2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Çok güzel bi yöntem olmuş kahvaltıdan sonra tokluk bakmaları ben açlık için kan verdim sonra şeker yüklemesi için uygundur yazan çilekli bir gazoz gibi bir şey içtim tadı bayağı keskindi bi saat sonra tokluk kana baktılar 3. Kez gerek duymadı bida alınmadı kan. Açlık 84 tokluk 107 çıktı

Ben de bebeğin beşiğini aldım, içine çarşaf alacağım.
Penye battaniye aldım, kızımdan kalan uyku tulumu var onu giydiririm diyorum ayrıca. Kalın battaniye alsam mı kararsızım.
Düz kafa yastığı aldım, kızımda alsam mı almasam mı kararsız kalmışım. Bunda alayım dedim.
Reflü yatağımız var zaten.
Bir tane müslin battaniye aldım, bir tane daha alırım olmadı.
0-3 ay alt üst takımlar, tulumlar aldım. Atlet, çorap vs ablasından bir sürü kaldı.
Eldiven ve şapka hastanede sürekli yere düşüyordu, onlardan aldım 4-5 takım hastane çantasına bol bol koyarım.
1 tane battaniyesiz hastane çıkışı alacağım.
Küvet, file abladan kalma var.
Yıkama kovası ve su dökmek için maşrapa alacağım.
Bebek şampuanı alırım mustela almıştım kızıma.
Ateş ölçer var zaten.
Alt açma da var ama nerede bilmiyorum
Havlusu yine abladan kalma.
Ağız mendilini ben müslin aldım markası mycey. Kızımda çok memnun kalmıştım müslin ağız bezlerinden. Yine 6lı aldım 1 paket.
2 tane hazır patik aldım kış bebesi gazlı olurlar.
Islak mendil kullanmıyorum, temizleme pamuğu alırım 1 koli.
Bez prima kullanmıştım kızıma, buna belki sleppy de kullanabilirim.
Kış bebesi olduğu için yine dış kundak alacağım şu kalın peluşlardan.
Bir de kundaklamak için hazır kundak alırım.
Pişik kremi ben hindistan cevizi yağı kullandım genelde. Krem olarak da oksizinc lazım olunca kullandım.
Sling, kanguru, bebek arabası zaten var.
Tırnak makasımız var ama belki buna ayrı alırım.

Benim aklıma gelenler bunlar.

1 saatlik tokluk şekeri değil mi

Herkese güzel bir gün olsun kızlar alışveriş listesi paylaşımları çok faydalı olmuş paylaşan arkadaşlara çok teşekkürler

Kızlar elektronik göğüs pompalarından da almak istiyorum ben. Sütü artırmak için faydalı oluyormuş ilk haftalarda bebek çok güçlü ememediği için o emdikten sonra göğsü pompayla boşaltmak faydalı oluyormuş süt üretimi için. Sonrasında da işe başlayınca kullanırım diyorum.

Lansinoh ve philips avent arasında kaldım. Fiyatları arasında baya bi fark var. Tecrübeli anneler daha önce bu ikisinden birini kullanan var mı? Avent e gerel var mı lansinoh iş görür mü?

Hiç bilmiyorum iki markayı da bana da zamanında Ameda Purely önerildi onu almıştım..
Bn memnundum. Bunda da kullanıcam inşaallah

Selam kizlar bebek arabası bakmaya başladım karar sizim renk konusunda kızım olacak . Arayı uzatmadan ikinci çocuğuna dusunuyoruz . Erkek olursa diye pembis almicam sizce hangisi 3 resim çok hoş Gold olan erkek bebise olurmu bilemedim

Eklentiler

• Screenshot_2020-07-23-14-30-27-162_com.pozitron.hepsiburada.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 31
  • Screenshot_2020-07-23-14-30-54-192_com.pozitron.hepsiburada.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 29
  • Screenshot_2020-07-23-14-30-40-929_com.pozitron.hepsiburada.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 36
Kesinlikle lansinoh diyorum çok uzun kullandım çok sağlammış hiçbir şey olmadı. Biberonlarından da çok memnunum anne memesine çok yakın tavsiye ederim canım.

Gri al canım siyah çok toz kir gösteriyor.

Eğer bukadae kilo almanın birden zararı yoksa benm için de iyi oldu normal kiloya döndüm aslnda herkes de sizin gibi diyo Hepsini vermem inşallah doğumdan sonra
Olmaz canım olmaz sen kilo almış sayılmazsın ideal kilona gelirsin ancak inşallah da gereği kadarı kalır doğumdan sonrasina

Canım mutlaka hafifligine bak ,tek başınayken taşıyabilir misin.etrafimda o kadar cok çok pahalı araba alıpta kullanmayan varki.herkes beni bu konuda uyardı.cift taraflı olması da önemli.bende bakıyorum.gittim mağazaya kendim açıp kapatabiliyor muyum ona baktım,ağırsa vazgeçtim.ilk 6 ay bebislerimizin bizi gormesi gerekiyor bebek arabasında.. cok araştırdığım için söylemek istedim

Merhaba herkese Bizde kontrolden geldik tekrar detaylı ultrasondan geçtik çok şükür her şey yolunda

Size son zamanlarda denk geldiğim ve çok beğendiğim bir park yataktan bahsetmek istedim. Benim kızım 21 aylık olacak bazen annemlerde kaldığımız (hamilelikten dolayı hafta içleri) ya da evden başka yere gittiğimizde de kızımın yattığı bir park yatağımız var. İlerde bebek doğup belli bir aya gelince, kızım yatağa geçer bebekte şimdi kızımın kullandığı park yatağa geçer diye düşünüyorum. O yüzden kısa vadede kullanmalık park yatak, anne yanı tarzı bir yatak bakarken joienin kubbie sleep anne yanı park yatağını keşfettim ve çok beğendim. Yanı ilk kademesine kadar asansörlü, aşağıdaki model. Ebatları normal bir park yatağına göre küçük. Ben kızım doğduğunda başlarda neredeyse salonda yaşadığım için odalar arası biraz zor oluyordu. Bu park yatağın eni dar odalar arası rahat taşırım diye düşünüyorum. Ben e-bebekte gördüm yeri dar olanlar ya da anne yanı tarzı bakanlar belki bu modele de bakarsınız :) Ben çok beğendim çok uzun kullanılmadığı içinde internetten ikinci elini buldum ve bugün aldım :)
Bu arada kızım doğduğunda şu reflü yastığında yattı baya :) hatta biraz zaman geçince kıpırdamaya başlayınca aşağı doğru kayıyordu kaymayı engelleyici yastığını kullanıyordum. Hatta başta nereye gidersek o yastıkta bizle geliyordu salon, yatak odası ya da anneanne, babaanne nereye gidersek olmazsa olmasımızdı :)

biz bebek arabası aldık büyük eşya olarak . anne yanı park yatak beğenmiştim onu almak istiyoruz şu anlık stoklarda olmadığı için beklemedeyiz. bir tane 10 lu hastane çıkışımız var. yelekler battaniyeler örüldü ne kadar yeterli bilmiyorum ama zıbın aldık. şimdilik bu kadar. belki bi tane daha 5 li hastane çıkışı eklenebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…