2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Aç ddegilim ama bir kaç gündür tatlı krizine girdim ve baya bir abarttım ondan mı bilmiyorum şuan gözümü n çevresi ağrıyor .Dr aradım ulaşamadım .bende endişe ediyorum göremedim resmen
Seker yukselirse goze vurabiliyor sekerin nasildi bence dikkat et yemene abartmamak lazim

Aç ddegilim ama bir kaç gündür tatlı krizine girdim ve baya bir abarttım ondan mı bilmiyorum şuan gözümü n çevresi ağrıyor .Dr aradım ulaşamadım .bende endişe ediyorum göremedim resmen
Geçmiş olsun canım şekerin ya da tansiyonun yükselmiş olabilir mi?

Doruk demiştik biz erkek için, kız için de Duru :) Düşünebilirsiniz belki Doruk ismini, Bulut da güzel bu arada.

Doruk demiştik biz erkek için, kız için de Duru :) Düşünebilirsiniz belki Doruk ismini, Bulut da güzel bu arada.

Benim oğluşun adı Kaan olucak ilk oğlumun adıda Atakan canım

Bende erkek olsa kerem, ayaz, uras, Çınar, Fırat isimlerinden düşünüyordum canım bizimde kızçemizin adı ilay olacak inş

Nasılsınız hanımlar şeker yüklemesi ilk gebelikte 181 çıkmıştı bundada yüksek ckcak die endişeliyim hiç yaptrmak istemiyorum nefret ediyorum.o içecekten

İnternetten kıyafet almıştım bebişe, kargonun içinden 20 TL çıktı Kumaş ve dikiş kaliteleri hoşuma gitmedi bir kaçının. Yine en iyisi herhalde görerek almak. Bir de içinden çıkan para tulumun birinin içine girmiş ne alakaysa... Kirli de bir para

ürün kaliteli değil diye bir kısmını iade etmişler ödemenin
güzel günlerde giysin kuzucuk
belirli markalar dışında tekstil ürünü almak riskli gerçekten bazen büyük hayal kırıklığı olabiliyor

Selam kızlar biz bebeğimize bir türlü hoşumuza giden bir erkek isimi bulamadık karar veremiyoruz siz hangi isimleri düşünüyorsunuz
Ben Doğa koymaya karar verdim .Oglum olsaydı Demir,Gökalp koyacaktım.you tube şiran mercan izlesene belki yardımcı olur.

Selam kizlar. Gözünde görme kaybı yaşayan varmı normal mi şuan yüzde ellisi yok bende bulanık sanki iç içe gecen buzlu camlar sürekli dönüyor . Yazıyı sağ gözümle zor okuyorum resmen
Geçmiş olsun canım arkadaşlar yazmış gerçi ama ihmal etme tansiyon veya şeker göze vurmuş olabilir .

Nasılsınız hanımlar şeker yüklemesi ilk gebelikte 181 çıkmıştı bundada yüksek ckcak die endişeliyim hiç yaptrmak istemiyorum nefret ediyorum.o içecekten
Inş çıkmaz canım tatliyla aran nasıl dikkat ediyor musun. Benim ilk Gebeligim old için bilmiyorum ama kutusu vişne suyunu andırıyor öyle bi tat mi ☺

Ahaha olabilir bak öyle düşünmemiştim neyse ben de bi konuşayım da isterlerse geri yollarım istemezlerse başımın gözümün sadakası diye vereyim birine. Ya çok tatlı çilekli bir tulum görseli vardı alayım dedim madem, o sırada sitede başka modeller de gördüm dayanamadım

Seker yukselirse goze vurabiliyor sekerin nasildi bence dikkat et yemene abartmamak lazim
Şuan iyiyim canım Dr bayram dönüşü bakacak konuştum telaş yapmamı söyledi
Geçmiş olsun canım şekerin ya da tansiyonun yükselmiş olabilir mi?
Sağol canım ne olduğunu bilmiyorum hala göz çevremde ağrı var ama rahatsız etmiyor suanlik. Bayram dönüşü Dr gideceğim

Geçmiş olsun canım arkadaşlar yazmış gerçi ama ihmal etme tansiyon veya şeker göze vurmuş olabilir .
Sağol canım . Bayram dönüşüne kaldı biz yarın yola çıkıyoruz erkenden Dr da telaş yapma dedi

Canım bunda biraz dikkatli gittiyse yeme düzenin inş bişi olmaz yaz dönemine geldiği için hamileliğimiz yaz meyvelerinin de şekerimizde etkisi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…