Canım çok üzüldüm.burdan yazabiliyorsan polisi de çok rahat arayabilirsin aslında .benim öğrencim vardı senin yaşadıklarını yaşamıştı polisi aradı.polis ona bütün yasalar seninle lütfen şikayetçi ol dediler,iki kere kocasına geri döndü.cocugu dogunca dayanamadi kaçtı evde,polise sığındı.beyaz masa,belediye olsun her yere başvurdu. CZorlu bir süreç ama 2 yıl sonunda rahata kavuştu.zulmu cekmek zorunda değilsin.sen karar ver yeter ki .Sizlere birşey anlatacm uzun zamandır burda yazıyorum siz hiç acı çektiniz mi? Okuldan alınıp küçük yaşta evlenip eşinizden dayak yediniz mi hemde çocuklarınızın gözü önünde hunharca öldürülcesine. Üstüne saçınızdan yoldular mı karnı burnunda küfür hakaret şiddet yediniz mi? Ben 32 yaşındayım çocukluğumdan beri çok acılar gördüm yüregim yanıyor şuan yalnızım ve yine dayak yedim canım çok acıdı lütfen Bşey diyin bir teselli verin bir şey söyleyin çünkü nefes alamıyorum aglıyorum şuan canım yanıyor ve benim kimsem yok çok canım acıyor ölmek istiyorum o beni öldürmeden
Benim bi öğrencim öyle dayak yedi ,evden atmış adam birgün.emniyete gittiğinde polisin teki yalvarmış,benimde kızım var şikayetçi ol diye ,yasalar sizden yana demiş.hamile cıktı ,geri döndü.simdi kızını doğurdu,barıştı 3 kere .en son dayanamadı bir daha kaçtı ayrıldı kurtuldu.cok uğraştı çok. Evlenmeden herkes şey demiş,adam tuhaf evlenme diye ,dinlemedim diyor.kendi yardim istemeden ne yazık ki biz yardim edemiyoruz kimseye...Kadın yardım dernekleri bir şey yapamaz mi acaba nasıl ulasabilrz onlara. Allah yardımcın olsun kzum hangi sehirdesn @Dlk bbbn belki Twitter üzerinden kamuoyu oluşturul seni o korkuncun elinden kurtarablrz @Mune ben de etiketliyim forumun gerekliliklrni bilmiyorum ama belki yardımcı olmanın bir yolu vardr.
simdi iyi misin bi ambulans çağır kötüysen adam evde mi? seni en yakın acile götürsünler ve sen de darp raporu alabilirsn. Su an bu haftaki kayıplardandolayı normalde olduklarından daha ilgili olablrler.
cok kotu oldm ben napabilirz? Yapcak bir şey yok mu?
Folik asiti 12. Haftada bırakıp multivitamine başladım canım ama multivitaminlerin içerisinde de folik asit varGünaydın ben sabah sabah yine bazı şeylere kafayı takmış durumdayım fikirlerinizi merak ediyorum.ben özel doktora gidiyorum aynı zamanda da devlete gitmeye başladım.tabi bunlar yeni değil. Özelde gittiğim doktor bana folibol verdi yani bırakma zamanında falan sanırım ve hamilelik boyunca haftada iki kere kullanmamı söyledi. Ben bunu yaparken devletteki doktor ben söyledim diye hatirliyorum ama unutmuş da olabilirim bana RE Genesis diye vitamin yazdı ve onu bir kutu kullanıp bırakmamı söyledi. Ben folibolu içerken onu da içtim. Neyse digeri bitse de folibolu haftada iki kere devam ediyordum hala.sekerim çıkıp dahiliye gidince testler yapıldı insülin başlandı ama dün farklı bir dahiliyeye gittim o da folik asitiminyuksek olduğunu kullanmasan da olur ama bire dusurelim dedi. Çok olunca bazı araştırmalarda çocuklarda hiperaktiviteye neden oluyor dedi. Ben bunu araştırayım diye bakarken folik asit fazlalığının otizme neden olduğuna dair şeyler okudum. Ve aklıma içtiğim ilaclar geldi verilen vitaminin içeriğinde de folik asit varmış yani ben o donem fazla dozda folik asit kullanmışım bilmeden . Şuan merak ediyorum ve üzülüyorum gerçekten ya benim dikkatsizliğimden bebegime bişey olursa diyekusura da bakmayın çok çok uzun oldu
Genel olarak gördüğüm kadarıyla gebelik şekeri çıkanlar fazla canım bende de çıkmıştı diyetle normale döndü ilaca falan gerek kalmadıGünaydın kızlar, açlık tokluk kan sekeri test sonucum cıktı. Sınırdan yüksek çıkmış, dahiliyeye yönlendirildim.bakalim haftaya gidicem
10 gündür dikkat etmiyordum hiç.borek,pasta ,,,dışarıda yemek yedim misafirlerim vardı. Normalde çok saglikli beslenirim ..onun da etkisi vardır eminim.ne güzel sizin ilaca gerek kalmamisGenel olarak gördüğüm kadarıyla gebelik şekeri çıkanlar fazla canım bende de çıkmıştı diyetle normale döndü ilaca falan gerek kalmadı
Ayy inşallah 1 taneye düşür dedi dahiliyeci ama icmeyecegim hiç. stoklar yeter doğana kadar heraldeFolik asiti 12. Haftada bırakıp multivitamine başladım canım ama multivitaminlerin içerisinde de folik asit var
Bundan sonra kullanmazsan ya da azaltırsan bir problem olmayacaktır canım
Ben de ilk gebeligimde böyle kullanmamıştım . 12 haftalıkken kanama yaşadım heralde onun için hep kullan dedi diye dusundum. Ama icmeyecegim artık kontrole gidince de konuşurum bakalım ne diyecekfolik asit erken bırakılıyor ama. sonra normal vitaminlere geçtik çoğumuz burda. folik asit gebelik boyunca hiç duymadım ben
Icini dökmek isteyen birine keske bu kadar sert çıkmasaydın arkadaşım. Demek ki gerçekten kimsesi yok ailesi kabul etmiyor.Cocuklar belki zorla ilişkiden oldu dört duvar neler yaşanıyor bilemeyiz burda sürekli paylaşım yapardık aldıklarımiz yediklerimiz kadıncağız belki çaresizlik içinde okuyordu yazdiklarimiz. Biz kadınlar biraz fazla inanırız annemden bilirim o da 3 çocukla yirmi küsur yıl sonra boşandı babam hep ikna etti annem çalışan evi mali mülku olan kadındı babamla bosandiginda beş parasız hayata tutundu 3 çocukla karnında bebek varken de dayak yedi hayattan hep korktu elalem ne der diye hep sustu. Boşanmaya çıktığı zamanlar oldu annesinin yanina geldi ama kim sığar ki 3 çocukla esinle tekrar barış dediler.Sonra ben büyüdüm anneme ve kardeşlerime sahip çıkmak için üniversiteyi çok istememe rağmen okuyamadım. Allah yuzume baktı ve girdigim yer beni muhasebeci olarak yetiştirdi. Anneme ev aldık eşimin bana duygularını açtığında ben evlenemem annemi yarı yolda bırakamam demiştim ve öyle de yaptım ev borcunu ödeyip öyle evlendim o da hep çalıştı 60 yaşında. Babam diğerleri gibi tehditler etti kardeslerimle ajanlık yaptırdı ben görüşmüyorum ama inan halen karşıma çıkıyor. Allah kimseyi çaresiz bırakmasın kadın sığınma evleri falan hikaye kaç ay bakıyorlar ki adam psikopatsa takip edip sokağa adimini attığı anda yine vurur .Allah ıslah etsin çok çok üzgünüm gerçekten yaşamayan bilemez ben hayatımdaki erkek figürü olarak ilk eşimi tanısaydım ben de derdim boşan kaç kurtul aptal misin dayak yedin derdim eşim karıncayı dahi incitmez ama babam ....Ölmekden korkuyosun ve o adamla çocuk yapıyosun darp resimlerin hiçbir işe yaramıyor boşanamıyosun kendini korumakdan bu kadar acizsin yani ben adama değil sana şaşkınım kusura bakma ben kırmak da istemem seni biz sana buradan bişey yapamayız Allah ıslah etsin sizi ben sana yardımcı olamıyorum çünkü çok kızdım şu an umarım arkadaşlar destek olabilirler !!!
Bende folidose kullaniyorum ve daha yeni kesecek doGünaydın ben sabah sabah yine bazı şeylere kafayı takmış durumdayım fikirlerinizi merak ediyorum.ben özel doktora gidiyorum aynı zamanda da devlete gitmeye başladım.tabi bunlar yeni değil. Özelde gittiğim doktor bana folibol verdi yani bırakma zamanında falan sanırım ve hamilelik boyunca haftada iki kere kullanmamı söyledi. Ben bunu yaparken devletteki doktor ben söyledim diye hatirliyorum ama unutmuş da olabilirim bana RE Genesis diye vitamin yazdı ve onu bir kutu kullanıp bırakmamı söyledi. Ben folibolu içerken onu da içtim. Neyse digeri bitse de folibolu haftada iki kere devam ediyordum hala.sekerim çıkıp dahiliye gidince testler yapıldı insülin başlandı ama dün farklı bir dahiliyeye gittim o da folik asitiminyuksek olduğunu kullanmasan da olur ama bire dusurelim dedi. Çok olunca bazı araştırmalarda çocuklarda hiperaktiviteye neden oluyor dedi. Ben bunu araştırayım diye bakarken folik asit fazlalığının otizme neden olduğuna dair şeyler okudum. Ve aklıma içtiğim ilaclar geldi verilen vitaminin içeriğinde de folik asit varmış yani ben o donem fazla dozda folik asit kullanmışım bilmeden . Şuan merak ediyorum ve üzülüyorum gerçekten ya benim dikkatsizliğimden bebegime bişey olursa diyekusura da bakmayın çok çok uzun oldu
Canim bende kullaniyorum hala bu hafta kesecek doktorum ama benim genetik sonucumda folat emilimim olmadigi icin doktor bu kadar uzun sure kullandirdiayrica verdigi vitaminlerde de folik asit mevcut umarim saglikli olurlarAyy inşallah 1 taneye düşür dedi dahiliyeci ama icmeyecegim hiç. stoklar yeter doğana kadar heraldehamilelikten mıdır nedir en ufak şeyler büyüyor gözümde. Hamilelik boyunca kullan demişti kadın dogumcum ama gidince konuşayım aklimdakileri
Canım benim senin yaşadıkların için de üzgünüm. Bundan sonra her sey istediğin dilediğin gbi olsun inşallahIcini dökmek isteyen birine keske bu kadar sert çıkmasaydın arkadaşım. Demek ki gerçekten kimsesi yok ailesi kabul etmiyor.Cocuklar belki zorla ilişkiden oldu dört duvar neler yaşanıyor bilemeyiz burda sürekli paylaşım yapardık aldıklarımiz yediklerimiz kadıncağız belki çaresizlik içinde okuyordu yazdiklarimiz. Biz kadınlar biraz fazla inanırız annemden bilirim o da 3 çocukla yirmi küsur yıl sonra boşandı babam hep ikna etti annem çalışan evi mali mülku olan kadındı babamla bosandiginda beş parasız hayata tutundu 3 çocukla karnında bebek varken de dayak yedi hayattan hep korktu elalem ne der diye hep sustu. Boşanmaya çıktığı zamanlar oldu annesinin yanina geldi ama kim sığar ki 3 çocukla esinle tekrar barış dediler.Sonra ben büyüdüm anneme ve kardeşlerime sahip çıkmak için üniversiteyi çok istememe rağmen okuyamadım. Allah yuzume baktı ve girdigim yer beni muhasebeci olarak yetiştirdi. Anneme ev aldık eşimin bana duygularını açtığında ben evlenemem annemi yarı yolda bırakamam demiştim ve öyle de yaptım ev borcunu ödeyip öyle evlendim o da hep çalıştı 60 yaşında. Babam diğerleri gibi tehditler etti kardeslerimle ajanlık yaptırdı ben görüşmüyorum ama inan halen karşıma çıkıyor. Allah kimseyi çaresiz bırakmasın kadın sığınma evleri falan hikaye kaç ay bakıyorlar ki adam psikopatsa takip edip sokağa adimini attığı anda yine vurur .Allah ıslah etsin çok çok üzgünüm gerçekten yaşamayan bilemez ben hayatımdaki erkek figürü olarak ilk eşimi tanısaydım ben de derdim boşan kaç kurtul aptal misin dayak yedin derdim eşim karıncayı dahi incitmez ama babam ....
Dünyadaki tanidigim en pislik insan kaç yaşında kadınım bin şükür dört dörtlük hayatım var ama annemin karnında bebekle intihar etmesini unutamıyorum
Icini dökmek isteyen birine keske bu kadar sert çıkmasaydın arkadaşım. Demek ki gerçekten kimsesi yok ailesi kabul etmiyor.Cocuklar belki zorla ilişkiden oldu dört duvar neler yaşanıyor bilemeyiz burda sürekli paylaşım yapardık aldıklarımiz yediklerimiz kadıncağız belki çaresizlik içinde okuyordu yazdiklarimiz. Biz kadınlar biraz fazla inanırız annemden bilirim o da 3 çocukla yirmi küsur yıl sonra boşandı babam hep ikna etti annem çalışan evi mali mülku olan kadındı babamla bosandiginda beş parasız hayata tutundu 3 çocukla karnında bebek varken de dayak yedi hayattan hep korktu elalem ne der diye hep sustu. Boşanmaya çıktığı zamanlar oldu annesinin yanina geldi ama kim sığar ki 3 çocukla esinle tekrar barış dediler.Sonra ben büyüdüm anneme ve kardeşlerime sahip çıkmak için üniversiteyi çok istememe rağmen okuyamadım. Allah yuzume baktı ve girdigim yer beni muhasebeci olarak yetiştirdi. Anneme ev aldık eşimin bana duygularını açtığında ben evlenemem annemi yarı yolda bırakamam demiştim ve öyle de yaptım ev borcunu ödeyip öyle evlendim o da hep çalıştı 60 yaşında. Babam diğerleri gibi tehditler etti kardeslerimle ajanlık yaptırdı ben görüşmüyorum ama inan halen karşıma çıkıyor. Allah kimseyi çaresiz bırakmasın kadın sığınma evleri falan hikaye kaç ay bakıyorlar ki adam psikopatsa takip edip sokağa adimini attığı anda yine vurur .Allah ıslah etsin çok çok üzgünüm gerçekten yaşamayan bilemez ben hayatımdaki erkek figürü olarak ilk eşimi tanısaydım ben de derdim boşan kaç kurtul aptal misin dayak yedin derdim eşim karıncayı dahi incitmez ama babam ....
Dünyadaki tanidigim en pislik insan kaç yaşında kadınım bin şükür dört dörtlük hayatım var ama annemin karnında bebekle intihar etmesini unutamıyorum
Yaşadıkların için üzgünüm kötü şeyler yaşamışsın çok şükür ki şu an mutlusun canım.. dün akşam ben oturdum ağladım bu arkadaşa emin ol geve de uyuyamadım stres oldum facede instagramda buldum hatta ekledim yardımcı olabilmek için.. ben ona değil o adamın öyle şeyler yapabildiğine kızdım ellerim titreyerek yazdım belki sert göründüm size ama çocuklarının yanında eşin seni dövüyosa nasıl dayanabilirsin o adama Allah aşkına o çocukların psikolojisi ne olacak bak hala sen de unutamamışsın yazık değil mi.. bi kez eşim bişeye sinirlenip bağırdı oğlumun yanında ve oğlum öyle korkup ağladı ki.. bi daha asla dedik o an.. demem o ki psikopat adamların cezası çocuklara kesilmemeli bak annen nasıl boşanabildiyse bu arkadaş da boşanıp kendini kurtarabilir bunları anlatmaya çalıştım.. hatta o arkadaşın kk da eski bütün mesajlarını okudum emin ol fazlasıyla üzülüp merak ettim sana sert gelmiş olabilirim ama Allah içimi biliyo..Icini dökmek isteyen birine keske bu kadar sert çıkmasaydın arkadaşım. Demek ki gerçekten kimsesi yok ailesi kabul etmiyor.Cocuklar belki zorla ilişkiden oldu dört duvar neler yaşanıyor bilemeyiz burda sürekli paylaşım yapardık aldıklarımiz yediklerimiz kadıncağız belki çaresizlik içinde okuyordu yazdiklarimiz. Biz kadınlar biraz fazla inanırız annemden bilirim o da 3 çocukla yirmi küsur yıl sonra boşandı babam hep ikna etti annem çalışan evi mali mülku olan kadındı babamla bosandiginda beş parasız hayata tutundu 3 çocukla karnında bebek varken de dayak yedi hayattan hep korktu elalem ne der diye hep sustu. Boşanmaya çıktığı zamanlar oldu annesinin yanina geldi ama kim sığar ki 3 çocukla esinle tekrar barış dediler.Sonra ben büyüdüm anneme ve kardeşlerime sahip çıkmak için üniversiteyi çok istememe rağmen okuyamadım. Allah yuzume baktı ve girdigim yer beni muhasebeci olarak yetiştirdi. Anneme ev aldık eşimin bana duygularını açtığında ben evlenemem annemi yarı yolda bırakamam demiştim ve öyle de yaptım ev borcunu ödeyip öyle evlendim o da hep çalıştı 60 yaşında. Babam diğerleri gibi tehditler etti kardeslerimle ajanlık yaptırdı ben görüşmüyorum ama inan halen karşıma çıkıyor. Allah kimseyi çaresiz bırakmasın kadın sığınma evleri falan hikaye kaç ay bakıyorlar ki adam psikopatsa takip edip sokağa adimini attığı anda yine vurur .Allah ıslah etsin çok çok üzgünüm gerçekten yaşamayan bilemez ben hayatımdaki erkek figürü olarak ilk eşimi tanısaydım ben de derdim boşan kaç kurtul aptal misin dayak yedin derdim eşim karıncayı dahi incitmez ama babam ....
Sen niye ayrılıyorsunAranızdan üzülerek ayrılıyorum arkadaşlar yanlış anlaşılmak istemezdim hepiniz sağlıkla doğum yapın inşallah hoşçakalın.
Cnim ben boşan demek kolay derken seni kastetmedim kusura bakma incittiysemAranızdan üzülerek ayrılıyorum arkadaşlar yanlış anlaşılmak istemezdim hepiniz sağlıkla doğum yapın inşallah hoşçakalın.
Sen niye ayrılıyorsuncanım ben senin dün akşam ne kadar üzüldüğünü biliyorum , eğer kendini suçlu hissettiysen yapma ! Hassas dönemlerdeyiz yanlış anlaşılmaya müsaitiz hepimiz ...
Boşverin arkadaşlar önemli değil incinmedim.. her doğruyu her yerde söylememek en iyisi.. sadece ben daha fazla kalmak istemiyorum hoşçakalınCnim ben boşan demek kolay derken seni kastetmedim kusura bakma incittiysemhepimiz diyoruz ben bile kac başlığa neden katlanıyorsun boşan yazmisimdir ama iste isin bir de iç yüzü var anlamında yazmistm umarm incitmemismdr.
Sagol canim .Cok sukur hepimizin keyfi yerinde ama tabi bunca derdin üstüne annem pek sağlıklı değil çok fazla hastalığı var .Babam sa tam kötülere bisey olmaz misali. Yüzünü görmüyorum düğün davetiyeme bile adını yazdırmadım öyle haz aldim ki .Beni buyu k dayımdan istediler diğer dayım kırmızı kusagimi bağladı 3.dayım koluna girip beni eşime o teslim etti hiç yokluğunu hissetmiyorum kalbimden her yerimden söktüm attım onuCanım benim senin yaşadıkların için de üzgünüm. Bundan sonra her sey istediğin dilediğin gbi olsun inşallahyavrunla eşinle annenle..
Allah annene sağlık versin ömrü bundan sonra güzel geçsin inşallah
Annemin emekli maaşı vardı ben hemen ise girdim okulumu bırakıp nafaka bağlandı. Aylarca teyzemin yanında kalıp ev depozito ve kirasını öyle birikitirip ev tutabilmiştik. Ilk evimize geçtiğimiz gece sadece 1 divan vardı ev bombostu. Ertesi gün annemin ailesi beyaz eşya mobilya hali vs aldılar da evimiz ev olmuştu. Kolay değil ben bunları yasayan insana bisey diyemem ben de yaşadım çünkü. Is yerimde yemek kartıyla asla bisey yemezdim onunla eve gıda alırdık kardeşlerim okuyordu sıkıntılar çektik ama şuan hepimiz Allaha şükür iyiyiz.Bunlar Ülkemizin gerçekleri ne yazık ki ☹ Hicbir cikar yolu olmayan birine bosan demek kolay. O da muhtemelen bu siddete katlanmak istemiyordur ama 3 cocukla gidecek yeri yoksa kadın nasıl düşünsün bosanmayi. Hadi kapıyı vurdun çıktın gittin sonra ne yerdircen ne icircen cocuklara. Kadın olmak cok zor hele de Bu coğrafyada kadın olmak daha zor. Babamın anneme sesini yükselttiğini bile duymadım esim de oyle ikisi de cok efendi insanlar siddetin s sini görmedim ama arkadaşın yaşadıklarını oyle anlıyorum ki oyle hayat hikayeleri okudum ki Türkiye’de 3 kadından birinin eşinden dayak yediğini biliyoruz baska bir hamile forumunda da hamile haliyle aynı çaresizlikle başlık açan kadınlar gordum keske bir şey yapabilsek. Ben onlar bu haldeyken nefes bile alamıyorum. Cok zor. Of rabbim yardimcilari olsun bu kadinlarimizn. Umarim simdi iyidir hastaneye ya da polise gidebilmistr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?