Dilekçe verebilirdiniz sağlık bakanı açıkladı sonuçta herkes kafasına göre izin veremez kiBen de devlet memuruyum, tamamen idarenin kararına bırakılmış bir şey. Şu an 24 haftalığım ama izni kullanamıyorum 27'de izin vereceklerini söylediler mesela 3 haftamı yiyorlar.
Bu noktada haksızlık olmuş oluyor çoğu kişi 24 hafta dolunca izne ayrıldı kafalarına göre böyle birşey yapılması çok sinir bozucuBen de devlet memuruyum, tamamen idarenin kararına bırakılmış bir şey. Şu an 24 haftalığım ama izni kullanamıyorum 27'de izin vereceklerini söylediler mesela 3 haftamı yiyorlar.
Ben bilgisi olsun istemiştim okul başlarken planlamalarını ona göre yapsınlar diye ama ters teptiResmi olarak açıklandı sen müdüre niye soruyorsun cnm bnm
Benimde kısa kollu hırkalı tercihim canım çok sıcak oluyo hastane valla ben martda doğum yaptığım için söylüyorum ☺çok güzelmiş canım, ama ben sıfır kollu almam sanırım, ince olsun ama uzun kol olsun bari. malum kasım doğumu olacak.
Bu idari izin olduğu için dilekçe verilse de fark eden bir şey olmuyor maalesef ki, dilekçe de sürekli bi üst makama görüş sorulacak, aynı süre dolmuş olacakDilekçe verebilirdiniz sağlık bakanı açıkladı sonuçta herkes kafasına göre izin veremez ki
Evet biraz haksızlık ama yapacak bir şey yok sanırım. Ama bence zaten il milli eğitim müdürlüğü olumlu yanıt verir merak etme.Bu noktada haksızlık olmuş oluyor çoğu kişi 24 hafta dolunca izne ayrıldı kafalarına göre böyle birşey yapılması çok sinir bozucu
Benim müdür milli eğitime soracağını ona göre ayrılıp ayrılamayacağımı söyledi canım muhtemelen tavrına bakarsak bana ayrılma diyecekler gibiİzinde sıkıntı mi cikiyor arkadaslar
Ben 22haftaligim 2hafta Sonra ağustos basi oluyor
Bizim seminelerde 24unde basliyor ben ozaman kadar nerdeyse 25 26 haftalik olacagim .şuan mudur yardimcim hamile olduğumu biliyor.oan doktordan rapor alcam ve vercem sikinti cikar mi ki
Haklısın canım idari izin olduğundan karar onlara kalıyor bir yerde belki milli eğitim iki hafta sonra tekrar öğretmen değişikliğiyle uğraşmamak için onay verebilir okul açılacağı zaman belli olacak artık bekleyip göreceğimBu idari izin olduğu için dilekçe verilse de fark eden bir şey olmuyor maalesef ki, dilekçe de sürekli bi üst makama görüş sorulacak, aynı süre dolmuş olacakBir de idari izin olduğu için idari amirine mecbur danışmalı. Öyle kafama göre ben gidiyorum nasıl diyeceksiniz
Evet biraz haksızlık ama yapacak bir şey yok sanırım. Ama bence zaten il milli eğitim müdürlüğü olumlu yanıt verir merak etme.
Ama yasal hakkimiz cok sacma degilmiBenim müdür milli eğitime soracağını ona göre ayrılıp ayrılamayacağımı söyledi canım muhtemelen tavrına bakarsak bana ayrılma diyecekler gibi
Canim ben de öğretmenim, 2 gün önce gebeliğimi haber verdim daha ben de ıdareme. Bu hafta 24. Haftamdayım. Direkt başlamayacağım dedim ama benKızlar merhaba öğretmen olup okul idaresiyle 32.haftaya kadar olan idari izin durumunu görüşeniniz var mı ?
Ben bugün okula gitmiştim ve girmişken de müdürle izin durumunu konuşmak istedim
İdari izin için kesin birşey değil dedi milli eğitime sorarım ben çalışsın derlerse 32ye kadar gelir çalışırsın kafana göre öyle idari izinliyim diyemezsin dedi biraz tersledi beni ve daha fazla yüz göz olmamak için çıktım gittim
Ne raporu canim ?İzinde sıkıntı mi cikiyor arkadaslar
Ben 22haftaligim 2hafta Sonra ağustos basi oluyor
Bizim seminelerde 24unde basliyor ben ozaman kadar nerdeyse 25 26 haftalik olacagim .şuan mudur yardimcim hamile olduğumu biliyor.oan doktordan rapor alcam ve vercem sikinti cikar mi ki
24haftalik hamile olduugma dair belgeNe raporu canim ?
Bizim müdür seminerden 1 hafta önce gelirsin milli eğitime sorarım ona göre başlayıp başlamayacağın belli olur dedi kesin bişey söylemedi canım gitmeden doktordan 24 haftayı doldurduğuma dair belge alırım ona göre de dilekçe yazarım artıkCanim ben de öğretmenim, 2 gün önce gebeliğimi haber verdim daha ben de ıdareme. Bu hafta 24. Haftamdayım. Direkt başlamayacağım dedim ama beno da olur olmaz bisi demedi. Var mıdır ki.oylr bi durum
Evet ben de çok kalın istemiyorum , zaten sabahlık giyeriz üstüne , bide lohusayız...günaydın kızlar
ben böyle bir takım beğendim ya kısa kollusunu yada böyle alıcam hastaneler çok sıcak oluyo ilk oğlumda orta kalın pijama takımı almıştım pişmiştim bunda daha ince istiyorum ☺
Evet canım dilekçede bunu ekleyeceğimCanim şu belge yeterli olur sanırım Eki Görüntüle 2667126
lansinoh kullandım yine onunka devam edeceğim. elim kolumdu benim. ilk 1 ay kızım emmedi hep sağdım. 6.ayda işe başladım orda sağdım. ben çok memnundum. sadece teklisini al derim sana benimki ikiliydi ama hep tek kullandım. ikili de çekim gücü düşüyor gibime geldi.
Aynen öyle.....Kızlar idari izin kullanmak için doktordan 24. Haftada olduğunuza dair raporunuzu alıp bir dilekçeyle cumhurbaşkanlığı genelgesi çerçevesinde idari izinli sayılmanız hususunda gereğini isteyip ekine de doktor raporunu koyup vermek gerekiyor. Bu konuda birinin izin verip vermeme insiyatifi yok aksi halde genelgeye aykırı davranmış olurlar. Genelgede idari izin kimsenin takdirine bırakılmamış çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?