2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Canım benim Dr herşeyden bir haber şeker yüklemesini bile ben söyledim . Devlete gitmek istiyorum pandemi hastanesi oldu öyle kafama göre de birakamiyorum başka özel yada devlet yok . Ay bende napcam bilmiyorum artık Dr bana açıklama yapmıyor ki hiçbir konuda ilk başlar iyiydi şimdi bosluyor gibi

Kızlar benimmnde yarın şeker yüklemem var .. geçen gün kan ve idrarda açlık tokluk bakıldı , tokluk değerim yüksek çıkınca doktorum 75 lik şeker yüklemesi istedi , hocam yaptırmasak dedim olmaz dedi , belki ilaçla başlamak gerekir dedi o yüzden yarın sabah yaptıracağım kısmetse..birde benim Demir ve kanım çok düşük çıktı , damardan kan ilacı alacağım ayda 2 sefer..doğuma kadar değerlerini toparlamamız lazım dedi.. Allah beterinden korusun

Ben hiç korkmuyorum evi toplamaktan etrafım kalabalık yardım eden çok olur koliler gelicek direk kolilenicek onda sıkıntı yok ama şu anki evimde oturmak dahi istemiorum bi anda soğudum evden neden oldu anlamadım
Yardım eden olursa kolay olur sana inş bi an önce satılır eviniz. Sen değiştirmek isteyip alacak evde bulunca o yüzden soğumuşundur. Bende bi yıldır gitme işi olduğundan beri bu evden gitmek istiyodum.

Kuzum Allah yardımcın olsun en kısa zamanda kızının bi kardeşi olur inş. Buradaki gönlü güzel arkadaşların hepsi İnan dua edecektir Rabbim kabul etsin inş dualarımızı

Canım inş bi sıkıntı olmaz dualarımız seninle. Daha öncede söylemiştim Yalçın kimya diye bi doktor varmış Onlada görüş istersen Bursa’da en iyi perinatologmus.

Çatı ağrısı çeken var mı neden kaynaklanıyo olabilir bide bacak arası ağrıyo sol taraf sadece cız cız ediyo bugün çok arttı nedense çok yorulmasam da oluyo magnezyum da kullanıyorm ama
Ben çok çekiyorum canım o ağrıdan kıyafet giyerken bile acıyır resmen neyden olduğunu doktorla da görüşemedim izinli şuan.

Yardım eden olursa kolay olur sana inş bi an önce satılır eviniz. Sen değiştirmek isteyip alacak evde bulunca o yüzden soğumuşundur. Bende bi yıldır gitme işi olduğundan beri bu evden gitmek istiyodum.
Aynen öyle oldu kuzum ya mükemmel bir ev buldum annemin arka sokağında bahçeli falan içinide istediğim gibi yaptırabiliyorum bi satsam şu evi kurtulsam en azından bebeğiminde düzeni oturur o zaman yoksa doğumdan sonra mecbur anne

Tez zamanda olur inş annenin yanı başında olması büyük nimet valla. Herşeyine yardımcı gözün kapalı çocuğunu emanet edebileceğin tek insan Rabbim yardımcı olur İnş. bebişin rızkına alırsınız o evi diye düşünüyorum

wendy Merhabalar bu benim ilk mesajım bu grubaYıllar önce 2012 mayıs anneleri grubunda aktiftim.Bir kızım var. Simdi ise Allah nasip ederse ikinci kez anne olup ben de bir Kasım annesi olacağımSon 3.5 aya girerken ilk kez bakayım dedim. Hatta eşim dediki mayıs anneleri vardı kadınlar kulübünde devamlı aktıftın. Kasım anneleri yok mu dediAllah razı olsun kocamdan siteyi hatırlattı. Baktım varmışNasipse aktif olmaya calısacagım. Gündüz oğlumla işteyim. Aksam da ablasıyla evdeyimbu yüzden zaman nasıl akıp geciyor hıc anlam veremiyorumTüm hamiş annelerimizin saglıkla bebişlerini kucaklarına almalarını ve ultra rahat hamilelik geçirmelerini diliyorumEvde olanlar vakti olanlar ayri bir tadını cıkarsın vallaSevgilerimleSat 19.02.20 cinsiyet erkek İstanbul yaş 33 bu 2.gebeliğim

Hoşgeldin canım sağ Salim kucağına alırsın inş minnoşunu

İyi geceler, ben kehribar kolyesi araştırıyorum. Orjinal bulabileceğim sizlerin önerebileceği bir site var mı?

Geçmiş olsun canım takviye demir almıyor muydun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…