2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Canim benide aradilar 2. Doz olucam yarin.Pazartesi gunude sabah doktoruma randevu aldim ac gidicem seker yuklemesi icin bakalim parmaktan kendim olcmustum tok 140 cikmisti

Bak ya hiç hiç bişey demedi kaldı ki ben sabah az bişeyler yemiştim. Uzman doktor diye güvendim . Bilmiyoruz diye de bu kadar olmaz yani. Kafam allak bullak oldu vala bunaldım kendi doktorum da sorarsan cevap veriyor
Evet bnde kahvaltısız en az 10 saat açlıkla gittim şeker yüklenmeden ve yükleme esnasında hiç birşey yenmiyor yoksa sonuç çok yanıltıcı olur

Bana bu taş işleri çok saçma ve kandırmaca geliyor sırf para kazanmak amaçlı gibi sanki. Bi taşın dişe koliğe nasıl etkileri olabilir ki gerçekten anlamak çok güç doktorlar gülüyordur herhalde bu işlere. Tıp varken taştan medet ummaya yani

Her zaman böyle değil ben de aç gitmiştim. Hatta dr um kızdı bana ben sana aç mı gel dedim aç kalmak çok tehlikeli dedi. Git şimdi kahvaltı yap bir saat sonra şeker yüklemesi yaptır bir saat sonra da kan ver dedi. Bu şekilde bakıldı bana.

Kullanmıyorum çünkü ilk kez agrılarım olmaya başladı doktorla görüşemedim henüz izindeymiş sen kullanıyor musun peki
Kullanmıyorum çünkü ilk kez agrılarım olmaya başladı doktorla görüşemedim henüz izindeymiş sen kullanıyor musun peki
kullanıyorum ben yaa bi onu birde maden suyu içince anca iyi geliyo içmesem artıyo o ağrılar

Ben 3 hamileliğinin 3 ünde de hicbirsey yemeden gelmem söylendi cunku önce açlık şekeri ne bakıyorlar kahvaltıdan sonra açlık şekeri doğru çıkmaz ki o tokluk şekeri olur her birinde ayrı ayrı dr lar bana böyle yaptı
Yani akşam 10 dan sonra bisey yemeden sabah kalkıp 8 de gittim sabah 10da zaten kan alma işi bitti öyle uzun uzun aç kalınmıyor normal kahvaltı saati biraz geçmiş oluyor

Açlığa bakmadılar zaten bende şeker yüklemesinden bir saat sonraki sknuca baktılar direkt olarak. Bu prosedür acıbadem altunizade kadın doğum ve perinatoloji bölüm başkanı tarafından uygulanıyor. Yani herhalde yanlış değildir

Açlık şekerine bakılmadı mi tabiki dr un bilir senin icin doğru olanı içine siniyorsa ve ikna olduysan sıkıntı yok tabi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…