2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Günaydın hepinize ben açlık şekerim yüksek diye insülin başlamıştım 6 ünite ama onunla da tam dusmeyince 10 a çıkardılar. Sorun şu ki ben insülin vurdukça açlık kan şekerim daha yüksek çıkmaya basladi. Diyetle zaten 98 e inmişti . 6 ünite vurukende 99 98 gibi cikiyordu. Şimdi 10 ünite vuruyorum 2 gündür dün 100 çıktı bugün 103. Gebelik şekerim var mı bilmem ama sinir hastası olacagim bu şeker yüzünden

Açlıl şekeri sınırı kaç canım bir de doktor bana sadece yemek şekeri yükseltmez stres de yükseltir demişti o yüzden moralini bozma sen ona odaklandıkça daha çok strese sokarsın kendini

Tek doktorla da sınırlı kalmamak lazım, biliyorsunuz bana erkenn doğum olabilir plesanta aşağıda tam rahim ağzında filan dedi doktorum ama ayrıntılıya gittim gayet normal dedi yeri. İnsan kime neye inanacağını şaşırıyor.

Merhaba Arkadaşlar
Bebek eşylarınınkimler aldı ne aldılar ben park yatak aldım ana kucağı hastahane çıkışı bi kaç parça kıyafet aldım ama başka ne alacağımı bilmiyorum ne alınır ne alınmaz liste var mı elinizde
Birde göbeğimde boydan boya kahverengi bi çizgi oluşmuş krem kullanmadım hangi çatlak kremini önerirsiniz göğüs yararları için öneriniz nedir tecrübeli anneler

merhabalar
o oluşan doğum çizgisi doğumdan sonra kaybolacak
ben çatlaklar için biooil in yağını aldım onu kullanıyorum şimdilik sıkıntı yok gibi görünüyor
ufak bir liste var elimde onu paylaşıyorum az da olsa yol gösterir sana
• Burun aspiratörü
• Pişik Kremi (Sudocrem ya da Bepanthol Pişik Kremi)
• Yeni Doğan Islak Mendil
• Tırnak Makası ve Törpü
• Ateş Ölçer
• Bebek Bezi
• Bebek Pamuğu
• Ağız Bezi 20 adet
• Emzik
• Biberon
• Biberon fırçası
• Alt Değiştirme pedi
• Mevsime uygun 8-10 adet günlük tulum
• Patikli pantolon 8-10 adet
• Muslin Örtü
• 2 adet pamuklu battaniye
• 2 adet yün battaniye
• Emzirme Yastığı
• Bebek Küveti
• Maşrapa
• Doğal Sünger
• Bebek Şampuanı
• Bebek Bornozu
• Küvet Filesi
• Lansinoh marka Göğüs Ucu Kremi
• Lansinoh Göğüs Pedi
• Emzirme Sütyeni
• Emzirme Geceliği
• Doğum sonrası pedi

Maşallah canim cok sevindim. Haklisin hamilelik döneminde bazı doktorlar insani strese sokuyor

Canım benimm Allah yar ve yardımcınız olsun, bir mucize olsun senin için, birbirinizi hiç bir zaman bırakmayın inşallah Her an seninle dualarımız, umuyorum ki bir gün burada bizimle güzel haberini paylaşırsın, kendine lütfen cook cokk iyi bak

Açlıl şekeri sınırı kaç canım bir de doktor bana sadece yemek şekeri yükseltmez stres de yükseltir demişti o yüzden moralini bozma sen ona odaklandıkça daha çok strese sokarsın kendini
Bana açlık şekerini 93 altında tutmamız lazım dedi bakalım yarın başka bir doktora gideceğim bakalım o ne diyecekdediğin gibi stres yapıyorum heralde ister istemez bir yoluna girse bir düzene otursa keşke düzensizlik bebeğe zarar verecek diye korkuyorum

Sabah saat 8.30 kan verdim.kahvalti yaptırdı bol tatlısı olan pekmez,tahin,bal tereyagi,reçel ve çikolata ağırlıklı (dr dedi ) peynir,yumurta,zeytin,domates,salatalık vardı. 9.30 da ikinci kanı verdim.10.30 da 3.kani verdim.bakalim nasil çıkacak tatliyla aram hiç yok,zor yedim çok terletti

Dün benim de dr kontrolüm vardı
dr um tokluk kan şekeri istedi yarın yaptıracağım
eğer 140 üstü çıkarsa o zaman şeker yüklemesi yaparız dedi
umarım hiçbirimizde çıkmaz kızlar
benim kardeşimde gebelik şekeri vardı
bayağı zorlandı

Çok teşekkür ederim

Streste çok etkiliyor canım, Canım yükleme yapamadım ya incia marka doğal bir urun kullanıyorum.hem gogus ucu kremini kullanıyorum.hemde çatlak kremini aldim çok memnunum.listem var yüklerim yapabilirsem.

Diyetinle ilgili birşeyleri yanlış mı yapıyorsun acaba canım

yediklerimiz ve stres çok etkiliyor.biraz dikkat etsen birdaha yapılsa belki bu kadar yüksek çıkmayacak..benim tatliyla aram yok ,çıkarsa da şaşırmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…