2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Fazla iş yapmak da ağrıyı artırmıştır sen dikkat et yine de kuzum, yardımcın yok mu hiç taşınma işleri çok zor
Aynen canım Yoruldukça geceleri de zor uyumaya başladım. Ailelerimiz başka şehirlerde hep kimsem yok yardım için koronadan korktuğumdan eve kimseyi de almak istemiyorum eşimle bayramda bi yere gidemedik ev topladık hep.

Dr.calisabilir rap.verirse.calıştirmazlar diye birsey yok gerci kuruma amire göre bu durum degisir belki.sonucta dogumdan sonra asıl izne ihtiyacımız olacak.
Benim müdür çalışabilir raporu getirseniz bile bi üst kurula gönderirim pandemide hamile bayan istese bile çalışmayı ben bu riski almam diyor

Benim müdür çalışabilir raporu getirseniz bile bi üst kurula gönderirim pandemide hamile bayan istese bile çalışmayı ben bu riski almam diyor
24.hafta ile 32. Hafta arası çalıştırmayan hükumet 32'den sonra bence hiç çalıştırmaz. Doktorlar bile o raporu resmi kurumlar için vermeyebilir. Özel sektörü bilemem ama

akademi1994 hiç görünmüyorsun canım ev işiniz oldu mu?
gunes0101 sende uzun süredir yoksun herşey yolundadır inş
Bayramda annemdeydim canım o yüzden pek sesim çıkmadı ev işimiz hala beklemede oturduğumuz evi satamadık henüz bir satabilsek almak istediğimiz ev bekliyor bizi

24.hafta ile 32. Hafta arası çalıştırmayan hükumet 32'den sonra bence hiç çalıştırmaz. Doktorlar bile o raporu resmi kurumlar için vermeyebilir. Özel sektörü bilemem ama
Bende çoğu doktorun vereceğini sanmıyorum bide sayılar yoğun bakımlar bu kadar artarken hamileyi riske atmazlar

Bayramda annemdeydim canım o yüzden pek sesim çıkmadı ev işimiz hala beklemede oturduğumuz evi satamadık henüz bir satabilsek almak istediğimiz ev bekliyor bizi
Hayırlısı olsun canım inş bi an önce satılır da bebişten önce yeni evine yerleşirsin sende. Gönlüne göre olsun inş

Çatı ağrısı çeken var mı neden kaynaklanıyo olabilir bide bacak arası ağrıyo sol taraf sadece cız cız ediyo bugün çok arttı nedense çok yorulmasam da oluyo magnezyum da kullanıyorm ama

İnş bu ay olur canım ev toplamak çok zor oluyor iyice ağırlaşmadan toplardın evi sende.
Ben hiç korkmuyorum evi toplamaktan etrafım kalabalık yardım eden çok olur koliler gelicek direk kolilenicek onda sıkıntı yok ama şu anki evimde oturmak dahi istemiorum bi anda soğudum evden neden oldu anlamadım

Doğum yapmayı dusundugum ve kontrollere gittiğim hastaneyi pandemi hastanesi yapacaklarmış moralim çok bozuldu. Kasıma kadar da vakalar iyice artarsa ne yapacağım bakalım

Kiymetli arkadaslar, hepinize merhaba. Ben de sizler gibi kasim annesi olacaktim belki hatirlarsiniz. Nisan ayinda aranizdan ayrildim kizim 10 haftalikken. Kizim diyorum cunku genetik sonucumuz cikti. O gunlerde sizleri uzdugumu belki endiselendirdigimi hatirliyorum. Hepiniz hakkinizi helal edin demeye geldim. Kizim turner sendromluymus.. hastaymis dolayisiyla belki de dogal seleksiyon dedikleri (
Bugun buraya sizleri uzaktan takip ederek hepsi saglikla kavussun diye aylardir dua ettigimi soylemeye ve hayatimda ikinci kez (ilki su an 4 yasinda olan kizim icindi) siz gebe arkadaslarimdan dua istemeye geldim.. dualariniz kabul olur sizlerin :) Allah en hayirli vakitte kizima bir kardes nasip etsin insallah Kasim ayi hepinizin evi bebis sesleri ile senlensin dolsun tassin dilerim... gorusmek dilegiyle

Yarın 25+1 olucam inşallah maşallah kızım da karnımda çok hareketli ama çok aşağıda hareketleri sanki her an çıkıcakmış gibi hele wcye gittiğimde çok korkuyorum o anda bile aşağıya vuruyor cuma günü kontrole gidicem doktora sorucam tabiki ama benim durumumda olan varmı

Canım allah tez zamanda kızına hayırlı sağlıklı bir kardes nasip etsin inşallah. İsteyen bekleyen bu yolda emek veren herkese rabbim tez zamanda salih ve saliha evlatlar nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…