ne güzel bi liste yapmışın öyle ya teşekkürler :)merhabalar
o oluşan doğum çizgisi doğumdan sonra kaybolacak
ben çatlaklar için biooil in yağını aldım onu kullanıyorum şimdilik sıkıntı yok gibi görünüyor
ufak bir liste var elimde onu paylaşıyorum az da olsa yol gösterir sana
• Burun aspiratörü
• Pişik Kremi (Sudocrem ya da Bepanthol Pişik Kremi)
• Yeni Doğan Islak Mendil
• Tırnak Makası ve Törpü
• Ateş Ölçer
• Bebek Bezi
• Bebek Pamuğu
• Ağız Bezi 20 adet
• Emzik
• Biberon
• Biberon fırçası
• Alt Değiştirme pedi
• Mevsime uygun 8-10 adet günlük tulum
• Patikli pantolon 8-10 adet
• Muslin Örtü
• 2 adet pamuklu battaniye
• 2 adet yün battaniye
• Emzirme Yastığı
• Bebek Küveti
• Maşrapa
• Doğal Sünger
• Bebek Şampuanı
• Bebek Bornozu
• Küvet Filesi
• Lansinoh marka Göğüs Ucu Kremi
• Lansinoh Göğüs Pedi
• Emzirme Sütyeni
• Emzirme Geceliği
• Doğum sonrası pedi
Aynen canım geride çok açık . Kalıyor havası kirli buraların sürekli kömür yandığı için kışa denk geliyor . Hepsini düşünüyorum .Gri al canım siyah çok toz kir gösteriyor.
Canım e bebekten beşik ve arabaya baktık fiyatlar o kadar uçuk ki bunu birinde gördüm tavsiyede etti alimunyum bide hafif mis . Fiyatta uygun 1500 civarıCanım mutlaka hafifligine bak ,tek başınayken taşıyabilir misin.etrafimda o kadar cok çok pahalı araba alıpta kullanmayan varki.herkes beni bu konuda uyardı.cift taraflı olması da önemli.bende bakıyorum.gittim mağazaya kendim açıp kapatabiliyor muyum ona baktım,ağırsa vazgeçtim.ilk 6 ay bebislerimizin bizi gormesi gerekiyor bebek arabasında.. cok araştırdığım için söylemek istedim
Canim kahverengi çizgi göbekten alt bölgeye doğru dikine mi ? O gebelikte oluşan sonra kaybolan bi çizgiMerhaba Arkadaşlar
Bebek eşylarınınkimler aldı ne aldılar ben park yatak aldım ana kucağı hastahane çıkışı bi kaç parça kıyafet aldım ama başka ne alacağımı bilmiyorum ne alınır ne alınmaz liste var mı elinizde
Birde göbeğimde boydan boya kahverengi bi çizgi oluşmuş krem kullanmadım hangi çatlak kremini önerirsiniz göğüs yararları için öneriniz nedir tecrübeli anneler
Gebelikten Cook önce oluştu bende :)) kaybolur inşallah dediğin .Canim kahverengi çizgi göbekten alt bölgeye doğru dikine mi ? O gebelikte oluşan sonra kaybolan bi çizgi
3 tane hastane çıkışı dediğin büyük 10 lu set mi yoksa 5 li set diye geçenlerden mi canım kusura bakma fazla bilmediğimden soruyorumCanım ben 3 hastane cikisi aldim.zibin 0,3,6 ay 9 tane aldim.1 tane tulum.5 tane de alt almışım.hastane için 1 kalın 1 ince battaniyem var.
Ben 5 li aldim canim.ebebekte yüzde 50 indirim vardı öyle aldim.3 tane hastane çıkışı dediğin büyük 10 lu set mi yoksa 5 li set diye geçenlerden mi canım kusura bakma fazla bilmediğimden soruyorum
5 linin içinde alt üst kıyafet, mama önlüğü ve eldiven var değil mi ?Ben 5 li aldim canim.ebebekte yüzde 50 indirim vardı öyle aldim.
Ben kendime kilot ve sütyen dışında bisey almadım bide hamile giyimi. Pijama takımları şimdilik ince geldi bana eylül gibi bakacağım. Ya internetten ya da bakırköy de güzel bi pijamaci var oraya beni götürürlerse giderim diye düşündüm canımKızlar hep bebişlere aldıklarımızı konuşuyoruz azıcıkta kendime ne alacağımızı konuşalım mıben pijama bulamıyorum , nerden ne alacağımı bilmiyorum .. ilk kızımda kom dan aldığım takımlarım duruyor ama dar geliyor siz aldınız mı ? Paylaşalım mı?
Şapka,mamaonlugu ,eldiven ve alt üst var canim5 linin içinde alt üst kıyafet, mama önlüğü ve eldiven var değil mi ?
Yarın tetanoza gitsem geç kalmış olur muyum siz ne zaman gittinz
İkinci için ne zaman dedilerBen 22+4de yaptirdım ilk dozu
Lcwden aldım ben 1 takım hamile pijaması çok rahat bence doğuma da alınabilir fiyatları da uygun. İlk kızımda hamile takımı almıştım pijamacıdan doğum için çok pahalıydı :)Kızlar hep bebişlere aldıklarımızı konuşuyoruz azıcıkta kendime ne alacağımızı konuşalım mıben pijama bulamıyorum , nerden ne alacağımı bilmiyorum .. ilk kızımda kom dan aldığım takımlarım duruyor ama dar geliyor siz aldınız mı ? Paylaşalım mı?
lansinoh kullandım yine onunka devam edeceğim. elim kolumdu benim. ilk 1 ay kızım emmedi hep sağdım. 6.ayda işe başladım orda sağdım. ben çok memnundum. sadece teklisini al derim sana benimki ikiliydi ama hep tek kullandım. ikili de çekim gücü düşüyor gibime geldi.Herkese güzel bir gün olsun kızlaralışveriş listesi paylaşımları çok faydalı olmuş paylaşan arkadaşlara çok teşekkürler
Kızlar elektronik göğüs pompalarından da almak istiyorum ben. Sütü artırmak için faydalı oluyormuş ilk haftalarda bebek çok güçlü ememediği için o emdikten sonra göğsü pompayla boşaltmak faydalı oluyormuş süt üretimi için. Sonrasında da işe başlayınca kullanırım diyorum.
Lansinoh ve philips avent arasında kaldım. Fiyatları arasında baya bi fark var. Tecrübeli anneler daha önce bu ikisinden birini kullanan var mı? Avent e gerel var mı lansinoh iş görür mü?
Ben de devlet memuruyum, tamamen idarenin kararına bırakılmış bir şey. Şu an 24 haftalığım ama izni kullanamıyorum 27'de izin vereceklerini söylediler mesela 3 haftamı yiyorlar.Kızlar merhaba öğretmen olup okul idaresiyle 32.haftaya kadar olan idari izin durumunu görüşeniniz var mı ?
Ben bugün okula gitmiştim ve girmişken de müdürle izin durumunu konuşmak istedim
İdari izin için kesin birşey değil dedi milli eğitime sorarım ben çalışsın derlerse 32ye kadar gelir çalışırsın kafana göre öyle idari izinliyim diyemezsin dedi biraz tersledi beni ve daha fazla yüz göz olmamak için çıktım gittim
çok güzelmiş canım, ama ben sıfır kollu almam sanırım, ince olsun ama uzun kol olsun bari. malum kasım doğumu olacak.günaydın kızlar
ben böyle bir takım beğendim ya kısa kollusunu yada böyle alıcam hastaneler çok sıcak oluyo ilk oğlumda orta kalın pijama takımı almıştım pişmiştim bunda daha ince istiyorum ☺
Resmi olarak açıklandı sen müdüre niye soruyorsun cnm bnmKızlar merhaba öğretmen olup okul idaresiyle 32.haftaya kadar olan idari izin durumunu görüşeniniz var mı ?
Ben bugün okula gitmiştim ve girmişken de müdürle izin durumunu konuşmak istedim
İdari izin için kesin birşey değil dedi milli eğitime sorarım ben çalışsın derlerse 32ye kadar gelir çalışırsın kafana göre öyle idari izinliyim diyemezsin dedi biraz tersledi beni ve daha fazla yüz göz olmamak için çıktım gittim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?