bi manavdan bulmuş önce arayıp sormuş var mi diye öyle gitmiş bizim evimiz oraya çok uzaktı Her türlü meyve sebze var diyor☺☺ Yehhhuuuuuu
Allah bin kere razı olsun bu dünyada cenneti bana yasatiyor canım.Kiz çocukları doğduğunda hep derim Allah ömrü boyunca iyi insanlarla karşılaştırsin diye .ne kadar iyi bir eşin var. maşallah. afiyet olsun. hamilelikte eşlerin günlünü yapmak gerekir
Ay çok tatlıKendime inanamiyorum tadi ağzıma geliyor gözlerim sisene kadar ağladım öyle pis boğaz da değilim nefsime hakim biriyimdir ama bu başka birşey. Önceden biri dese kadınların hamilelik zamanı simarikligi derdim ama gerçekten farklı bi isteme bu ☹
Geçmiş olsun canım bebeğin suyu neden fazlalasmis vücut kendisi mi yapıyorIyi aksamlar kizlar bende bugun gittim ilaclarim bitmisti muaynede oldum bebegin suyu fazlaynis sinirda suan 7 aylik suda diyet verdi seker yuklemesinide bayramdan sonra yaptircam seinin kilon iyi ilerliyo ama yinede dikkat etmen lazim suyun artmamasi lazim dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?