2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Çatı ağrısı çeken var mı neden kaynaklanıyo olabilir bide bacak arası ağrıyo sol taraf sadece cız cız ediyo bugün çok arttı nedense çok yorulmasam da oluyo magnezyum da kullanıyorm ama
Aynı yer agrıyor benim de.. Özellikle sol kısım... Gittikçe açılıyor kemikler, kilo artısı derken ağrılar da artıyor. Hayırlısı ile alsaydık kucağımıza

Özel hastane mi düşünüyorsun

Yarın tam 24. Haftalık olucak ama iki gün önce Devlette yaptırdım bende çok mu erken oldu acaba .
değerlerim normal çıktı.

Bende haftaya yaptiricam yuklemeyi. Arada olcuyorm kendim 175i gordum:) bakalim nasi cikacak

Selam kizlar . Şeker yüklemesi yaptırmayacak olan varmı . Ben yaptırmaktan vazgectim bir nevi . Çocuğa yükleme yapılacak sonuçta .sağlıklı gebelik geçiren tanidiklarima sordum çoğu yaptırmamış .

Doğrumu yapiyoruz acaba . Bilmeden bebeğime zarar vermek istemiyorum da . Bir yandanda doğuma kadar şekeri keser hamurdan uzak dururum diye düşünüyorum .
Ya varsa sekeriniz bi zarari olursa bu riski nasi aliosunuz. Insan bu cani istiyo yiyor yani. Yedigimiz bi bisküvi bile sekeri cikartir hamgi birini kesiceksin. Insan bilince yemio ama boyle bilmedrn yemem demekle olmaz bence. Ilk yuklemedeki 50 grm seker nerdeyse bi öğunde aldigimiz glikoza denk gelir oyle asiri biseyde deil yani. Ben laboratuvarda calisirken cok yapioduk eskiden seker tartip veriridk de simdi icecek iciriyolarmis

Açlık tokluk kan sekeri yapıldı bana canım sadece...dr öyle istedi

Doğrumu yapiyoruz acaba . Bilmeden bebeğime zarar vermek istemiyorum da . Bir yandanda doğuma kadar şekeri keser hamurdan uzak dururum diye düşünüyorum .
doktorunuz istiyorsa yaptırın. kötü birşey değil yükleme. yediklerinizden kafanıza göre keserek diyet yapılmaz şeker olsada. herşeyden vücudumuzun ihtiyacı var. ben doktorum istemediği için yaptırmadım. ama açlık tokluk şekerim normal. o sebeple istemedi. ilk gebeliğimde yaptırmıştı.

Bende yaptırmayacam içim el vermiyor
Ben de şeker yüksek çıktı öncesinde de hamur işi tatlı pasta börek tüketen biri değildim ailemde de kimse şeker geçmişi yoktu ama yüksek çıktı
Doktor kontrolünde diyete başladım ilk zamanlar bir tatlı kaşığı reçel bile şekerimi yükseltiyordu şimdi çok şükür düzeldi yavaş yavaş esnetmeye başladık ama yine de kontrollü gitmek zorundayım bebeğin suyunun artmasına ve bebeğin normalden fazla kilo alıp irileşmesine neden olabiliyormuş
Tercih tabiki sizin ama ihmale gelecek birşey değil bana göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…