Cağla ismini cok seviyorum benim adım olacakmis ama kzenim baska bi isim tutturunca o konmusKızlar isim konuşulmuş ... ilk kızımın cinsiyetini öğrenir öğrenmez ismini koymuştuk ama buna karar veremedim ... eşim çağla ismini çok istiyor , ben de Elif Melisa Ezgi arasında gidip geliyorum .. Çağla nasıl sizce ?
Evet ilk kez izindeydi doktorum ancak bakılacakDaha hiç çekilmedin mi ayrintili
Hadi bakalim hayırlısı kaan bebek senin oğlunun adı miydi canım bizimde kaan görünüyor isim şimdilikEvet ilk kez izindeydi doktorum ancak bakılacak
Evet benim oğluşum Kaan olucak Allah'ın izniyle ❤Hadi bakalim hayırlısı kaan bebek senin oğlunun adı miydi canım bizimde kaan görünüyor isim şimdilik
Aynı problem bende de var afedersin dışkı demir ilacından koyu yeşil oluyor o etkilemiştir. Ishalim için de patates haşlayıp yedim biraz düzeldi. Normalde demir ilacı bende kabızlık yapmıştı ilacım bitince sağlık ocağı her zaman kullandigim ilacı yazmadı gerek yok ücretsiz olanı verdi aynı içerik dedi.Meger tarihi geçmişKızlar iyi akşamlar. 23 haftalık hamileyim 2 gündür isalim ve dışkım koyu yeşil. Neden olabilir böyle bişe yaşayan var mı ishalim biraz geçti ama rengi koyu. Demir ilacına başladı doktorum ondan olabilir mi acaba
Aynen bana da öyle hissettiriyor ama eşimçok Duru var diyor. Bakalım artık :)Duru bana cok saf ve guzel bi isim olarak geliyo. Bence bebislerimize cok yakisicak
Yumuşak g olmasından dolayı tercih etmezdim ben. Öyle bir takıntım varKızlar isim konuşulmuş ... ilk kızımın cinsiyetini öğrenir öğrenmez ismini koymuştuk ama buna karar veremedim ... eşim çağla ismini çok istiyor , ben de Elif Melisa Ezgi arasında gidip geliyorum .. Çağla nasıl sizce ?
Hangi siteymis kiz bu promosyondan bizde faydalanalim
Demirden canım.Kızlar iyi akşamlar. 23 haftalık hamileyim 2 gündür isalim ve dışkım koyu yeşil. Neden olabilir böyle bişe yaşayan var mı ishalim biraz geçti ama rengi koyu. Demir ilacına başladı doktorum ondan olabilir mi acaba
İyi olur canım :)Günaydın hanımlar, isimler konuşuluyor, isterseniz ilk sayfaya isimleri de ekleyebiliriz ne dersiniz?
Olabilir canim isim bulamayan kararsiz kalan arkadaslarada fikir olurGünaydın hanımlar, isimler konuşuluyor, isterseniz ilk sayfaya isimleri de ekleyebiliriz ne dersiniz?
Ben de regenesis max a devam ediyorum içinde folik asit var, doğuma kadar devam edeceksin dedi doktorumfolik asit erken bırakılıyor ama. sonra normal vitaminlere geçtik çoğumuz burda. folik asit gebelik boyunca hiç duymadım ben
İshalim benimde çok kalmadı ama hale koyu yeşil. Yaa sizede çok geçmiş olsun bi insan gebe birisine tarihi geçmiş bi ilacı nasıl veriyo yaa hiç mi bakmıyosunuz. Bencede gidip söyle. İnşallaah geçer bakalımAynı problem bende de var afedersin dışkı demir ilacından koyu yeşil oluyor o etkilemiştir. Ishalim için de patates haşlayıp yedim biraz düzeldi. Normalde demir ilacı bende kabızlık yapmıştı ilacım bitince sağlık ocağı her zaman kullandigim ilacı yazmadı gerek yok ücretsiz olanı verdi aynı içerik dedi.Meger tarihi geçmişBu hafta götürüp tarihi geçmiş ilacı bana neden verdiniz diycem
benim kalca ve belim ilk 3 ayda cok ağrıdı. kuyruk sokumum da sanırım yapısı değisti erkenden. ama simdilik iyiym arada boğrum sızlıyor sağ bobrek cıvarı bir iki kere hemen geciyor ama. hepsi normaldir diye cok sorun etmedm sizin de oyledir normaldr muhtemelen.Merhabalar aranıza yeni katıldım :) 22. haftamdayım ve sırt ağrılarım başladı, hatta gece rahatsız oldum ağrısından ve uyandım koltuğa yaslanınca bir süre sonra ağrım geçti. Sizde de böyle bir durum var mı? Normal mi haftama göre?
Merhaba evet normal benimde oluyo ama benimde gün içinde yorulduğumda zamanlarda çok daha fazla oluyo. Her gün başka bişe oluyo bende yetişemiyorum :)Merhabalar aranıza yeni katıldım :) 22. haftamdayım ve sırt ağrılarım başladı, hatta gece rahatsız oldum ağrısından ve uyandım koltuğa yaslanınca bir süre sonra ağrım geçti. Sizde de böyle bir durum var mı? Normal mi haftama göre?
teşekkür ederim normaldir dediğiniz gibi :)benim kalca ve belim ilk 3 ayda cok ağrıdı. kuyruk sokumum da sanırım yapısı değisti erkenden. ama simdilik iyiym arada boğrum sızlıyor sağ bobrek cıvarı bir iki kere hemen geciyor ama. hepsi normaldir diye cok sorun etmedm sizin de oyledir normaldr muhtemelen.
Gerçekten öyle :) her ilerleyen haftada başka bir ağrı sızı yaşıyorumMerhaba evet normal benimde oluyo ama benimde gün içinde yorulduğumda zamanlarda çok daha fazla oluyo. Her gün başka bişe oluyo bende yetişemiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?