2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Arkadaşlar iyi akşamlar☺ Bende acayip sağ göğsümün altındaki bölge/kaburga ağrıyor batıyor gece bile uyutmuyor varmı böyle olan çözüm nedir normalmidir
Evet sağ taraf en alt kaburga benimde çok ağrıyor akşamdan sonra daha cok tokken karnim da yer kalmayınca zamanla o ağrı hiç geçmiyor sürekli devam ediyor kaburgalar açılıyor bebek yukarı doğru yer açılsın diye

Ben tam bilemem ama açlık 90 üstü olunca yüksek oluyor sanki tokluk da yüksek gibi tabi doktor daha iyi bilir

Benimde ölçüldü 50 gr ile yaptı dr bana da bu sefer gazoz gibi bir içecek verdiler sonuç için yarın gideceğim bekleyemedim çıkmasını sonucun

Evet canım bende var hala o ağrı.. maalesef bir çözümü yok , bebek safraya baskı yapıyormuş
Var benimde ara ara oluyor yemekten sınra birde oturuşumla alakalı bir baskı ama bebek büyüdükçe oluyormuş rahat ettiğin pozisyonu bulacaksın artık

benimde daha cok tokken ve cok yemişsem oluyor veya cok yoruluncamı cok oturuncamı tam çözemedim de cok gıcık bir ağrı

benim haftaya perşembe ama şehir dışına çıkıcam o yüzden ptesi kontrolümü yaptırıp gitmeyi düşünüyorum. 1.5 saat araba süreceğim sıkıntı olmaz ama köye gideceğim için doktor sorunu olur birşey olursa.

Hayırlı akşamlar anne adayları 3 sene önce işe girerken tetenoz aşısı yaptırmıştım sağlık ocağına gittiğimde ebe yarın gel aşı yapalım dedi nette baktığıma göre 5 sene içerisinde yapıldıysa tekrar yapılmasına gerek yok gibi şeyler yazıyor yarın doktorumu arayıp sorucam kafama takıldı 2 doz yapacaz 1 ay arayla felan dedi sizin böyle bir durumunuz oldu mu doktora danıştınız mı

Biz tarla bağ bahçe uğraştığımız için olduk, daha önce olduysanız tek doz tekrar dozu yapıyorlar o kadar. İki doz değil yani.

kehribar kolyelerde şöyle bir durum var: Türkiye'de kehribar yetişmiyor. Yerli yazana inanmayın. Baltık ülkelerinden geliyor. Gelirken de maliyeti düşürmek için kehribarı toz haline getirip epoksiyle tekrar kehribar taşı görünümü veriyorlar. Böyle olunca etkisi azalıyor. Nasıl güveneceğiz derseniz sertifikası olan ürün tercih edin. Bize Fatih'te bi kuyumcudan aldırdılar hiçbir işe yaramadı. Ama birçok bebeğin salyasını kestiğini biliyorum. Marka olarak Verazeyn'e güvenebilirsiniz. İnstagram'daki biosmiletr veya smileybaby.com.tr adresinde satılan da kaliteli ve güvenilir. Ayrıca benim bir arkadaşım da doğal taşlardan bebeklere ve yetişkinlere kolyeler yapıyor, yenidoğanda uyku, diş, gaz, sakinlik, kolik, vs için istediğiniz özelliklerde taşlardan kolyeler yapıyor. dileyene onu da araştırmasını öneririm. hesabının adı alise.handmade.

Kızlar biz oda takımımızı aldık 40 gün süre istiyor firmalar teslimat icin sizde almayı düsünüyorsanız ona gore planlayın diye söylemek istedim aldıklarım ortalıkta dolaşıyor oda gelsinde kalksınlar ortadan

Eklentiler

• 20200806_211426.webp
    50,2 KB · Görüntüleme: 56
Bak ya hiç hiç bişey demedi kaldı ki ben sabah az bişeyler yemiştim. Uzman doktor diye güvendim . Bilmiyoruz diye de bu kadar olmaz yani. Kafam allak bullak oldu vala bunaldım kendi doktorum da sorarsan cevap veriyor

Bakilmasi gerekiyo canim bnm ac ken sekerim normal 50 gr dan sonra yuksek cikti .yarin 100 lik denecek oda yuksekcikarsa insulin az cikarsa diyet dedi
Sizin kendi doktorunuz mu baktı yoksa sağlık ocağı mı. Benimde 70 çıktı raporda normal değerler yazıyor ama dediğim gibi açlık tokluk olayı olmadı bende .
inşallah güzel sonuçlar çıkar gerek kalmaz insülin diyet falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…