2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kızlar pançonun indirmli yerimden aldım tabsiye ederim bi internet sayfasına bakın eşim bebek giyim üzerine yer açıyor Bayramdan sonra sanırım artık dışardan almak bana zor olucak gaye miniworld hastane çıkışları vs var çünkü Üzülimmi sevinimmi bilemedim bu arada baby mall diye bi mağza varmış aklınınzda bulunsun 4000 m2 alan bugün gideceğim sınırsız bebek arabası bebek odası koyafetler vs var sizede foto atarım Sağlıkla kalın

Eklentiler

• F9A311B2-E04D-4D76-866E-99CB31119231.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 74
Kizlar bende instagramdan nevresim takimi yaptirdim simdi geldi kargosu kumasi mükemmel cok begendim yumusacik isciligide cok hosuma gitti yaptirmayi düsünen varsa edaliiremceyiz sitenin adi

Eklentiler

• IMG_20200726_230439_349.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 77
Selam kizlar. Gözünde görme kaybı yaşayan varmı normal mi şuan yüzde ellisi yok bende bulanık sanki iç içe gecen buzlu camlar sürekli dönüyor . Yazıyı sağ gözümle zor okuyorum resmen

Selam kızlar biz bebeğimize bir türlü hoşumuza giden bir erkek isimi bulamadık karar veremiyoruz siz hangi isimleri düşünüyorsunuz
gecen sene arkadasım doğum yaptı can ismini cok seviyorum demistim sadece bası sonu olmadan o da can koydu oyy. ama erkek ismi gercekten cok zor. yine de demir deniz aras arda selim barıs hosuma giden diğer isimler.

bizim kız insallah. nil dedik ama babası bu ara hep dısarda nil die kızlarına seslenen anneler goruyormus cok var galiba napsak dedi ama alternatif sunmadığı icin hala nil dusunuyoruz insallah

Selam kizlar. Gözünde görme kaybı yaşayan varmı normal mi şuan yüzde ellisi yok bende bulanık sanki iç içe gecen buzlu camlar sürekli dönüyor . Yazıyı sağ gözümle zor okuyorum resmen
tansiyonun sekerin normal mi cnım anlık kısa bir sure oluyorsa o bende de oluyor ise ac gittiysem ya da su icmeyi unuttuysam ya da yataktan aniden kalkarsam gozum kararıyor. onun dısında bisi yok cok sukur olmaması lazım zten eğer o tarz bir sey değilse hemen dr a git.

Kesinlikle erkek ismi bulmak zormuş Aras ismi sıcak gelmişti kuzenim yeni doğum yaptı ve bu ismi verdi üstüne ben de aynı ismi vermek istemedim
Kız isinlerinden Nil ve İpek çok hoşuma gider kızım olsaydı İpek koyacaktım

Canım geçmiş olsun tansiyon ve şeker kaynaklı olabilir ölçme imkanın var mı

Aç ddegilim ama bir kaç gündür tatlı krizine girdim ve baya bir abarttım ondan mı bilmiyorum şuan gözümü n çevresi ağrıyor .Dr aradım ulaşamadım .bende endişe ediyorum göremedim resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…