2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
ne güzel bi liste yapmışın öyle ya teşekkürler :)

Gri al canım siyah çok toz kir gösteriyor.
Aynen canım geride çok açık . Kalıyor havası kirli buraların sürekli kömür yandığı için kışa denk geliyor . Hepsini düşünüyorum .

Canım e bebekten beşik ve arabaya baktık fiyatlar o kadar uçuk ki bunu birinde gördüm tavsiyede etti alimunyum bide hafif mis . Fiyatta uygun 1500 civarı

Canim kahverengi çizgi göbekten alt bölgeye doğru dikine mi ? O gebelikte oluşan sonra kaybolan bi çizgi

Ben kendime kilot ve sütyen dışında bisey almadım bide hamile giyimi. Pijama takımları şimdilik ince geldi bana eylül gibi bakacağım. Ya internetten ya da bakırköy de güzel bi pijamaci var oraya beni götürürlerse giderim diye düşündüm canım

Bencede çok ince lohusa takımları ya gecen sene kasımdaki resimlere baktım bildiğin kabanı giymisiz donarım o netteki takımlarla

Lcwden aldım ben 1 takım hamile pijaması çok rahat bence doğuma da alınabilir fiyatları da uygun. İlk kızımda hamile takımı almıştım pijamacıdan doğum için çok pahalıydı :)

lansinoh kullandım yine onunka devam edeceğim. elim kolumdu benim. ilk 1 ay kızım emmedi hep sağdım. 6.ayda işe başladım orda sağdım. ben çok memnundum. sadece teklisini al derim sana benimki ikiliydi ama hep tek kullandım. ikili de çekim gücü düşüyor gibime geldi.

Kızlar merhaba öğretmen olup okul idaresiyle 32.haftaya kadar olan idari izin durumunu görüşeniniz var mı ?
Ben bugün okula gitmiştim ve girmişken de müdürle izin durumunu konuşmak istedim
İdari izin için kesin birşey değil dedi milli eğitime sorarım ben çalışsın derlerse 32ye kadar gelir çalışırsın kafana göre öyle idari izinliyim diyemezsin dedi biraz tersledi beni ve daha fazla yüz göz olmamak için çıktım gittim

Ben de devlet memuruyum, tamamen idarenin kararına bırakılmış bir şey. Şu an 24 haftalığım ama izni kullanamıyorum 27'de izin vereceklerini söylediler mesela 3 haftamı yiyorlar.

çok güzelmiş canım, ama ben sıfır kollu almam sanırım, ince olsun ama uzun kol olsun bari. malum kasım doğumu olacak.

Resmi olarak açıklandı sen müdüre niye soruyorsun cnm bnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…