Umarım tez zamanda bir kardeşi olur. Ben ilk hamileligimde düşük yapmıştım ardından bu gebeligimde genetik test yaptırdık. Anlıyorum sizi. Bir sonraki gebeliginizin sağlıklı yürümesi için size tüm iyi dileklerimi gönderiyorum. Kendim icin de bunu dilemistim aylar önceKiymetli arkadaslar, hepinize merhaba. Ben de sizler gibi kasim annesi olacaktim belki hatirlarsiniz. Nisan ayinda aranizdan ayrildim kizim 10 haftalikken. Kizim diyorum cunku genetik sonucumuz cikti. O gunlerde sizleri uzdugumu belki endiselendirdigimi hatirliyorum. Hepiniz hakkinizi helal edin demeye geldim. Kizim turner sendromluymus.. hastaymisdolayisiyla belki de dogal seleksiyon dedikleri (
Bugun buraya sizleri uzaktan takip ederek hepsi saglikla kavussun diye aylardir dua ettigimi soylemeye ve hayatimda ikinci kez (ilki su an 4 yasinda olan kizim icindi) siz gebe arkadaslarimdan dua istemeye geldim.. dualariniz kabul olur sizlerin :) Allah en hayirli vakitte kizima bir kardes nasip etsin insallahKasim ayi hepinizin evi bebis sesleri ile senlensin dolsun tassin dilerim... gorusmek dilegiyle
Rabbim tez zamanda sizlere hayırlı bir evlat kızınızada kardeş nasip etsin inşAllah. Kurban olduğum Allahım kimseyi evlatla sınamasın inşAllahKiymetli arkadaslar, hepinize merhaba. Ben de sizler gibi kasim annesi olacaktim belki hatirlarsiniz. Nisan ayinda aranizdan ayrildim kizim 10 haftalikken. Kizim diyorum cunku genetik sonucumuz cikti. O gunlerde sizleri uzdugumu belki endiselendirdigimi hatirliyorum. Hepiniz hakkinizi helal edin demeye geldim. Kizim turner sendromluymus.. hastaymisdolayisiyla belki de dogal seleksiyon dedikleri (
Bugun buraya sizleri uzaktan takip ederek hepsi saglikla kavussun diye aylardir dua ettigimi soylemeye ve hayatimda ikinci kez (ilki su an 4 yasinda olan kizim icindi) siz gebe arkadaslarimdan dua istemeye geldim.. dualariniz kabul olur sizlerin :) Allah en hayirli vakitte kizima bir kardes nasip etsin insallahKasim ayi hepinizin evi bebis sesleri ile senlensin dolsun tassin dilerim... gorusmek dilegiyle
Allah hayırlı sağlıklı bir şekilde kızına kardeş sana da 2.evlat nasip etsin canım.Kiymetli arkadaslar, hepinize merhaba. Ben de sizler gibi kasim annesi olacaktim belki hatirlarsiniz. Nisan ayinda aranizdan ayrildim kizim 10 haftalikken. Kizim diyorum cunku genetik sonucumuz cikti. O gunlerde sizleri uzdugumu belki endiselendirdigimi hatirliyorum. Hepiniz hakkinizi helal edin demeye geldim. Kizim turner sendromluymus.. hastaymisdolayisiyla belki de dogal seleksiyon dedikleri (
Ok teşekkür ederim canım, miniklerimiz sağlıkla binsinlerHayırlı olsun canım güzel günlerde kullanın inş
Canim benim Rabbimin vardir bi bildigi insallah en kisa zamanda mujfmdeli haberlerle gelirsin buraya hayirki saglikli bi evladinin olmasi dilegiyle dualarimiz birbirimiz icin oĺsunKiymetli arkadaslar, hepinize merhaba. Ben de sizler gibi kasim annesi olacaktim belki hatirlarsiniz. Nisan ayinda aranizdan ayrildim kizim 10 haftalikken. Kizim diyorum cunku genetik sonucumuz cikti. O gunlerde sizleri uzdugumu belki endiselendirdigimi hatirliyorum. Hepiniz hakkinizi helal edin demeye geldim. Kizim turner sendromluymus.. hastaymisdolayisiyla belki de dogal seleksiyon dedikleri (
Canim insallah bisey yoktur bebeklerĺ artik buyudugu icin hareketlerini heryerde hissedebiliyoruz guzel haberlerle gel insallahYarın 25+1 olucam inşallah maşallah kızım da karnımda çok hareketli ama çok aşağıda hareketleri sanki her an çıkıcakmış gibi hele wcye gittiğimde çok korkuyorum o anda bile aşağıya vuruyor cuma günü kontrole gidicem doktora sorucam tabiki ama benim durumumda olan varmı
Bende gecen hafta ayrildim izne keske tum idareciler sizinki gibi olsa 24 haftada calisamiyosun 32. Haftada tejrar calismaya gidiyosun sacmalik yani hastalik iyice yukselise gecti Rabbim normal hayatimiza gecmeyi nasip etsin ama herkeste bi rahatlama sormayinGünaydın herkese
Kızlar dün itibariyle 24-32 hafta iznine ayrıldım son iki haftadır çok zorlamaya başlamıştı çalışmak. Bu arada izne 24+0 itibariyle ayrılabiliyoruz yoksa analık iznimizden gidermiş. Kurumum 32. Haftada çalışabilir raporumu alıp gelmemi istedi. Çok şükür ki idari amirim hamilelik konusunda çok toleronslı. Benden önce 32. Haftada çalışabilir raporu alan arkadaşıma idari izin verdi.
Uzun zamandır bebeğimle ilgili hiç araştırma alışveriş yapamadım artık o kısma adapte olmak istiyorum. Şuan birkaç kıyafet dışında bir şeyi yok kuzumun
Allah sağlıkla tez zamanda kucağına almayı nasip etsin.Kiymetli arkadaslar, hepinize merhaba. Ben de sizler gibi kasim annesi olacaktim belki hatirlarsiniz. Nisan ayinda aranizdan ayrildim kizim 10 haftalikken. Kizim diyorum cunku genetik sonucumuz cikti. O gunlerde sizleri uzdugumu belki endiselendirdigimi hatirliyorum. Hepiniz hakkinizi helal edin demeye geldim. Kizim turner sendromluymus.. hastaymisdolayisiyla belki de dogal seleksiyon dedikleri (
Inş ilerleyen haftalarda görünür canım doktorlarin görmeme ihtimali var mi peki alanında iyiler mi .Günaydın hanımlar hayırlı günler olsun. Bide devlet hastanesindeki perinatolojiye gittim. Bebeğimin iki kere daha bakılmasına rağmen safra kesesi görünmedi. Doktor sıvı almak istedi ama alsa da safra kesesine değil genetiğinde bi sıkıntı var mı diye bakacaktı. Sonuçlar safra kesesinin var olup olmadığını göstermeyecekti. Sıvı alımı risklerini de ( düşük riski, erken doğum, kanama, anne ve bebekte enfeksiyon riski ) göz önünde bulundurularak kabul etmedim bu işlemi. İkimizin ailesinde de genetikle ilgili bi sıkıntı yok. Doktor kistik fibroz da olabilir dedi. Çok korktum. Ne yapcam bilmiyorum şaşırdım kaldım. Dualarınıza ihtiyacım var. Tek ümidim ilerleyen haftalarda görünmesi
Şu an ki kendi gittiğim özel hastanede ki doktora görünmüştüm sonra devletteki perinatalojiye göründüm ikisi de göremedi .Inş ilerleyen haftalarda görünür canım doktorlarin görmeme ihtimali var mi peki alanında iyiler mi .
Peki düzelebilecek birşey mi yani sonradan oluşan bir organ mi canımŞu an ki kendi gittiğim özel hastanede ki doktora görünmüştüm sonra devletteki perinatalojiye göründüm ikisi de göremedi .
Canim benim insallah ileriki donemlerinde gorulur sivi alinip bi sonuc alinmayacaksa bi anlamida yok insallah sende hepimizde saglicakla bebisleromizi kucagimiza alirizGünaydın hanımlar hayırlı günler olsun. Bide devlet hastanesindeki perinatolojiye gittim. Bebeğimin iki kere daha bakılmasına rağmen safra kesesi görünmedi. Doktor sıvı almak istedi ama alsa da safra kesesine değil genetiğinde bi sıkıntı var mı diye bakacaktı. Sonuçlar safra kesesinin var olup olmadığını göstermeyecekti. Sıvı alımı risklerini de ( düşük riski, erken doğum, kanama, anne ve bebekte enfeksiyon riski ) göz önünde bulundurularak kabul etmedim bu işlemi. İkimizin ailesinde de genetikle ilgili bi sıkıntı yok. Doktor kistik fibroz da olabilir dedi. Çok korktum. Ne yapcam bilmiyorum şaşırdım kaldım. Dualarınıza ihtiyacım var. Tek ümidim ilerleyen haftalarda görünmesi
24 ile 28 arasında yapılıyor canım seninki tam ortası oluyor geç kalmış olmuyorsunKızlar aranızda henüz şeker yüklemesi yaptırmayan var mı ben haftaya randevu aldim doktorum yoktu diye 26+2 de yaptırmış olacağım 28 e kadar yapılıyor diye okumuştum.
Ben bugün gittim, yaptırmak istemiyorum dedim ama doktor ikna ettiKızlar aranızda henüz şeker yüklemesi yaptırmayan var mı ben haftaya randevu aldim doktorum yoktu diye 26+2 de yaptırmış olacağım 28 e kadar yapılıyor diye okumuştum.
24 ile 28 arasında yapılıyor canım seninki tam ortası oluyor geç kalmış olmuyorsun
Bana ne derse hemen tamam diyorum ☺Senle aramda 1 gün var zaten geç kalmamışımBen bugün gittim, yaptırmak istemiyorum dedim ama doktor ikna etti9 gün içinde yaptırabilirsin dedi testi.
Yok yok aynen, bana geç filan demedi. Yaptır dedi.Sağol canım bugün kullandigim hamilelik programlarinda şimdiye kadar şeker yüklemesi yaptırmış olmanız vs yazıyordu da kaçırdım sandım
Bana ne derse hemen tamam diyorum ☺Senle aramda 1 gün var zaten geç kalmamışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?