- 1 Nisan 2012
- 450
- 962
- 303
Selam kızlarbiz bebeğimize bir türlü hoşumuza giden bir erkek isimi bulamadık karar veremiyoruz siz hangi isimleri düşünüyorsunuz
Seker yukselirse goze vurabiliyor sekerin nasildi bence dikkat et yemene abartmamak lazimAç ddegilim ama bir kaç gündür tatlı krizine girdim ve baya bir abarttım ondan mı bilmiyorum şuan gözümü n çevresi ağrıyor .Dr aradım ulaşamadım .bende endişe ediyorum göremedim resmen
Geçmiş olsun canım şekerin ya da tansiyonun yükselmiş olabilir mi?Aç ddegilim ama bir kaç gündür tatlı krizine girdim ve baya bir abarttım ondan mı bilmiyorum şuan gözümü n çevresi ağrıyor .Dr aradım ulaşamadım .bende endişe ediyorum göremedim resmen
Doruk demiştik biz erkek için, kız için de Duru :) Düşünebilirsiniz belki Doruk ismini, Bulut da güzel bu arada.Kesinlikle erkek ismi bulmak zormuş Aras ismi sıcak gelmişti kuzenim yeni doğum yaptı ve bu ismi verdi üstüne ben de aynı ismi vermek istemedim
Kız isinlerinden Nil ve İpek çok hoşuma gider kızım olsaydı İpek koyacaktım
Doruk demiştik biz erkek için, kız için de Duru :) Düşünebilirsiniz belki Doruk ismini, Bulut da güzel bu arada.Kesinlikle erkek ismi bulmak zormuş Aras ismi sıcak gelmişti kuzenim yeni doğum yaptı ve bu ismi verdi üstüne ben de aynı ismi vermek istemedim
Benim oğluşun adı Kaan olucak ilk oğlumun adıda Atakan canımKesinlikle erkek ismi bulmak zormuş Aras ismi sıcak gelmişti kuzenim yeni doğum yaptı ve bu ismi verdi üstüne ben de aynı ismi vermek istemedim
Bende erkek olsa kerem, ayaz, uras, Çınar, Fırat isimlerinden düşünüyordum canım bizimde kızçemizin adı ilay olacak inşKesinlikle erkek ismi bulmak zormuş Aras ismi sıcak gelmişti kuzenim yeni doğum yaptı ve bu ismi verdi üstüne ben de aynı ismi vermek istemedim
ürün kaliteli değil diye bir kısmını iade etmişler ödemeninİnternetten kıyafet almıştım bebişe, kargonun içinden 20 TL çıktıKumaş ve dikiş kaliteleri hoşuma gitmedi bir kaçının. Yine en iyisi herhalde görerek almak. Bir de içinden çıkan para tulumun birinin içine girmiş ne alakaysa... Kirli de bir para
Kızlar günaydınyine bir soruyla geldim kış bebeğini giydirme konusunu tam kavrayamadım içten dışa doğru kaç kat giydirmeliyim ince mi olur kalın mı olur ne almayım
kıyafet konusunda şuan aldığım sadece 10lu ve 5li hastane çıkışı, kollu kolsuz çıtçıtlı zıbın ve birkaç tane tulum var bunlara ne eklemeliyim
Ben Doğa koymaya karar verdim .Oglum olsaydı Demir,Gökalp koyacaktım.you tube şiran mercan izlesene belki yardımcı olur.Selam kızlarbiz bebeğimize bir türlü hoşumuza giden bir erkek isimi bulamadık karar veremiyoruz siz hangi isimleri düşünüyorsunuz
Canm açlık tokluk kan sekeri yaptirsana ilk..Nasılsınız hanımlar şeker yüklemesi ilk gebelikte 181 çıkmıştı bundada yüksek ckcak die endişeliyim hiç yaptrmak istemiyorum nefret ediyorum.o içecekten
Geçmiş olsun canım arkadaşlar yazmış gerçi ama ihmal etme tansiyon veya şeker göze vurmuş olabilir .Selam kizlar. Gözünde görme kaybı yaşayan varmı normal mi şuan yüzde ellisi yok bende bulanık sanki iç içe gecen buzlu camlar sürekli dönüyor . Yazıyı sağ gözümle zor okuyorum resmen
Inş çıkmaz canım tatliyla aran nasıl dikkat ediyor musun. Benim ilk Gebeligim old için bilmiyorum ama kutusu vişne suyunu andırıyor öyle bi tat mi ☺Nasılsınız hanımlar şeker yüklemesi ilk gebelikte 181 çıkmıştı bundada yüksek ckcak die endişeliyim hiç yaptrmak istemiyorum nefret ediyorum.o içecekten
Ahaha olabilir bak öyle düşünmemiştim neyse ben de bi konuşayım da isterlerse geri yollarım istemezlerse başımın gözümün sadakası diye vereyim birine. Ya çok tatlı çilekli bir tulum görseli vardı alayım dedim madem, o sırada sitede başka modeller de gördüm dayanamadımürün kaliteli değil diye bir kısmını iade etmişler ödemenin
güzel günlerde giysin kuzucuk
belirli markalar dışında tekstil ürünü almak riskli gerçekten bazen büyük hayal kırıklığı olabiliyor
Şuan iyiyim canım Dr bayram dönüşü bakacak konuştum telaş yapmamı söylediSeker yukselirse goze vurabiliyor sekerin nasildi bence dikkat et yemene abartmamak lazim
Sağol canım ne olduğunu bilmiyorum hala göz çevremde ağrı var ama rahatsız etmiyor suanlik. Bayram dönüşü Dr gideceğimGeçmiş olsun canım şekerin ya da tansiyonun yükselmiş olabilir mi?
Sağol canım . Bayram dönüşüne kaldı biz yarın yola çıkıyoruz erkenden Dr da telaş yapma dediGeçmiş olsun canım arkadaşlar yazmış gerçi ama ihmal etme tansiyon veya şeker göze vurmuş olabilir .
Canım bunda biraz dikkatli gittiyse yeme düzenin inş bişi olmaz yaz dönemine geldiği için hamileliğimiz yaz meyvelerinin de şekerimizde etkisi varNasılsınız hanımlar şeker yüklemesi ilk gebelikte 181 çıkmıştı bundada yüksek ckcak die endişeliyim hiç yaptrmak istemiyorum nefret ediyorum.o içecekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?