- 25 Ocak 2019
- 1.267
- 2.067
- 133
kaşıntı karaciğer enzimlerindeki artışlardan olabilir. bence doktoruna sor tahlil isteyebilir.Kizlar ya bise sorcam. 2 hafta icinde ikinci arpacigim cikti gozumde hamilelikle alakali mi acaba bi bende mi oluo. Bide 3 4 gundur aşırı kasiniorum beni buluo hep bu degisik seyler ya off
ben poşete diilde sağarken aventin süt kaplarını takıp sağıyordum. onun başlığı da uygun. aklında olsun.Ben de lansinoh düşünüyordum canım saklama poşeti falan da olması hoşuma gitti bir de fiyatı philipse göre baya uygun
Bence yok eğer çalışıyosanız manuel yada elektrikli alabilirsiniz hazırda kenarda sütüm olsun derseniz ama doğsun duruma göre de alabilirsiniz 2 dkKızlar göğüs pompalarının manuel olanları işe yarıyor mu sizce gerek var mı manuel almaya
Bana mamajoo nun elektriklisi hediye olarak geldi ama birkaç kişide çalıştığın dönemde dışardayken manuel daha iyi oluyor dediler ben de kararsız kaldım alıp almamaktaBence yok eğer çalışıyosanız manuel yada elektrikli alabilirsiniz hazırda kenarda sütüm olsun derseniz ama doğsun duruma göre de alabilirsiniz 2 dk
İşe yarıyo mesela benim oğlum sarılık olmuştu sütüm vardı ama göğüs ucum hiç yoktu tutamıyodu yavrum aç kaldı bilmeden, kovözde kaldı 3 gün, bende hastanede kaldım 3 saatde bir gidip emzirdim yada manuel pompayla sürekli süt sağıp götürdüm öyle işe yaramıştı ağlaya ağlaya süt sağardım çok kötü günlerdi Allah kimseye yaşatmasın.. bunda akıllandım mama alcam ketıl götürcem aç bırakmıycam asla yavrumu..
Allahım ya kötü kötü konuşucam şimdi kim kafasına göre idari izinliyim der ki ne cins insanlar var ya. Boşver sen canını sıkmaKızlar merhaba öğretmen olup okul idaresiyle 32.haftaya kadar olan idari izin durumunu görüşeniniz var mı ?
Ben bugün okula gitmiştim ve girmişken de müdürle izin durumunu konuşmak istedim
İdari izin için kesin birşey değil dedi milli eğitime sorarım ben çalışsın derlerse 32ye kadar gelir çalışırsın kafana göre öyle idari izinliyim diyemezsin dedi biraz tersledi beni ve daha fazla yüz göz olmamak için çıktım gittim
Kızlar bugün şeker yüklemesi yaptırdım ilk gebeliğimde şeker çıkmıştı ve insülin kullanmıştım. Şeker yüklemesi esnasında 2 kere bayıldımçok feci bir gündü. Diyet verdiler 1 hafta sonra düşmezse insülin başlanacak. Tabiki bu tamamen bana özel bir durum hamile başka bir bayana daha yaptılar hiç etkilenmedi maşallah çok iyiydi
Canim idarecinin iyisine denk dusmek gerekiyo malesef genelge var ama idare cagirirsa gidebiliyosun benimde pazaeryrsi goturecem raporu bi aksilik olmaz insallah bugun tetanoz oldum iki doz olacakmis normalde bir diye hatirliyorum ebe elim cok hafiftir dedi gercekten anlamadim simdi kolumu kaldiramiyorumKızlar merhaba öğretmen olup okul idaresiyle 32.haftaya kadar olan idari izin durumunu görüşeniniz var mı ?
Ben bugün okula gitmiştim ve girmişken de müdürle izin durumunu konuşmak istedim
İdari izin için kesin birşey değil dedi milli eğitime sorarım ben çalışsın derlerse 32ye kadar gelir çalışırsın kafana göre öyle idari izinliyim diyemezsin dedi biraz tersledi beni ve daha fazla yüz göz olmamak için çıktım gittim
Gecmis olsun canim bende cok etkileniyorum bende pazartesi gunu gidcem sekeri ictikten sonra kan tahlili yapiyolar dimi 3 saat suruyomus nasil oluyokiKızlar bugün şeker yüklemesi yaptırdım ilk gebeliğimde şeker çıkmıştı ve insülin kullanmıştım. Şeker yüklemesi esnasında 2 kere bayıldımçok feci bir gündü. Diyet verdiler 1 hafta sonra düşmezse insülin başlanacak. Tabiki bu tamamen bana özel bir durum hamile başka bir bayana daha yaptılar hiç etkilenmedi maşallah çok iyiydi
Bugün çok inatlaşmak istemedim canım daha vakit var nasıl olsa deyip çıktım artıkAllahım ya kötü kötü konuşucam şimdi kim kafasına göre idari izinliyim der ki ne cins insanlar var ya. Boşver sen canını sıkma
İdare ne derse ben de ona uyacağım canım artık inşallah problem çıkarmazlarCanim idarecinin iyisine denk dusmek gerekiyo malesef genelge var ama idare cagirirsa gidebiliyosun benimde pazaeryrsi goturecem raporu bi aksilik olmaz insallah bugun tetanoz oldum iki doz olacakmis normalde bir diye hatirliyorum
Kiloyla alakası yok canım kuzenim şimdiye kadar 15 kilo aldı onda şeker falan çıkmadı ben 8 kilo aldım bemde çıktınasıl bir işlem.
22.haftadayim 63 kg ile basladim.74 kg yum.
Fazla kilo şekere etken mi?
Geçmiş olsun canım şekerin kaç çıktı peki çok mu yükselmişKızlar bugün şeker yüklemesi yaptırdım ilk gebeliğimde şeker çıkmıştı ve insülin kullanmıştım. Şeker yüklemesi esnasında 2 kere bayıldımçok feci bir gündü. Diyet verdiler 1 hafta sonra düşmezse insülin başlanacak. Tabiki bu tamamen bana özel bir durum hamile başka bir bayana daha yaptılar hiç etkilenmedi maşallah çok iyiydi
Öyle şey mi olur cimere yaz cevabı müdüre gönder bence Sinir oluyorum şöyle müdürlereBen bilgisi olsun istemiştim okul başlarken planlamalarını ona göre yapsınlar diye ama ters tepti
Kiloyla alakası yok canım kuzenim şimdiye kadar 15 kilo aldı onda şeker falan çıkmadı ben 8 kilo aldım bemde çıktı
Canom normal gebelikte ama kilo ile çok alakalı bir durum bu maalesef..Merhaba kasım anneleri . Sizler de benim gibi sırt ve bel ağrıları yaşamaya başladınız mı?
Kilom 44 ben çok almadım hem bebek aldıCanom normal gebelikte ama kilo ile çok alakalı bir durum bu maalesef..
Ben çok yasamadım ara ara çatı kemiği ağrım olıyor benim de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?