2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Gecenin bu saatinde ayaktayim .Ani karın krampiyla uyandim karnım top gibi oluyor bu ara kasiliyor gibi gün içerisinde de sağ kasigimda da bıçak sapliyorlar gibi oluyordu. Umarım herşey yolundadır .Doğum kasılmasından bunu nasıl ayırt edebiliriz tecrübeli anneler. Bebegimde günde 1 2 kez ancak atıyor sanırım bu dönemde 19 saate yakın uyuyormuş bir an önce kontrol tarihim gelsin

Canım inan bende gece çok uyandım bebeğim in hareketleri tekmeleri beni uyandırdı az kramp ve kasilmam oldu ama bende korktum benim bebek çok hareketli

Birde akşam yatmadan eşi korona pozitif çıkan bir hamile arkadaşın konusunu okudum haberi olmadan öpüşmüş bana da geçti mi acaba diyor bende sabaha kadar kabus kabus

Simdi de doktora gideceğim bugün benimde şeker yüklenecek hemde bebeğime bakılmış olur ama hastaneden çok korkuyorum çünkü bayramda tatilciler virüsü çok yaydilar

Sancı belden başlayıp kasıklara iniyor canım, artık bebeğin toplanması normal bu aylardan sonra. Yerleri daraldıkça daha da çok olacak.

Geçmiş olsun canım. Braxton hicks denilen yalancı kasılmalar yaşıyorsun normal bu haftalarda, vücut doğuma hazırlıyor kendini. Gerçek doğum sancısında aşırı karın kasık sancısına bel ağrısı eşlik eder vurur vurur geçer, gittikçe sıklaşır sancılar.
Ayırt etmek için doktorlar diyorlar ki dinlenince geçiyorsa endişelenmeyin. Senin nasıl şu an geçti mi?

Maşallah senin bebek hareketiymiş benim Gece n haftalara göre sakin çok az tekme atıyor ama kramp korkuttu. Maalesef önlem alınmadi herkes rahat bir şekilde memlekette sokaklarda denizlerde hast beni de çok korkutuyor sağlık bakanının hast ve virüsün en yoğun old hast sonbaharda napıcaz kara kara düşünüyorum doğumu ebesi hemşiresi kaç kişiyle muhattap olucaz Allah korusun

Sancı belden başlayıp kasıklara iniyor canım, artık bebeğin toplanması normal bu aylardan sonra. Yerleri daraldıkça daha da çok olacak.
Yok bele vurmadı canım karin içinde kramp kasıldi süt ıctim uzandım geçti ama bayağı korkuttu bide ne alakaysa popoma vurdu sanci. Serklaj yok ama sürekli rahim ağzım ölçülüyor şimdi bayadır gitmediğim için korktum

Aaa ilk kez duydum yalancı sanciyi Geçti canım biseyler atıştırdım yürüdüm uzandım geçti bunun yalancısı buysa gerçek sanci ağrısini düşünemiyorum. Uykum dan uyandırdı

Evet devlet yasak koymadan bizim insanlarımız kendi kendini kontrol edemiyor malesef ille yasaklar kurallar engeller olacak aynen de dediğin gibi doğumda ne yapacağız kimbilir yoğun dönemde

katılıyorum sana arkadaşım, bu şeker yüzünden bebeğini kaybeden bir yakınım vardı, bi de anne olarak vicdanım el vermiyor falan denmiş biz yaptıranlar vicdansız anne miyiz bu durumda? Sanırım aktarımda sıkıntı var neyse.
Hayırlı olsun arkadaşım, ekliyorum şimdi seni de, sağlıkla kucağımıza alalım hepimizde

Merhabalar, ben kehribar kolyesi araştırıyorum. Orjinal bulabileceğim sizlerin önerebileceği bir site var mı?
O konuda bende güvenilir bir site bilmiyorum. Fakat kapıda ödeme olan bir site tercih edersen sorun yasamazsın sanırım. Kehribar kolyesi ne işe yarıyor ki?

Kızlar aranızda henüz şeker yüklemesi yaptırmayan var mı ben haftaya randevu aldim doktorum yoktu diye 26+2 de yaptırmış olacağım 28 e kadar yapılıyor diye okumuştum.
Canim ben 23 +3 de yaptim 50 gr la sonuc yuksek cikti 184 idi. Bir daha yapilsin dedi doktor 100 gr ile.yuksek cikarsa insulin.cikmazsa diyet vercez dedi dahiliyeden dedi.25 +5 bugun gittim 10.30 da ama gec kalmisim cunku saat 8 de gitmem gerekiyormus sonuc yanlis cikarmis.yarin gitcem ac karna vercem 100 gr sonra 3kere 1 er saat arayla verecem bakalim

Inşallah yüksek çıkmaz canım çıkar sa da diyet yaparsın doktor kontrolünde. Bakalım bende ne çıkacak 7 sülalem şeker hastası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…