- 4 Temmuz 2019
- 16
- 4
- 36
Amin amin aminRabbim yardımcın olsun inşallah hastalıkla imtihan etmesin inşallah yanlışlık olmuş olsun amin
Amin inşallahİnş sonuç iyi gelir canım Rabbim yardımcın olsun inş
Seninde başın sağolsun evlatla imtihan çok farklı Allah kimseye vermesinCanım benim allah yardimcin olsun tabi bu çok önemli bir karar üzülme imtihan dunyasi aynısı başıma geçen sene geldi ama benim ki yaşamla bagdasmayacigi için aldılar çok üzülüyor insan cunki çok zor bir karar ama yaşamla bağdaşsa idi ona kıyamazdım rabbim hiç bir anneyi evladinin canıyla imtihan etmesin çok zor ya çok üzüldüm
Maşallah size canım evet sakin zamanda dışarı çıkarmak en iyisi çocukları ben oğlanları zapt edemiyorum hep arkadaşlarıyla oynamak istiyorlar evde tutmak çok zor geliyor artık onları oyalayacak güzel zaman geçirecek aktivite bulmak zor oluyor parklardan korkuyorumAh iyiyim canım benim.
Hal hatır soranların çok olsun
Evdeyiz bazen arka bahce sakin oluyır apartmanda kızım orada bisiklet sürüyor bu saatlerde. Bu şekilde zaman geçiriyoruz25.haftanın basındayız bebişle de.. Doyasıya tadını almayı istiyorm gebeliğin bir yandan ynede korona vs gbi evhamlarım da gelip gidiyor.. İşte öyle
Sende ne var ne yok sen nasılsın
Bebek de sende çok iyi gidiyorsun ama sanki biraz daha mi alman gerekirdi hani kilo almaman çok iyi ama vücudundan da harcama diye diyorum zatwn zayıfmışsın41 le başlamıştım. Çocuk simdi 430 gr :)
☺☺☺Para atma makinasi guzel benzetmeDün akşam kız kardesimle ayni seye güldük hareketsizdi tatlı yiyim hareketlenir dedim jelibon attim agzima 2tane sadece hemen basladi oynamaya kardesimde diyo yok artik bu kadar cabuk mu para atma makinasi gibi calisiyor diye epey güldük
Yorma annesi o kadar kendini bana yavrun bile seni uyarmışBende 3 4 gündür o kadar yoruluyorum ki kayınvalidem görümcem misafirim sürekli yemek bulaşık. bebeğim daha hareketli sanki yeter artık otur der gibi vuruyor bana
Allah yardımcınız olsun iyi haberler alın inşallahMerhaba hanımlar bende Kasım annesiyim. Ayrıntılı ultrasonda bebekte böbrekte genişleme beyinde su toplanması var dedi doktor. Down sendromu riskinin yüksek olduğunu söyledi kan gönderdik yurtdışına sonuç pozitif çıktı. Amniyo sıvısı alınmasını önerdi ve aldırdık şimdi bekliyoruz. Çevrenizde kanda pozitif çıkıp amniyo sonucu temiz gelen var mı?
Anladım canım evde kalınlığı kaç çıkmıstı 12.haftalar veya ayrıntılı da??Her doktor farklı yorumluyor kimisi tek başına bu test yeterli değil böyle bir sonuca varmak için kimisi bu belirtiler riski arttırıyor diyor. Aklım karmakarışık çok üzgünüm ne yapacağımı bilmiyorum
Amniyon sonucu inşallah güzel gelir canım önceki yapılan testtler hiçbir zaman yüzde yüz diye kesinlik vermiyorMerhaba hanımlar bende Kasım annesiyim. Ayrıntılı ultrasonda bebekte böbrekte genişleme beyinde su toplanması var dedi doktor. Down sendromu riskinin yüksek olduğunu söyledi kan gönderdik yurtdışına sonuç pozitif çıktı. Amniyo sıvısı alınmasını önerdi ve aldırdık şimdi bekliyoruz. Çevrenizde kanda pozitif çıkıp amniyo sonucu temiz gelen var mı?
Bu bilgide ilgincmis gercekten Allahin hikmeti hareketlenmeye basladigindan beri düsünüyorum ikinci hamileliğim bundada ayni hayranlikla yasiyorum içimde 1 insan tasiyorum rabbim nelere kadirsinn bin sükur☺☺☺Para atma makinasi guzel benzetmeBende bunu merak ediyorum illaki bilimsel bir açıklaması vardır.Sanki aynı anda O güzel şeyi yiyiyormusuz gibi direk öğütmeden onun da agzina giriyor gibi tepki veriyor cok ilginç valla.Yaradan öyle yaratmış ki bebeklerle ilgili belgeseller izliyorum bu ara anne sütünü halen çözememiş bilim adamları insana en yakın maymunun anne sütüymüş araştırıken maymunun bebeği erkekse farklı süt kızsa değerleri daha farklı süt uretiyormus. Erkek bebeği olan anne maymunun kalsiyum yağ degeri com daha fazla çıkmıştı. Bunu da erkeklerin daha güçlü kemiklerinin daha sağlam olması için old düşündüler. Hayretle izledim
Kuzum bende de ayni deli sorularKızlar günaydınyine bir soruyla geldim kış bebeğini giydirme konusunu tam kavrayamadım içten dışa doğru kaç kat giydirmeliyim ince mi olur kalın mı olur ne almayım
kıyafet konusunda şuan aldığım sadece 10lu ve 5li hastane çıkışı, kollu kolsuz çıtçıtlı zıbın ve birkaç tane tulum var bunlara ne eklemeliyim
Benim ilk bebeğim olacak inşallah o yüzden tecrübesizimKuzum bende de ayni deli sorularevim cok soguk olmuyor altina citcitli bady ustune tulum seklinde dusunuyorum ben corabi patigi yelegi olur zaten daha da soguk olursa battaniyesi var cok katkat giydirmekte bunaltir bakalim yasayarak ögrenicez önceki bebegim ilk baharda dogmustu miss havada sorun olmamis karda kista yasayip deneyimlicez bakalim
Canım onlar çok çok azKızlar günaydınyine bir soruyla geldim kış bebeğini giydirme konusunu tam kavrayamadım içten dışa doğru kaç kat giydirmeliyim ince mi olur kalın mı olur ne almayım
kıyafet konusunda şuan aldığım sadece 10lu ve 5li hastane çıkışı, kollu kolsuz çıtçıtlı zıbın ve birkaç tane tulum var bunlara ne eklemeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?