2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ben de devlet memuruyum, tamamen idarenin kararına bırakılmış bir şey. Şu an 24 haftalığım ama izni kullanamıyorum 27'de izin vereceklerini söylediler mesela 3 haftamı yiyorlar.
Dilekçe verebilirdiniz sağlık bakanı açıkladı sonuçta herkes kafasına göre izin veremez ki

Ben de devlet memuruyum, tamamen idarenin kararına bırakılmış bir şey. Şu an 24 haftalığım ama izni kullanamıyorum 27'de izin vereceklerini söylediler mesela 3 haftamı yiyorlar.
Bu noktada haksızlık olmuş oluyor çoğu kişi 24 hafta dolunca izne ayrıldı kafalarına göre böyle birşey yapılması çok sinir bozucu

İzinde sıkıntı mi cikiyor arkadaslar
Ben 22haftaligim 2hafta Sonra ağustos basi oluyor
Bizim seminelerde 24unde basliyor ben ozaman kadar nerdeyse 25 26 haftalik olacagim .şuan mudur yardimcim hamile olduğumu biliyor.oan doktordan rapor alcam ve vercem sikinti cikar mi ki

Dilekçe verebilirdiniz sağlık bakanı açıkladı sonuçta herkes kafasına göre izin veremez ki
Bu idari izin olduğu için dilekçe verilse de fark eden bir şey olmuyor maalesef ki, dilekçe de sürekli bi üst makama görüş sorulacak, aynı süre dolmuş olacak Bir de idari izin olduğu için idari amirine mecbur danışmalı. Öyle kafama göre ben gidiyorum nasıl diyeceksiniz
Bu noktada haksızlık olmuş oluyor çoğu kişi 24 hafta dolunca izne ayrıldı kafalarına göre böyle birşey yapılması çok sinir bozucu
Evet biraz haksızlık ama yapacak bir şey yok sanırım. Ama bence zaten il milli eğitim müdürlüğü olumlu yanıt verir merak etme.

Benim müdür milli eğitime soracağını ona göre ayrılıp ayrılamayacağımı söyledi canım muhtemelen tavrına bakarsak bana ayrılma diyecekler gibi

Haklısın canım idari izin olduğundan karar onlara kalıyor bir yerde belki milli eğitim iki hafta sonra tekrar öğretmen değişikliğiyle uğraşmamak için onay verebilir okul açılacağı zaman belli olacak artık bekleyip göreceğim

Canim ben de öğretmenim, 2 gün önce gebeliğimi haber verdim daha ben de ıdareme. Bu hafta 24. Haftamdayım. Direkt başlamayacağım dedim ama ben o da olur olmaz bisi demedi. Var mıdır ki.oylr bi durum

Ne raporu canim ?

Canim ben de öğretmenim, 2 gün önce gebeliğimi haber verdim daha ben de ıdareme. Bu hafta 24. Haftamdayım. Direkt başlamayacağım dedim ama ben o da olur olmaz bisi demedi. Var mıdır ki.oylr bi durum
Bizim müdür seminerden 1 hafta önce gelirsin milli eğitime sorarım ona göre başlayıp başlamayacağın belli olur dedi kesin bişey söylemedi canım gitmeden doktordan 24 haftayı doldurduğuma dair belge alırım ona göre de dilekçe yazarım artık

Evet ben de çok kalın istemiyorum , zaten sabahlık giyeriz üstüne , bide lohusayız...

Canim şu belge yeterli olur sanırım

Ben de lansinoh düşünüyordum canım saklama poşeti falan da olması hoşuma gitti bir de fiyatı philipse göre baya uygun

Kızlar idari izin kullanmak için doktordan 24. Haftada olduğunuza dair raporunuzu alıp bir dilekçeyle cumhurbaşkanlığı genelgesi çerçevesinde idari izinli sayılmanız hususunda gereğini isteyip ekine de doktor raporunu koyup vermek gerekiyor. Bu konuda birinin izin verip vermeme insiyatifi yok aksi halde genelgeye aykırı davranmış olurlar. Genelgede idari izin kimsenin takdirine bırakılmamış çünkü

Aynen öyle.....
Ben de 24 agustos seminer zamanı 29.haftamda olmus olacagım...
Gittiğimde Dr den 32.haftaya kadar ki kısmı teyit amaclı alayım..benim müdürüm sağ olsun sorun cıkarmadı... Ama 32. hafta larda ynede okula gideceğim... O zamana kadr idari iznimizi devlet vermis biz neden kullanmayalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…