MaşallahKızlar naberDr kontorlunden geldik.. Çok şükür normal çıktı her sey...
Şeekr yüklemesi olacaktım ama değerlerim normal çıkınca doktorum gerek görmedi
60.800den 61. 200kg olmusum.
Bebek almıs kiloyu ben almamısm❤
Gelişimimiz bir hafta kadr önden gidiyor
Kilosu 1küsür kg cıktı. Küsürü unuttumkağıtta da yazmıyor.. Boyu 35cm olmuş
Darısı sizlere❤
Oyyy maşallah 1 kilo geçmiş haaa büyüdüler artık. Kilon da çok güzel canım.Kızlar naberDr kontorlunden geldik.. Çok şükür normal çıktı her sey...
Şeekr yüklemesi olacaktım ama değerlerim normal çıkınca doktorum gerek görmedi
60.800den 61. 200kg olmusum.
Bebek almıs kiloyu ben almamısm❤
Gelişimimiz bir hafta kadr önden gidiyor
Kilosu 1küsür kg cıktı. Küsürü unuttumkağıtta da yazmıyor.. Boyu 35cm olmuş
Darısı sizlere❤
Evet kocaman oldularOyyy maşallah 1 kilo geçmiş haaa büyüdüler artık. Kilon da çok güzel canım.❤
1 aydan fazla zaman vermiş. Haftamiz ilerleyince kontrol sıklığı ne kadar süre olmalı peki.E
Evet kocaman oldulardaha da olacaklar.. Diğer kontrolüm de 18eylül
Bana her sey normal ddi.. Normal gebelik korntorlü seklinde ilerleyelim ddi...1 aydan fazla zaman vermiş. Haftamiz ilerleyince kontrol sıklığı ne kadar süre olmalı peki.
Ama senin sehrin cok sicak ben ankarada bunlari yasarken senin balkonda yatmana full destek veriyorum canimBana klimada işlemiyor Kapali olunca heryer busefer daraliyorum esimi yalvar yakar ikna ettim balkonda yatirmaya balkonda yatiyoruz Acik hava birde vantilatoru balkona koydum Ohh missss adamcagiz anlam veremiyor icerde klima varken biz balkonda vantilatorle yatiyoruz diyor
Cam kapı kavgası herkeste demekki bizimde ayni ben yaniyorum adam tutuluyor donuyorSıcaklar çok fena kızlar. Sürekli soğuk suyun içindeyim saçlarımı kurutmak istemiyorum serinlik yapsın diye 3 gündür baş ağrı ve ilaç alıyorum sık sık tansiyonumu ölçüyorum. Gece yataga girmeden cam acma kapama kavgasi yapıyor esim üşüyormuş ben yanıyorum nefes alamiyorum .Uykuya dalmam gece yarılarını buluyor. Kilo olarak da Şuana kadar 5 kilo almışım çok hareketsizim çalışıyor olsaydım nasıl olurdum bilmiyorum. Son haftalarda hiç kilo almadım azıcık su içsem migdem kocaman oluyor nefes alamıyorum ben kilo almayınca bebeğim almış mıdır diye merak ediyorum kızlar. Bir an önce kasım ayı gelsin
Kesinlikle kilo hic inemli degil işte havalarda sicak ya ben Bide ustune kilolar eklenince tansiyondan korkuyorum suan cok sukur normal ilerliyor umarim sikinti cikmaz dedigin gibi işte bende inu merak ediyorum son aylarda acaba kac kilo aliniyor sordum ama bakalim tecrubeli anneler ne diyecekŞu sıcaklarda karnı burnunda olanların Allah yardımcısı olsun yazın çok zor gerçekten ama bebekler tam kara kış gelmeden doğacaklar nasip olursa kışı evde gecirecez yaza ele avuca gelecek halde olurlar. Emekleme dönemleri falan rahat geçer.zbende şaşkınım kilo konusunda kendime normalde tatilden dönüşte 4 kilo alıp gelen biriydim gebelikte çok yavaş alıyorum cevremde herkes sen son ayı gör birden alacaksın diyorlar ama bakalım alırsak da alalım hiç önemli değil bence sağlıkla gelsinler hepsi
Yaaa dimi amaAma senin sehrin cok sicak ben ankarada bunlari yasarken senin balkonda yatmana full destek veriyorum canim
Sen daha sicagina alisik olunca sana yayla gel sen bide bana sorYaaa dimi amabak arkadasim suan ankarada bana hava atiyor oralar cok iyiymis Ankara’nın havasi guzel ben bi defa agustos ayina denk gelmisti gitmistim allahim burasi yayla demistim
Bizim bemişler sansli olacak ne soguk ne sicak ayina denk geliyor en sevdigim mevsim sonbahar bayiliyorumŞu sıcaklarda karnı burnunda olanların Allah yardımcısı olsun yazın çok zor gerçekten ama bebekler tam kara kış gelmeden doğacaklar nasip olursa kışı evde gecirecez yaza ele avuca gelecek halde olurlar. Emekleme dönemleri falan rahat geçer.zbende şaşkınım kilo konusunda kendime normalde tatilden dönüşte 4 kilo alıp gelen biriydim gebelikte çok yavaş alıyorum cevremde herkes sen son ayı gör birden alacaksın diyorlar ama bakalım alırsak da alalım hiç önemli değil bence sağlıkla gelsinler hepsi
Sen daha sicagina alisik olunca sana yayla gel sen bide bana sor
Sen ikinciyimi aldin yoksa ilkinimi 100 luk verdi cok degilmi Bazi kisilerde etkisi cok oluyormusKizlar hale kendime gelemedm 100 lik verdiler bas donmesi kusma ishal oldum iptal ettiler 2.ci seker yuklemeeyi.dr dahiliye gorun zorlamayalim dedi diyet vercek galiba.hala ke dime gelemedim yaa
Yok kuzum benim atesim bana yetiyor Allah sana serinlik versin sabir versinbenim dugun Ağustos’ta olmustu zavalli amcam adam kac yildir gelmiyordu adam ankaradan gelmisti allah korusun nerdeyse kalp krizi gecirecekti cok guzel bir ayda evleniyosun kizim dedi sen buralara hic dayanamazsin o zaman suan orda oyleysen
Gecmis olsun canim ilki yuksek mi cikti yoksa direk 100luk mu verdiKizlar hale kendime gelemedm 100 lik verdiler bas donmesi kusma ishal oldum iptal ettiler 2.ci seker yuklemeeyi.dr dahiliye gorun zorlamayalim dedi diyet vercek galiba.hala ke dime gelemedim yaa
Bence kusma vs olmaması için de böyle yapıyolar sanırım çünkü çoğu kişi fena oluyor ben hiç olmadım. Orada tüm prpsedürler kurul kararıyla veriliyor. Druma çok güveniyorum zaten güvenmesem gitmem çünkü çok azarlıyor.Açlık şekerine bakılmadı mi tabiki dr un bilir senin icin doğru olanı içine siniyorsa ve ikna olduysan sıkıntı yok tabi canım
Ben de 9.5 almışımd. Eşimle biz 1 aydır nerdeyse yatakları ayırdık. Ama tam tersi o çok soğuk seviyor ben soğukta üşüyorum hapşırıyorum hemen. Çok nanemolla bir yapım var ne kadar sıcaklasam da soğuğa hiç gelemiyorum. Panjuru çok az açık bırakıyorum öyle anca açıyorum camı. Tabi kan ter içinde saat 4 e kadar anca uyuyoorumSıcaklar çok fena kızlar. Sürekli soğuk suyun içindeyim saçlarımı kurutmak istemiyorum serinlik yapsın diye 3 gündür baş ağrı ve ilaç alıyorum sık sık tansiyonumu ölçüyorum. Gece yataga girmeden cam acma kapama kavgasi yapıyor esim üşüyormuş ben yanıyorum nefes alamiyorum .Uykuya dalmam gece yarılarını buluyor. Kilo olarak da Şuana kadar 5 kilo almışım çok hareketsizim çalışıyor olsaydım nasıl olurdum bilmiyorum. Son haftalarda hiç kilo almadım azıcık su içsem migdem kocaman oluyor nefes alamıyorum ben kilo almayınca bebeğim almış mıdır diye merak ediyorum kızlar. Bir an önce kasım ayı gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?