Merhabalar. Evet canım 5 sene dolmussa 2 ayrı doz olarak tekrarı oluyor. Benim de gevtıgı ıcın 5 seneyi ilk dozunu gecen ay yanı 5.ayımda, 2. dozu da haftaya yaptıracağım 6.ayım dolmus oluyor. Yanı 1 ay arayla bu doğru.Hayırlı akşamlar anne adayları 3 sene önce işe girerken tetenoz aşısı yaptırmıştım sağlık ocağına gittiğimde ebe yarın gel aşı yapalım dedi nette baktığıma göre 5 sene içerisinde yapıldıysa tekrar yapılmasına gerek yok gibi şeyler yazıyor yarın doktorumu arayıp sorucam kafama takıldı 2 doz yapacaz 1 ay arayla felan dedi sizin böyle bir durumunuz oldu mu doktora danıştınız mı
Bende basından bu zamana 8 kg. Daha az almayı dusunmustum ama olmadı. İlk kızımda 30 kg almıştım toplamda. Tabi kıyaslayınca daglar kadar fark varKızlar kilo durumları ne alemde ben 7.5- 8 kg da kaldım bu aralar şükür
Ayy oyle gorunuyor canim heyecan korku hersey simdiden basladiGrupta ilk sen doğum yapacaksın galiba güneş hafta hesabına göre en öndesin
11 kilo almış durumdayımKızlar kilo durumları ne alemde ben 7.5- 8 kg da kaldım bu aralar şükür
Benim dr çok gülmüştüBana bu taş işleri çok saçma ve kandırmaca geliyor sırf para kazanmak amaçlı gibi sanki. Bi taşın dişe koliğe nasıl etkileri olabilir ki gerçekten anlamak çok güç doktorlar gülüyordur herhalde bu işlere. Tıp varken taştan medet ummaya yani
Ekim annesi olacaksın desene evet çok da erken olmasın 39 hafta iyi benimde sezaryen olacak kasım başı da benimkini planlıyor dr bende 8 kg gibi aldım canımAyy oyle gorunuyor canim heyecan korku hersey simdiden basladisezeryan düsunuyorum gun olarak 28 ekime verdi bu arada kac kilo aldin bende 10 kilo aldim
Ama 8 çok iyi 2.Trimestir bitiyor bi 5 kilo daha alırız sanki daha en azindan bnde 8 kg aldımBende basından bu zamana 8 kg. Daha az almayı dusunmustum ama olmadı. İlk kızımda 30 kg almıştım toplamda. Tabi kıyaslayınca daglar kadar fark varBuna da şükür
Evet bende akşamları camı kapıyı dayıyorum gece bi uyanıyorum soğumuş oluyor odaOyy o sıcaklar benide mafetti valla yanıyorum gece camı sonuna kadar açtım eşim yazık donmus bana islemiyorbende baslangictan beri 10kilo aldim ama bunu karantina sürecine bagliyorum cunku ise basladigimdan beri hic kilo almadim cok sükür evde yatip hamur isi yemekten almisim kiloyu inslh sondada cok almadan tamamlarim kilo almaktan cok kilonun tetikledigi tansiyon vs hastaliklardan cok korkuyorum ilk oglumda 28kilo alarak 18e bilmem kac tansiyonla dogurdumda
30 hafta hatta 32 haftadan sonra bebek de hızlı kilo alıyor süt bezleri annenin kan hacmi rahim daha agirlasiyormus daha alacak kilolarımız var11 kilo almış durumdayımbu haftalardan sonra daha çok alınıyor diyorlar inşallah ben de öyle birşey olmaz
Ben her şeyi yıkayıp ütüleyip kaldırdım sonradan alınan parçalar kaldı sadeceKizlar herkese merhaba uzun zamandir girmiyordum sicaklar benicok etkiliyor elime tlfnu alasim gelmiyor bide aldigim Bebek kiyafetlerini yavastan yikayip utulemeye baslamistim malum ben dogumdan 1 ay once yola cikacam o yuzden erken basladim sizler ne durumdasiniz kiyafetler tamamlandimi kilolar ne alemde ben 27+3 um 10 kilo almisim son aylarda kac kilo aliniyor acaba???
Canim tesaduf gordum bende Pijama takimi aldim foto cekimi icinde ama yedek boyle bisey istiyorum Yeri nasil iç gosteriyormu cok incemi logusaliyken falan cok sicakligormusuz kalin yedek bitane alacam ama boyle biseyde olsun di
aynen ekim annesiyim kismetse kizlar cabuk geliyor diyorlar bakalim bizim minik insallah gununde gelir bizim kizda son 10 gundur inanilmaz hareketli onceleri bu prenses uslu olacak diyordum sakindi simdi ayni senin gibiyim gece sabaha karsi gunduz hic farketmiyor uykudankalkip onu izliyorum karnimdan cikacak gibi birde tekme atmayinca elimi koyuyorum o zaman bile hareketleri elimle hissediyorum kipir kipir hic durmuyor yaramaz kizEkim annesi olacaksın desene evet çok da erken olmasın 39 hafta iyi benimde sezaryen olacak kasım başı da benimkini planlıyor dr bende 8 kg gibi aldım canım
Bana klimada işlemiyor Kapali olunca heryer busefer daraliyorum esimi yalvar yakar ikna ettim balkonda yatirmaya balkonda yatiyoruz Acik hava birde vantilatoru balkona koydum Ohh missss adamcagiz anlam veremiyor icerde klima varken biz balkonda vantilatorle yatiyoruz diyorOyy o sıcaklar benide mafetti valla yanıyorum gece camı sonuna kadar açtım eşim yazık donmus bana islemiyorbende baslangictan beri 10kilo aldim ama bunu karantina sürecine bagliyorum cunku ise basladigimdan beri hic kilo almadim cok sükür evde yatip hamur isi yemekten almisim kiloyu inslh sondada cok almadan tamamlarim kilo almaktan cok kilonun tetikledigi tansiyon vs hastaliklardan cok korkuyorum ilk oglumda 28kilo alarak 18e bilmem kac tansiyonla dogurdumda
Ben de 7 kilo aldimKızlar kilo durumları ne alemde ben 7.5- 8 kg da kaldım bu aralar şükür
Bende canim dus almadan rahat olamiyorum bizim birde buralar aşiri nem sicak var birde ev en ust kat sicak oldugu gibi evin icinde ben yemegi falan yapip hemen kendimi dusa atiyorum sen iyi kilo almamissin masallah anne kilo almasada bebek depodan beslenip kilo aliyormus sen merak etmeSıcaklar çok fena kızlar. Sürekli soğuk suyun içindeyim saçlarımı kurutmak istemiyorum serinlik yapsın diye 3 gündür baş ağrı ve ilaç alıyorum sık sık tansiyonumu ölçüyorum. Gece yataga girmeden cam acma kapama kavgasi yapıyor esim üşüyormuş ben yanıyorum nefes alamiyorum .Uykuya dalmam gece yarılarını buluyor. Kilo olarak da Şuana kadar 5 kilo almışım çok hareketsizim çalışıyor olsaydım nasıl olurdum bilmiyorum. Son haftalarda hiç kilo almadım azıcık su içsem migdem kocaman oluyor nefes alamıyorum ben kilo almayınca bebeğim almış mıdır diye merak ediyorum kızlar. Bir an önce kasım ayı gelsin
Şu sıcaklarda karnı burnunda olanların Allah yardımcısı olsun yazın çok zor gerçekten ama bebekler tam kara kış gelmeden doğacaklar nasip olursa kışı evde gecirecez yaza ele avuca gelecek halde olurlar. Emekleme dönemleri falan rahat geçer.zbende şaşkınım kilo konusunda kendime normalde tatilden dönüşte 4 kilo alıp gelen biriydim gebelikte çok yavaş alıyorum cevremde herkes sen son ayı gör birden alacaksın diyorlar ama bakalım alırsak da alalım hiç önemli değil bence sağlıkla gelsinler hepsiBende canim dus almadan rahat olamiyorum bizim birde buralar aşiri nem sicak var birde ev en ust kat sicak oldugu gibi evin icinde ben yemegi falan yapip hemen kendimi dusa atiyorum sen iyi kilo almamissin masallah anne kilo almasada bebek depodan beslenip kilo aliyormus sen merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?