- 24 Ağustos 2012
- 6.055
- 7.342
- 398
Maşallah canim şeker sonucun cıktı miKizlar bugun ayrintili ve seker yukleme yaptim 23+3 566 grams masallahinizi alirim❤yuzunude gorduk hepinizin gonlune gore versin Rabbim
20 dk ikinci kani verecem ogleden sonra cikarmis.sagol canimMaşallah canim şeker sonucun cıktı mi
Bilmiyorumki canim diger 2 cocugunda yüklemede 110 cikmisti seker olabilir diye dusunuyo salatalik yeme dedi suyu az olanlar bol salatalikta suyu yukseltiyomus diyet verdiGeçmiş olsun canım bebeğin suyu neden fazlalasmis vücut kendisi mi yapıyor
canım soda değil üzeründe direk maden suyu yazanı al. soda ile maden suyu farklı. bana doktorum magnezyum ilacını maden suyuna dök öle iç dedi bende öyle yapıyorum. kızılay marka maden suyu mesela soda değil.olabilir canım.Birde iş yerinde sürekli oturuyorum ondan mi diye düşündüm soda duydum evet birde muz dediler magnezyum eksikliğine. Yarın kontrolüm var soracağım hepsini canım. Sen doktoruna sordun mu hiç?
110 seker normal degilmi ki benim 172 cikmisti 140 alti normal demisti doktorBilmiyorumki canim diger 2 cocugunda yüklemede 110 cikmisti seker olabilir diye dusunuyo salatalik yeme dedi suyu az olanlar bol salatalikta suyu yukseltiyomus diyet verdi
Inş çıkmaz canım 110 normal aslında. Ben de bu ara gün içerisinde salatalık yiyiyordum çok yemeyeyim o zamanBilmiyorumki canim diger 2 cocugunda yüklemede 110 cikmisti seker olabilir diye dusunuyo salatalik yeme dedi suyu az olanlar bol salatalikta suyu yukseltiyomus diyet verdi
Benim de çok var. Hamilelikte çıktı. Sanırım kan oraya gidiyor en fazla o yüzden fazla besliyor o bolgeyi. Benim bir de goguslerimde çıktı hem minik et beni hem kırmızı ben ama çok küçük noktalar gibi. Bence fazla kan gitmesinden o bölgelereKızlar ben şeker yüklemesini 26-27.haftalar arası yaptıracağım 28.haftaya kadar yapılıyor dedi.Doktorum yıllık izine cikacakmis başka bir doktora yönlendirdi ama gitmek istemedim .27 temmuzda gel dedi hem raporunu yenileriz hemde şeker ve kontrol olur dedi yok dedim.Cunku 2 hafta geçmeden tekrar muayene olmuş olacağım istemedim bende.
Bir de sizin vucudunuzda kırmızı noktalar var mı ben gibi duruyor ama kırmızı göbek bölgem de çok var
kan düzeyin ne durumda canım testlerde o yüzden yazmamış olabilir demiri, ben hala multivitamin, demir, d vitamini, ağrı durumuna göre magnezyum, öğünlerde de süt ve yoğurt tüketemediysem kalsiyum desteği alıyorum.Park yatakların birini alıp sorun yasarsam tahta besiğe geçer knu kvye birakirim oyleyse su an en mantıklısı o gibi. Yoyko iyiymis bu arada sağlam duruyor. Bir de sunny gibi bi marka gormustum o da iyi gibi biraz bakiym yatak odasinin olcusunu aliyim sonra ona gore tekrar model bakaym madem. Burda fikir paylasmak çok iyi oluyor gercekten.
insallah allah sağlikla miniklerimizi kucağimiza almayi nasip etsin.
bana devit yazmadi ya benden baska kullanmayan var mi?
prenatal life kullaniyordum simdi bir de demire basladim. Sabah da tiroid.
İnşallah canım inşallah aklımız sende, sen iyi ol, yarın akşam güzel haberlerini bekliyoruzG Gabriella8 O olmazsanolmaz kizlar iyiyim cook sagolun henuz gitmedim kontrole yarin aksam gidicem insallah guzel haberler alirim bakalim.. ❤
Canım ne zaman yaptırdığın teste göre verdi bu vitaminleri. Ben tüp bebekten önce yaptırmıştım doktor onlara göre bir sıkıntı görmeyince sadece elenetal verdi ne demir ilacı ne d vitamini. Ben magnezyum kullanıyorum bazen, o da önceden beri huzursuz bacak sendromum olduğu için kullandığım bir şeydi İbrahim Bey de daha önceden hamilelikte bu artar kullanabilirsin demişti bu ara arttırdım. Ama demir ya a d vitamini almıyorum. Kışın bile d vitaminim sıkıntılı çıkmadıysa şimdi çıkmaz heralde ama demire takıldı kafam, kansızlık da bebekte geri kalma yapabiliyormuş diye okudum hani bir umut belki ondan mıdır diye onu alsam düzelir miyim diye kendi kendime çare düşünüyorum. Gerçi iki dr da böyle birşey söylemedi ama.kan düzeyin ne durumda canım testlerde o yüzden yazmamış olabilir demiri, ben hala multivitamin, demir, d vitamini, ağrı durumuna göre magnezyum, öğünlerde de süt ve yoğurt tüketemediysem kalsiyum desteği alıyorum.
Yok canım çok şükür başka işlerim çıktı önümüzdeki hafta gidicem saolasinAy hayırdır inşallah bir sorun yok değil mi
Benimkide fazlaymis canim nasil bir diyet verildi sana bende seker yuklemesi yaptiracam bakalim artik hayirlisi olsunIyi aksamlar kizlar bende bugun gittim ilaclarim bitmisti muaynede oldum bebegin suyu fazlaynis sinirda suan 7 aylik suda diyet verdi seker yuklemesinide bayramdan sonra yaptircam seinin kilon iyi ilerliyo ama yinede dikkat etmen lazim suyun artmamasi lazim dedi
Sordunuz mu bizim kalabalıktı fazla girip soramadık aşdık çıktık magnezyumuGeçmiş olsun canım benim bugün bende alıcam magnezyum hapı inşallah işe yarar sorarız bi eczaneye yazarım sana bugün
Aclik 80 seker sonrasi 184 cikmis.yuksek yaziyor bakalim ne dicekm ya ben cok karpuz kiraz tukettim ondan herhalde.en cok seker onlarda.bakalim ogleden sonra ara dedi doktr ne dicekMaşallah canim şeker sonucun cıktı mi
Yok canım öğrenmedim eşimi bekliyorum bendeSordunuz mu bizim kalabalıktı fazla girip soramadık aşdık çıktık magnezyumu
Bende açlık 110 tokluk 184 çıktı detaylıda da suyum fazlaydı. Kuzenim hastanede çalışıo ona sordum diyet listesi yazdırdı bana şimdi bi hafta sabah-öğle-akşam açlık-tokluk yazıcam diyetede uyucam bakalım bi hafta sonra ne çıkıcakAclik 80 seker sonrasi 184 cikmis.yuksek yaziyor bakalim ne dicekm ya ben cok karpuz kiraz tukettim ondan herhalde.en cok seker onlarda.bakalim ogleden sonra ara dedi doktr ne dicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?