2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Seninde başın sağolsun evlatla imtihan çok farklı Allah kimseye vermesin

Maşallah size canım evet sakin zamanda dışarı çıkarmak en iyisi çocukları ben oğlanları zapt edemiyorum hep arkadaşlarıyla oynamak istiyorlar evde tutmak çok zor geliyor artık onları oyalayacak güzel zaman geçirecek aktivite bulmak zor oluyor parklardan korkuyorum
Gebeliğin tadını yaşamaya gelirsek sıkılmaya başladım bile ama bir daha bu anları yaşayamayacağım için güzel geçirmek istiyorum ama yok kilo alma devam ettikçe hareketim kisitlandikca normale dönmeyi iple çekiyorum

☺☺☺Para atma makinasi guzel benzetme Bende bunu merak ediyorum illaki bilimsel bir açıklaması vardır.Sanki aynı anda O güzel şeyi yiyiyormusuz gibi direk öğütmeden onun da agzina giriyor gibi tepki veriyor cok ilginç valla.Yaradan öyle yaratmış ki bebeklerle ilgili belgeseller izliyorum bu ara anne sütünü halen çözememiş bilim adamları insana en yakın maymunun anne sütüymüş araştırıken maymunun bebeği erkekse farklı süt kızsa değerleri daha farklı süt uretiyormus. Erkek bebeği olan anne maymunun kalsiyum yağ degeri com daha fazla çıkmıştı. Bunu da erkeklerin daha güçlü kemiklerinin daha sağlam olması için old düşündüler. Hayretle izledim

Allah yardımcınız olsun iyi haberler alın inşallah

Anladım canım evde kalınlığı kaç çıkmıstı 12.haftalar veya ayrıntılı da??

Amniyon sonucu inşallah güzel gelir canım önceki yapılan testtler hiçbir zaman yüzde yüz diye kesinlik vermiyor

Kızlar günaydın yine bir soruyla geldim kış bebeğini giydirme konusunu tam kavrayamadım içten dışa doğru kaç kat giydirmeliyim ince mi olur kalın mı olur ne almayım
kıyafet konusunda şuan aldığım sadece 10lu ve 5li hastane çıkışı, kollu kolsuz çıtçıtlı zıbın ve birkaç tane tulum var bunlara ne eklemeliyim

Bu bilgide ilgincmis gercekten Allahin hikmeti hareketlenmeye basladigindan beri düsünüyorum ikinci hamileliğim bundada ayni hayranlikla yasiyorum içimde 1 insan tasiyorum rabbim nelere kadirsinn bin sükur

Kuzum bende de ayni deli sorular evim cok soguk olmuyor altina citcitli bady ustune tulum seklinde dusunuyorum ben corabi patigi yelegi olur zaten daha da soguk olursa battaniyesi var cok katkat giydirmekte bunaltir bakalim yasayarak ögrenicez önceki bebegim ilk baharda dogmustu miss havada sorun olmamis karda kista yasayip deneyimlicez bakalim

Benim ilk bebeğim olacak inşallah o yüzden tecrübesizim bir de çevremdeki bebekler hep yaz bebeği oldu onlar rahattı tek badi ile duruyordu ama kış bebeği hiç denk gelmedi

E bebekte %50 indirim var diyor ürünlere tama bakamadım ama işe yarar şeyler olabilir. Daha once indirimdeyken ben biseyler almıştım çok da güzelleri

Canım onlar çok çok az
Altlı üstlü ikili üçlü takımlardan inceli kalınlı 3 4 takım al
Takımlar şapkasız olursa 3 4 tane yumuşak ve dar olmayan şapka al
Tulum al 4 5 tane kadar 3 6 9 12 ay gibi birbirinden farklı büyüklüklerde
Çitçitli bodylerden uzun kol kısa kol kolsuz sekillerde 6 aydan başlayarak 15 tane kadar al küçük alma 15 gün bile giyemez 0 3 ay badiyi
Penye yelek al 6 9 12 ay şeklinde 3 tane
12 li yada 24 lü ağız bezi al
1 Kalın battaniye 1 penye battaniye pazen kundak ve 2 tane muslin örtü al
3 4 tane ayaklı pijama 3 4 tane penye bluz
Ben onun dışında boy boy askılı kot pantolon bahçevan pantolon kadife pantolon aldım hepside yumuşak ve rahatsız etmeyecek şekilde
Birde 0 3 ay minicik kadife yumuşacık mont gibi ceket aldım açık mavi aşıya kontrole vs giderken giyinir diye
Swetler esofmanlar vs de sonranin işi sanki onlardan da lcw dan biraz aldım yinede
Annende biraz örgü yaptıysa biraz ele avuca geldiğinde örgü giydirirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…