Diyetisyenin verdiklerini uyguluyorumkacamak falan yok . tokluklarda sorun yok ama açlık çok ilginc bir şekilde düşmüyorDiyetinle ilgili birşeyleri yanlış mı yapıyorsun acaba canım
Hoşgeldin canım iyi olmanıza sevindimSelamlar kızlar uzun zamandır yazamadım, biraz yoğun günler geçirdim hem de çok giresim gelmedi siteye beni etiketlemişsiniz. Ben iyiyim çok şükür bebiş de iyi, herkesler de iyidir umarım
Anladım canım yarın gideceğin doktor belki daha doğru teşhis koyar sen yeterki stres yapma düzelir hepsiDiyetisyenin verdiklerini uyguluyorumkacamak falan yok . tokluklarda sorun yok ama açlık çok ilginc bir şekilde düşmüyor
Çok güzel bi yöntem olmuş kahvaltıdan sonra tokluk bakmalarıSabah saat 8.30 kan verdim.kahvalti yaptırdı bol tatlısı olan pekmez,tahin,bal tereyagi,reçel ve çikolata ağırlıklı (dr dedi ) peynir,yumurta,zeytin,domates,salatalık vardı. 9.30 da ikinci kanı verdim.10.30 da 3.kani verdim.bakalim nasil çıkacak tatliyla aram hiç yok,zor yedim çok terletti
Teşekkür ederimHoşgeldin canım iyi olmanıza sevindim
1 saatlik tokluk şekeri değil miDün benim de dr kontrolüm vardı
dr um tokluk kan şekeri istedi yarın yaptıracağım
eğer 140 üstü çıkarsa o zaman şeker yüklemesi yaparız dedi
umarım hiçbirimizde çıkmaz kızlar
benim kardeşimde gebelik şekeri vardı
bayağı zorlandı
evet kahvaltıdan 1 saat sonra vereceğim1 saatlik tokluk şekeri değil mi
Hiç bilmiyorum iki markayı da bana da zamanında Ameda Purely önerildi onu almıştım..Herkese güzel bir gün olsun kızlaralışveriş listesi paylaşımları çok faydalı olmuş paylaşan arkadaşlara çok teşekkürler
Kızlar elektronik göğüs pompalarından da almak istiyorum ben. Sütü artırmak için faydalı oluyormuş ilk haftalarda bebek çok güçlü ememediği için o emdikten sonra göğsü pompayla boşaltmak faydalı oluyormuş süt üretimi için. Sonrasında da işe başlayınca kullanırım diyorum.
Lansinoh ve philips avent arasında kaldım. Fiyatları arasında baya bi fark var. Tecrübeli anneler daha önce bu ikisinden birini kullanan var mı? Avent e gerel var mı lansinoh iş görür mü?
Memnunsan o markaya da bakayım canımHiç bilmiyorum iki markayı da bana da zamanında Ameda Purely önerildi onu almıştım..
Bn memnundum. Bunda da kullanıcam inşaallah
Kesinlikle lansinoh diyorumHerkese güzel bir gün olsun kızlaralışveriş listesi paylaşımları çok faydalı olmuş paylaşan arkadaşlara çok teşekkürler
Kızlar elektronik göğüs pompalarından da almak istiyorum ben. Sütü artırmak için faydalı oluyormuş ilk haftalarda bebek çok güçlü ememediği için o emdikten sonra göğsü pompayla boşaltmak faydalı oluyormuş süt üretimi için. Sonrasında da işe başlayınca kullanırım diyorum.
Lansinoh ve philips avent arasında kaldım. Fiyatları arasında baya bi fark var. Tecrübeli anneler daha önce bu ikisinden birini kullanan var mı? Avent e gerel var mı lansinoh iş görür mü?
Gri al canım siyah çok toz kir gösteriyor.Selam kizlar bebek arabası bakmaya başladım karar sizim renk konusunda kızım olacak . Arayı uzatmadan ikinci çocuğuna dusunuyoruz . Erkek olursa diye pembis almicam sizce hangisi 3 resim çok hoş Gold olan erkek bebise olurmu bilemedim
Olmaz canım olmaz sen kilo almış sayılmazsın ideal kilona gelirsin ancak inşallah da gereği kadarı kalır doğumdan sonrasinaEğer bukadae kilo almanın birden zararı yoksa benm için de iyi oldu normal kiloya döndüm aslndaherkes de sizin gibi diyo Hepsini vermem inşallah doğumdan sonra
Amin inşallah kalır ya önce sağlık tabiki inşallah sağlıkla olur herşey hepimiz içinOlmaz canım olmaz sen kilo almış sayılmazsın ideal kilona gelirsin ancak inşallah da gereği kadarı kalır doğumdan sonrasina
Canım mutlaka hafifligine bak ,tek başınayken taşıyabilir misin.etrafimda o kadar cok çok pahalı araba alıpta kullanmayan varki.herkes beni bu konuda uyardı.cift taraflı olması da önemli.bende bakıyorum.gittim mağazaya kendim açıp kapatabiliyor muyum ona baktım,ağırsa vazgeçtim.ilk 6 ay bebislerimizin bizi gormesi gerekiyor bebek arabasında.. cok araştırdığım için söylemek istedimSelam kizlar bebek arabası bakmaya başladım karar sizim renk konusunda kızım olacak . Arayı uzatmadan ikinci çocuğuna dusunuyoruz . Erkek olursa diye pembis almicam sizce hangisi 3 resim çok hoş Gold olan erkek bebise olurmu bilemedim
Doğru diyorsun her bünye farklı allahtan ben çok kilo almadım ama bu saatten sonra alırım heralde :)Çok kilo alan bir bünyen yoksa sorun yok benceama ben onları yersem ayda ikişer ikişer alırım valla.
biz bebek arabası aldık büyük eşya olarak . anne yanı park yatak beğenmiştim onu almak istiyoruz şu anlık stoklarda olmadığı için beklemedeyiz. bir tane 10 lu hastane çıkışımız var. yelekler battaniyeler örüldüMerhaba Arkadaşlar
Bebek eşylarınınkimler aldı ne aldılar ben park yatak aldım ana kucağı hastahane çıkışı bi kaç parça kıyafet aldım ama başka ne alacağımı bilmiyorum ne alınır ne alınmaz liste var mı elinizde
Birde göbeğimde boydan boya kahverengi bi çizgi oluşmuş krem kullanmadım hangi çatlak kremini önerirsiniz göğüs yararları için öneriniz nedir tecrübeli anneler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?