İnşallahAldırdım sonuç bekliyorum inşallah temiz çıkar
Olumsuz olması durumunda aldırabileceğimi söylediler. Çaresizce bekliyorumNe zamana çıkıyor sonuç ve ölümlü yada olumsuz sonuç karşısında ne yapılabiliyor bebegin alınması vs siz konusu mu
Rabbim yardımcın olsun inşallah hastalıkla imtihan etmesin inşallah yanlışlık olmuş olsun aminOlumsuz olması durumunda aldırabileceğimi söylediler. Çaresizce bekliyorum
Sen nasılsın edifar kızın nasıl neler yapıyorsunuzİnşallah
Ah iyiyim canım benim.Sen nasılsın edifar kızın nasıl neler yapıyorsunuz
Canım benim allah yardimcin olsun tabi bu çok önemli bir karar üzülme imtihan dunyasi aynısı başıma geçen sene geldi ama benim ki yaşamla bagdasmayacigi için aldılar çok üzülüyor insan cunki çok zor bir karar ama yaşamla bağdaşsa idi ona kıyamazdım rabbim hiç bir anneyi evladinin canıyla imtihan etmesin çok zor ya çok üzüldümHer doktor farklı yorumluyor kimisi tek başına bu test yeterli değil böyle bir sonuca varmak için kimisi bu belirtiler riski arttırıyor diyor. Aklım karmakarışık çok üzgünüm ne yapacağımı bilmiyorum
Kuzum ben bu arkadaşı başka bir sayfadan da hatırlıyorum ovulasyon testi yapıyordu eşine keçi boynuzu kuru felan uyguluyordu keşke bu kadar dayak yiyorsa yazık günah bu sabiye ne gerek var bu eziyetin içinde hamile kalmaya çalışmaya gerçekten bu yaşananlar umarım gerçek deildir ...ama senin yaşadıkların gerçekten çok acı rabbim yardimcin olsunIcini dökmek isteyen birine keske bu kadar sert çıkmasaydın arkadaşım. Demek ki gerçekten kimsesi yok ailesi kabul etmiyor.Cocuklar belki zorla ilişkiden oldu dört duvar neler yaşanıyor bilemeyiz burda sürekli paylaşım yapardık aldıklarımiz yediklerimiz kadıncağız belki çaresizlik içinde okuyordu yazdiklarimiz. Biz kadınlar biraz fazla inanırız annemden bilirim o da 3 çocukla yirmi küsur yıl sonra boşandı babam hep ikna etti annem çalışan evi mali mülku olan kadındı babamla bosandiginda beş parasız hayata tutundu 3 çocukla karnında bebek varken de dayak yedi hayattan hep korktu elalem ne der diye hep sustu. Boşanmaya çıktığı zamanlar oldu annesinin yanina geldi ama kim sığar ki 3 çocukla esinle tekrar barış dediler.Sonra ben büyüdüm anneme ve kardeşlerime sahip çıkmak için üniversiteyi çok istememe rağmen okuyamadım. Allah yuzume baktı ve girdigim yer beni muhasebeci olarak yetiştirdi. Anneme ev aldık eşimin bana duygularını açtığında ben evlenemem annemi yarı yolda bırakamam demiştim ve öyle de yaptım ev borcunu ödeyip öyle evlendim o da hep çalıştı 60 yaşında. Babam diğerleri gibi tehditler etti kardeslerimle ajanlık yaptırdı ben görüşmüyorum ama inan halen karşıma çıkıyor. Allah kimseyi çaresiz bırakmasın kadın sığınma evleri falan hikaye kaç ay bakıyorlar ki adam psikopatsa takip edip sokağa adimini attığı anda yine vurur .Allah ıslah etsin çok çok üzgünüm gerçekten yaşamayan bilemez ben hayatımdaki erkek figürü olarak ilk eşimi tanısaydım ben de derdim boşan kaç kurtul aptal misin dayak yedin derdim eşim karıncayı dahi incitmez ama babam ....
Dünyadaki tanidigim en pislik insan kaç yaşında kadınım bin şükür dört dörtlük hayatım var ama annemin karnında bebekle intihar etmesini unutamıyorum
41 le başlamıştım. Çocuk simdi 430 gr :)O nasıl bir 22. Hafta kilosu öylemaşallah hiç mi kilo almadın
Evet bende gördüm aklıma şey geldi bazı erkekler erkek çocuğa çok düşkün belki adam kadını sürekli yargiliyordu oğlan diye diye.Kadinda belki erkek evladı olursa düzelir diye düşünmüş olabilir.Sagol canım geçti gitti çok şükür baba musvettesiyle görüşmeyeli yıllar olduKuzum ben bu arkadaşı başka bir sayfadan da hatırlıyorum ovulasyon testi yapıyordu eşine keçi boynuzu kuru felan uyguluyordu keşke bu kadar dayak yiyorsa yazık günah bu sabiye ne gerek var bu eziyetin içinde hamile kalmaya çalışmaya gerçekten bu yaşananlar umarım gerçek deildir ...ama senin yaşadıkların gerçekten çok acı rabbim yardimcin olsunevladını sana bağışlasın
ewt ayrı hap olarak erken bırakılıyor demek istedim. vitamin haplarıyla beraber alıyoruz.Aslinda kullanılıyor. Hamilelik vitaminlerinin hepsinin içinde var folik asit. Eğer doktor demir ilacı falan verdiyse onların içinde de var. Bir şekilde hamilelikte hep alıyoruz aslinds
canım zaman zaman onlar da bizler gibi yoruluyor hareketsiz dinleniyorlar. ben bu ara taşınma telaşıyla az hissediyordum ama akşamları yatınca baya iyi hareketleri.Iyi akşamlar kızlar. Bebeğim yine bir kaç gündür hareketsizdi heralde pozisyon değişti dedim .Birseye şimdi dikkat ettim cayın yanında tatlı biseyler yedim karnımdan çıkacak şandım yediklerimiz bu kadar sürede aşağı inemez diye düşündüm. Sonuç da kurabiye yiyince bebeğe kurabiye olarak gitmiyor kana karışıp zaman geçmesi lazım. Bu konuda bilginiz var mı çok ilginç geldi bana ☺
Canım inşallah sonuç iyi çıkar dualarımız seninleMerhaba hanımlar bende Kasım annesiyim. Ayrıntılı ultrasonda bebekte böbrekte genişleme beyinde su toplanması var dedi doktor. Down sendromu riskinin yüksek olduğunu söyledi kan gönderdik yurtdışına sonuç pozitif çıktı. Amniyo sıvısı alınmasını önerdi ve aldırdık şimdi bekliyoruz. Çevrenizde kanda pozitif çıkıp amniyo sonucu temiz gelen var mı?
Tamamen sana katılıyorum erkek çocukta özellikle baba rol model oluyor. Babanın anneye tavırları bile çocuğun büyümesinde etkili anne kadar baba da eğitimde önemli. Benim annem babam, abim evlenirken kızkardeşine eşin nasıl davransın istersen öle düşünerek eşine güzel davran derdi.Ben çocuğu yalnızca annenin yetistirdigine inanmıyorum. Baba da çocuk bakımında yetiştirilmesinde aktif rol almalı. Erkek çocuk yetiştirirken de her iki çiftte dikkat etmeli. Zaten erkek egemen dünya da ve toplumda yaşıyoruz. Iyice pipisinden erkekliginden ovunecek hale gelmemeli evlatlarimiz. Ben ve eşim dikkat edeceğiz sahsen
İnş sonuç iyi gelir canım Rabbim yardımcın olsun inşMerhaba hanımlar bende Kasım annesiyim. Ayrıntılı ultrasonda bebekte böbrekte genişleme beyinde su toplanması var dedi doktor. Down sendromu riskinin yüksek olduğunu söyledi kan gönderdik yurtdışına sonuç pozitif çıktı. Amniyo sıvısı alınmasını önerdi ve aldırdık şimdi bekliyoruz. Çevrenizde kanda pozitif çıkıp amniyo sonucu temiz gelen var mı?
Bende 3 4 gündür o kadar yoruluyorum ki kayınvalidem görümcem misafirim sürekli yemek bulaşık. bebeğim daha hareketli sanki yeter artık otur der gibi vuruyor banaIyi akşamlar kızlar. Bebeğim yine bir kaç gündür hareketsizdi heralde pozisyon değişti dedim .Birseye şimdi dikkat ettim cayın yanında tatlı biseyler yedim karnımdan çıkacak şandım yediklerimiz bu kadar sürede aşağı inemez diye düşündüm. Sonuç da kurabiye yiyince bebeğe kurabiye olarak gitmiyor kana karışıp zaman geçmesi lazım. Bu konuda bilginiz var mı çok ilginç geldi bana ☺
Dün akşam kız kardesimle ayni seye güldük hareketsizdi tatlı yiyim hareketlenir dedim jelibon attim agzima 2tane sadece hemen basladi oynamaya kardesimde diyo yok artik bu kadar cabuk mu para atma makinasi gibi calisiyor diye epey güldükIyi akşamlar kızlar. Bebeğim yine bir kaç gündür hareketsizdi heralde pozisyon değişti dedim .Birseye şimdi dikkat ettim cayın yanında tatlı biseyler yedim karnımdan çıkacak şandım yediklerimiz bu kadar sürede aşağı inemez diye düşündüm. Sonuç da kurabiye yiyince bebeğe kurabiye olarak gitmiyor kana karışıp zaman geçmesi lazım. Bu konuda bilginiz var mı çok ilginç geldi bana ☺
Ayni durum bende de var. Bazen çok hareketsiz, bazen ben unutuyorum günün akışına kaptiriyorum kendimi, bazen de hareketli geliyor. Birşey yemekle değişmiyor genelde benim. Dikkat ettim eğer bir konuda stres yasamissam biraz fazla hareketli oluyor. Genel olarak öyle çok hareketli diyemem ama. Küçük dokunuşlar yapıyor o da gün içinde nadiren, akşamları bir tık daha fazla. Bir kaç gün önce doktora gittiğimde herşey normaldi, suyu, kilosu, boyu, yeri, plesantasi. O yüzden saldım artık dusunmuyorum pek :)Iyi akşamlar kızlar. Bebeğim yine bir kaç gündür hareketsizdi heralde pozisyon değişti dedim .Birseye şimdi dikkat ettim cayın yanında tatlı biseyler yedim karnımdan çıkacak şandım yediklerimiz bu kadar sürede aşağı inemez diye düşündüm. Sonuç da kurabiye yiyince bebeğe kurabiye olarak gitmiyor kana karışıp zaman geçmesi lazım. Bu konuda bilginiz var mı çok ilginç geldi bana ☺
Çok teşekkür ederim inşallahCanım inşallah sonuç iyi çıkar dualarımız seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?