2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Anlamıyorum ama düşmüş gibi baya bence insülin mekanizman çalışıyor.

Normal canim bana 100 un altnda olursa diyet dedi.sen 50 lik yapmismiydin

Arkadaşlar iyi akşamlar Bende acayip sağ göğsümün altındaki bölge/kaburga ağrıyor batıyor gece bile uyutmuyor varmı böyle olan çözüm nedir normalmidir
Var benimde ara ara oluyor yemekten sınra birde oturuşumla alakalı bir baskı ama bebek büyüdükçe oluyormuş rahat ettiğin pozisyonu bulacaksın artık

kızlar bu şeker yüklemesinde illa açlık tokluk şekerine mi bakılması gerekiyor. devlette gittiğim perinatalog doktoru aç mısın tok musun diye hiç bişey sormadı. git kantinden glikoz al iç bi saat sonra kan ver dedi.
kendi doktorumda bişey dememişti ilerleyen haftalarda sorar mı bilmiyorum ama hata mı yaptım acaba

Ya bu şeker yüklemesi konusunun bu kadar havada bırakılıyor olması çok sinir bozucu benim açlık tokluk şekerime bakılmadan yükleme yapmak neden acaba ? Doktora “ iyi olmadığını söylüyorlar“ dediğimde ben de yaptırmıştım diyor. Bu tıbbi bir yaklaşım değil ki sadece referans. Sonraki hafta için benden de istedi ama inanılmaz kararsızım. Normalde de hiç tatlı sevmeyen ve tüketmeyen biriyim.

Sabah gittiğinde 8-10 saatlik aç olman gerekiyor . Önce açlık şekerine bakıyorlar , sonra sana içeceğini hazırlıyorlar ve diyorlar ki içeceğinin son yudumunu içtikten tam 1 saat sonra gel ... yine hiçbirşey yemeden kan ve idrar alıyorlar , 1 saat sonra tekrar aynı işlemi yapıyorlar...yani ben bu sabah 8 den 10 a kadar kahvaltı yapmadım . Sonra hemen gözüm dönmüşcesine kahvaltımı yaptım

Bana da 4 saat açlık yeterli dedi doktor Herkes bir şey diyor.

Bakilmasi gerekiyo canim bnm ac ken sekerim normal 50 gr dan sonra yuksek cikti .yarin 100 lik denecek oda yuksekcikarsa insulin az cikarsa diyet dedi

Tadını çok merak ediyorum artık tatliyla aram da yok tek korkum her sabah istifar ediyorum umarım içeceği içtikten sonra böyle bisey yapmam
Canim heruerde farkli ama genel tat ayni gibi.bana 50 gr da 2 pet su bardak icinde toz sejer gibi glikoz sekeri vardi ayni sekerli su canim

Canim bndede agrilar var makatima vuruyo.bebrk gelistigi icin artik her agri olacak .anneme gore makat popoya vuran agri genelde erkek bebekte olurms

Canim bndede agrilar var makatima vuruyo.bebrk gelistigi icin artik her agri olacak .anneme gore makat popoya vuran agri genelde erkek bebekte olurms
Aaa ben ☺ eskiler nasıl tecrübeli doktorsuz her şeyi tecrübeyle çözüyorlar. Valla uyandığımda popom öyle agriyordu ki oğlum olacak nasipse

Aaa ben ☺ eskiler nasıl tecrübeli doktorsuz her şeyi tecrübeyle çözüyorlar. Valla uyandığımda popom öyle agriyordu ki oğlum olacak nasipse
Valla sorma annem agrilarimdan bildi oglum olacagini .kalcaya vursaydi hep kiz olacagini.7 gebelik gecirmis 4 erkk 3 kiz tecrubeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…