2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Cağla ismini cok seviyorum benim adım olacakmis ama kzenim baska bi isim tutturunca o konmus

Aynı problem bende de var afedersin dışkı demir ilacından koyu yeşil oluyor o etkilemiştir. Ishalim için de patates haşlayıp yedim biraz düzeldi. Normalde demir ilacı bende kabızlık yapmıştı ilacım bitince sağlık ocağı her zaman kullandigim ilacı yazmadı gerek yok ücretsiz olanı verdi aynı içerik dedi.Meger tarihi geçmiş Bu hafta götürüp tarihi geçmiş ilacı bana neden verdiniz diycem

Duru bana cok saf ve guzel bi isim olarak geliyo. Bence bebislerimize cok yakisicak
Aynen bana da öyle hissettiriyor ama eşimçok Duru var diyor. Bakalım artık :)
Yumuşak g olmasından dolayı tercih etmezdim ben. Öyle bir takıntım var
Hangi siteymis kiz bu promosyondan bizde faydalanalim

Demirden canım.

Günaydın kızlar herkesin günü güzel geçsin inşAllah kontrolleri olanlar güzel haberler alsın. Benim kızım coştu bu aralar yattığım yerde karnımın şekli değişio onun hareketlerinden garip bir hismiş biz isim konusunda çok tartışamadık maalesef ben Eva olmasını istedim eşim kabul etmedi Sıla olsun dedi annemler çok beğendi sıla ismini o oldu malum hasretle beklenen bir bebek kendisi ismiyle yaşasın inşAllah bende Azize ismini koydum kızıma rahmetli babannemin ismi

İshalim benimde çok kalmadı ama hale koyu yeşil. Yaa sizede çok geçmiş olsun bi insan gebe birisine tarihi geçmiş bi ilacı nasıl veriyo yaa hiç mi bakmıyosunuz. Bencede gidip söyle. İnşallaah geçer bakalım

benim kalca ve belim ilk 3 ayda cok ağrıdı. kuyruk sokumum da sanırım yapısı değisti erkenden. ama simdilik iyiym arada boğrum sızlıyor sağ bobrek cıvarı bir iki kere hemen geciyor ama. hepsi normaldir diye cok sorun etmedm sizin de oyledir normaldr muhtemelen.

Merhaba evet normal benimde oluyo ama benimde gün içinde yorulduğumda zamanlarda çok daha fazla oluyo. Her gün başka bişe oluyo bende yetişemiyorum :)

teşekkür ederim normaldir dediğiniz gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…