2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Selam kizlar. Gözünde görme kaybı yaşayan varmı normal mi şuan yüzde ellisi yok bende bulanık sanki iç içe gecen buzlu camlar sürekli dönüyor . Yazıyı sağ gözümle zor okuyorum resmen
Aynisi benim 2 kere basima geldi. 2. Cisi cok kotuydu sag gozum hic gormemisti . Tansiyonum dusmustu benim . Doktoruma soyledim hatta tuzlu ayran vs ic dedi onemsememisti . Baska bi doktora sordugumda oda ciddi bulgular bi goz doktoruna falan gorun demisti . Senin tansiyonun yuksekmi eger yuksekse bu durum sikinti

Hepsi çok güzel canım Ezgi ismi çok güzel geliyor kulağa

Geçmiş olsun . Bilmiyorum canım .bı anda oldu aslında sabahtan beri hiç yorulmadim da . Normalde tansiyon düşüklüğü yaşadım ama yüksekliği yasamadim

Hangi siteymis kiz bu promosyondan bizde faydalanalim

Selam kizlar. Gözünde görme kaybı yaşayan varmı normal mi şuan yüzde ellisi yok bende bulanık sanki iç içe gecen buzlu camlar sürekli dönüyor . Yazıyı sağ gözümle zor okuyorum resmen
Her gebeligimde göz numaram biraz daha büyüdü.0.75 gibi bisey olan numaram şu anda 2.50 göz doktorum göz numarası bazen bebekle birlikte buyur demişti bunda çok farketmedi daha ama bebek büyürken salgılanan büyüme hormonları göz numarasını da buyutuyormus

Kızlar iyi akşamlar. 23 haftalık hamileyim 2 gündür isalim ve dışkım koyu yeşil. Neden olabilir böyle bişe yaşayan var mı ishalim biraz geçti ama rengi koyu. Demir ilacına başladı doktorum ondan olabilir mi acaba

Demir ilaci ve decavit yapıyor eğer kullaniyorsan
Evet demir ilacı yeni kullanmaya başladım. Onun haricinde başka bi ağrım falan yok sadece bu sorun
Gecmis olsun canim normaldd ilactan dolayi yesil oluyo ama sen sık wc ye gidiyosan bi dr gorun derim
teşekkür ederim canım. Yok sık gitmiyorum zaten 2 gündür böyle olmaya başladı

Canim bugun seker yuklemesine gittim tansiyonum falan yukseldi cok kotu oldum sekerde biseyim cikmadi dr suyun cok korkulacak gibi degil dedi sasirdim ayrintiliyi yapan baska dr du benim thafima 2 haftada bir seker yuklemesi yapalim dedi sekerim normal cikti ama bi bakalim sen je zaman dr gitceksin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…