2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kuzum hep duamdasın Rabbim yardımcın olsun ve her zaman inanıyorum hep Ümit vardır. İnş herşey güzel gönlüne göre olur.

Oo maşallah çok dikkat ediyormuşsun ben hiç öyle değil sütü peyniri yumurtayı tüketmeye çalışıyorum ama börek hamur işi falan hiç kasmıyorum
Çok kilo alan bir bünyen yoksa sorun yok bence ama ben onları yersem ayda ikişer ikişer alırım valla.

Canim ya Rabbim yardimcin olsun dr git lutfen
Teşekkür ederim
Canım sen hala doktora gitmedin mi
Canım zona ysa eğer tehlikeli bir hastalık benim tüp bebek doktorum yakalanmıştı kaç gün hast gelmemişti. Bir an önce doktora git lütfen ilaca falan başlarlar
Çok geçmiş olsun kuzum. Gebelikte değil ama bi arkadaşım zona olmuştu sırt ağrıları çoktu cilt doktoru ilaçlar vermişti geçmişti. İnş biran önce geçer
Canım çok geçmiş olsun kendim geçirmedim cevremde de gormedim ama çok zor ve ağrılı geçiyor diye duymuştum ilaç da kullanamazsın heralde degilmi
Kızlar gittim gitmez olur muyum pazartesi günü ilk işim gitmek oldu , doktor ne dese beğenirsiniz azar bile işittim resmen “çekeceksin bu ağrıyı belki sürüneceksin bile yapacak bir şey yok sana ağrılarını geçirecek bir ilaç veremem “ dedi dün kabustu hep ağladım durdum bugün hafif azaldı dün uyuyamadım ama bugün uyuyacağım inşallah Allah kimsenin başına vermesin çok kötü bir şey çooook..
ugurbocuuu evet canım çok ağrılı ağrı kesici hap varmış fakat veremediler bebiş var diye

İnşallah hayatında herşey gönlünce olur eğer kötü etkiliyorsa elbette soyutla kendini buradan.. bir mucize olur ve inşallaaaahhh haftasını yakalar kal sağlıcakla..

Geçmiş olsun canım allah şifa versin

Allah yardımcın olsun canım

Kızlar en son detaylıdada benim plesanta aşagıda göründü doktor çıkabilir yukarı daha dedi.yukarı Cıkması için yapabileceğim birşey varmı sizce
Bnmde öyle biraz aşağıda dedi tam sınırda ileriki haftalarda çıkabiliyormuş dinlenerek beklicez artık hayırlısı olsun hakkımızda

Seninle hiç tanışmadan bi bağ kurmuştum çok üzgünüm dualarım seninle inşallah bir mucize olur ve sen evladına kavuşursun arkadaşım. Allaha emanet olun

Günaydın kızlar asi olmaya gideceğim ama hiç elim kolum kalkmıyor. Bu gruptan bir arkadaşım vardı yıllardır onunla evlat hasretiyle bekledik .Ben virusden önce tedaviye başladım sonucu aldığımin ertesi günü pozitifi gördüm o başlayamamıştı ilaç kullanıyordu falan .Hafta sonu 8 yıl sonra doğal gebelik oluşmuştu hiç tanımasam da gözlerimden yaşlar geldi eşimle paylaşmıştım Allahın ne güzel bir mucizesi diye.Degeri çok güzeldi düşük yapmış. Çok üzüldüm kendim kadar bu gruptaki arkadaşım için de .Ne badereler atlatıyoruz evlat sahibi olmak için. Umarım kasım ayında hepimiz bir bir ben doğum yaptım diyerek birbirimize haber veririz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…