2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Allah razı olsun canım o kadar güzel yazmışsınki tek tek ellerine sağlık çok teşekkür ederim

Şeker kana çabuk karışıyor diye tahmin ediyorum hele bide yiyip hemen yatınca başlıyor kıpırdanmalar canını yediğim

Canim içine önce bi tane zıbın giydirirsin, üstüne bi takım, onun üstune de evinin soğukluğuna göre ince veya kalın yelek giydirirsin. Penye yelek al bi kaç tane de , ilk ay zaten penye battaniyelere sararsın canim, penye battaniye al incesinden, kalınından. Ben bi de dün 2 takım muslin battaniye sipariş ettim. Bol bol ağız bezi al. Şimdilik aklıma gelenler bunlar:)

Teşekkür ederim canım not aldım bunları da

Kızlar merhaba baby2go bebek arabası kullananlar var mı aranızda memnun musunuz

Merhaba canım hoşgeldin Seninde bebeğin hayırlı olsun bende tam 22+3 te gitmiştim tam zamanında gitmiş oluyorsun merak etme. Sonomardaki doktor çok ilgiliydi ben memnun kaldım
Merhaba tekrardan bende somomara gideceğim de iki şey sorabilir miyim
Renkli ultrason mu siyah beyaz mı ve eşimi de alırlar mı yanıma ultrason odasına
Simdiden tşkler

Merhaba tekrardan bende somomara gideceğim de iki şey sorabilir miyim
Renkli ultrason mu siyah beyaz mı ve eşimi de alırlar mı yanıma ultrason odasına
Simdiden tşkler
Canım siyah beyazda herşeyini inceleyip anlatıyor detaylı bebeğin bütün organları ölçümleri hepsini anlatıyor göbek bağındaki damarlardaki kan basıncı benim rahme giden damarların kan basıncına bakıyor. Bebeğin kalp atışı benim kalp atışım hepsine baktı. Sonra renkli ultrasonda bebeğin yüzünü gösteriyor En net yüz görüntüsünü yakalamak için uğraşıyor. bi tane fotosu basıp veriyor. Diğer yakaladığı fotoları da CD ye basıyor. Eşim girdi içeri canım hatta doktordan izin alarak tüm ultrasonu video olarak kaydetti

aaaaaaaa harika canım çok heyecanlı inşallah bizede nasip olur ve kucağımıza da alırız çok tşkler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…