- 8 Temmuz 2013
- 1.158
- 1.043
- 133
Allah razı olsun canım o kadar güzel yazmışsınki tek tek ellerine sağlık çok teşekkür ederimCanım onlar çok çok az
Altlı üstlü ikili üçlü takımlardan inceli kalınlı 3 4 takım al
Takımlar şapkasız olursa 3 4 tane yumuşak ve dar olmayan şapka al
Tulum al 4 5 tane kadar 3 6 9 12 ay gibi birbirinden farklı büyüklüklerde
Çitçitli bodylerden uzun kol kısa kol kolsuz sekillerde 6 aydan başlayarak 15 tane kadar al küçük alma 15 gün bile giyemez 0 3 ay badiyi
Penye yelek al 6 9 12 ay şeklinde 3 tane
12 li yada 24 lü ağız bezi al
1 Kalın battaniye 1 penye battaniye pazen kundak ve 2 tane muslin örtü al
3 4 tane ayaklı pijama 3 4 tane penye bluz
Ben onun dışında boy boy askılı kot pantolon bahçevan pantolon kadife pantolon aldım hepside yumuşak ve rahatsız etmeyecek şekilde
Birde 0 3 ay minicik kadife yumuşacık mont gibi ceket aldım açık mavi aşıya kontrole vs giderken giyinir diye
Swetler esofmanlar vs de sonranin işi sanki onlardan da lcw dan biraz aldım yinede
Annende biraz örgü yaptıysa biraz ele avuca geldiğinde örgü giydirirsin
Rica ederim canım annen kayinvalden ve çevrenden de hediye gelecek gibiyse dediklerimden de az alabilirsin onlarda alacaklarsa egerAllah razı olsun canım o kadar güzel yazmışsınki tek tek ellerine sağlık çok teşekkür ederim
Onlardan henüz birşey gelmedi canım gelir mi de bilmiyorumRica ederim canım annen kayinvalden ve çevrenden de hediye gelecek gibiyse dediklerimden de az alabilirsin onlarda alacaklarsa eger
Şeker kana çabuk karışıyor diye tahmin ediyorum hele bide yiyip hemen yatınca başlıyor kıpırdanmalar canını yediğimIyi akşamlar kızlar. Bebeğim yine bir kaç gündür hareketsizdi heralde pozisyon değişti dedim .Birseye şimdi dikkat ettim cayın yanında tatlı biseyler yedim karnımdan çıkacak şandım yediklerimiz bu kadar sürede aşağı inemez diye düşündüm. Sonuç da kurabiye yiyince bebeğe kurabiye olarak gitmiyor kana karışıp zaman geçmesi lazım. Bu konuda bilginiz var mı çok ilginç geldi bana ☺
Canim içine önce bi tane zıbın giydirirsin, üstüne bi takım, onun üstune de evinin soğukluğuna göre ince veya kalın yelek giydirirsin. Penye yelek al bi kaç tane de , ilk ay zaten penye battaniyelere sararsın canim, penye battaniye al incesinden, kalınından. Ben bi de dün 2 takım muslin battaniye sipariş ettim. Bol bol ağız bezi al. Şimdilik aklıma gelenler bunlar:)Kızlar günaydınyine bir soruyla geldim kış bebeğini giydirme konusunu tam kavrayamadım içten dışa doğru kaç kat giydirmeliyim ince mi olur kalın mı olur ne almayım
kıyafet konusunda şuan aldığım sadece 10lu ve 5li hastane çıkışı, kollu kolsuz çıtçıtlı zıbın ve birkaç tane tulum var bunlara ne eklemeliyim
Teşekkür ederim canım not aldım bunları daCanim içine önce bi tane zıbın giydirirsin, üstüne bi takım, onun üstune de evinin soğukluğuna göre ince veya kalın yelek giydirirsin. Penye yelek al bi kaç tane de , ilk ay zaten penye battaniyelere sararsın canim, penye battaniye al incesinden, kalınından. Ben bi de dün 2 takım muslin battaniye sipariş ettim. Bol bol ağız bezi al. Şimdilik aklıma gelenler bunlar:)
Hoşgeldin canım sağlıkla kucağına alMerhaba❤bende kasım annesi olacağım inşallah24+0 haftalık olduk bugün tam araniza katılabilirmiyim oglusum olacak inşallah
MaşaallahMerhaba❤bende kasım annesi olacağım inşallah24+0 haftalık olduk bugün tam araniza katılabilirmiyim oglusum olacak inşallah
Hosbulduk tesekkurederim hepimiz inşallahHoşgeldin canım sağlıkla kucağına al
Maşallah maşallahMaşaallah
Biz de 25+0benim de erkek
Hoş geldin aramıza canım...
Hoşgeldin bizde bugün 24 haftalık olduk sizinle günlerimiz aynıMerhaba❤bende kasım annesi olacağım inşallah24+0 haftalık olduk bugün tam araniza katılabilirmiyim oglusum olacak inşallah
Bende çok merak ediyorum ama ismini dahi bilmiyorumDlkkbn merak ediyorum arkadslar ne oldu acaba iyimidir Rabbim hayirli yollara cikartsin insallah
Merhaba tekrardan bende somomara gideceğim de iki şey sorabilir miyimMerhaba canım hoşgeldin Seninde bebeğin hayırlı olsunbende tam 22+3 te gitmiştim tam zamanında gitmiş oluyorsun merak etme. Sonomardaki doktor çok ilgiliydi ben memnun kaldım
Hoşgeldin canım sağlıkla kucağına alırsın inşMerhaba❤bende kasım annesi olacağım inşallah24+0 haftalık olduk bugün tam araniza katılabilirmiyim oglusum olacak inşallah
Canım siyah beyazda herşeyini inceleyip anlatıyor detaylı bebeğin bütün organları ölçümleri hepsini anlatıyor göbek bağındaki damarlardaki kan basıncı benim rahme giden damarların kan basıncına bakıyor. Bebeğin kalp atışı benim kalp atışım hepsine baktı. Sonra renkli ultrasonda bebeğin yüzünü gösteriyor En net yüz görüntüsünü yakalamak için uğraşıyor. bi tane fotosu basıp veriyor. Diğer yakaladığı fotoları da CD ye basıyor. Eşim girdi içeri canım hatta doktordan izin alarak tüm ultrasonu video olarak kaydettiMerhaba tekrardan bende somomara gideceğim de iki şey sorabilir miyim
Renkli ultrason mu siyah beyaz mı ve eşimi de alırlar mı yanıma ultrason odasına
Simdiden tşkler
aaaaaaaa harika canım çok heyecanlı inşallah bizede nasip olur ve kucağımıza da alırız çok tşklerCanım siyah beyazda herşeyini inceleyip anlatıyor detaylı bebeğin bütün organları ölçümleri hepsini anlatıyor göbek bağındaki damarlardaki kan basıncı benim rahme giden damarların kan basıncına bakıyor. Bebeğin kalp atışı benim kalp atışım hepsine baktı. Sonra renkli ultrasonda bebeğin yüzünü gösteriyor En net yüz görüntüsünü yakalamak için uğraşıyor. bi tane fotosu basıp veriyor. Diğer yakaladığı fotoları da CD ye basıyor. Eşim girdi içeri canım hatta doktordan izin alarak tüm ultrasonu video olarak kaydetti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?