2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kızlar naber Dr kontorlunden geldik.. Çok şükür normal çıktı her sey...
Şeekr yüklemesi olacaktım ama değerlerim normal çıkınca doktorum gerek görmedi
60.800den 61. 200kg olmusum.
Bebek almıs kiloyu ben almamısm
Gelişimimiz bir hafta kadr önden gidiyor
Kilosu 1küsür kg cıktı. Küsürü unuttum kağıtta da yazmıyor.. Boyu 35cm olmuş
Darısı sizlere

Hepimizin ortak delirme noktası sıcaklık anlqsılanBende sizler gibi gece cam acık olmadan uyuyamıyorum.Gündüz iş yerimde malum klima acıyoruz. Pişe Pişe çalışıyorum bu biraz sinirlerimi zıplatıyorEşim kapatmaya kalksa bozuk atıyorum gece.Kızlar 14 kgye kadar normal diyorlar hep toplam aldıgımız kilolara. Kilo bisey degil zor da olsa verilir. Ben dogum sonrası 6.5 aylıkken sutten kesilince kızım diyete basladım. 1 yılda 46 kg verdim. Hamilelikte moralimiz pozitif olusumuz cok onemli. Karartmayın sakın ıcınızi. Kilolar inanırsanız verilir

Bide bebek eşyaları daha kutularında duruyor annem kardeşim gelip yıkayıp ütüleyecek.Ben eylül gibi beşiği alıp öyle hazirlayalim diyorum Her şeyi üstünü çarşafla örterim tozlanmaz. Bide odanın şekli değişecek öncesinde en sona da kendi ihtiyaçlarımı alır pijama vs hastane çantasıni hazırlarım diye düşündüm.

Maşallah Hızla büyüyecekler bizi de büyütecekler daha

Oyyy maşallah 1 kilo geçmiş haaa büyüdüler artık. Kilon da çok güzel canım.

1 aydan fazla zaman vermiş. Haftamiz ilerleyince kontrol sıklığı ne kadar süre olmalı peki.
Bana her sey normal ddi.. Normal gebelik korntorlü seklinde ilerleyelim ddi...
Benim için aralıkların uzun olması çok iyi canım.. Hele ki su korona da...

Ama senin sehrin cok sicak ben ankarada bunlari yasarken senin balkonda yatmana full destek veriyorum canim

Cam kapı kavgası herkeste demekki bizimde ayni ben yaniyorum adam tutuluyor donuyor

Kesinlikle kilo hic inemli degil işte havalarda sicak ya ben Bide ustune kilolar eklenince tansiyondan korkuyorum suan cok sukur normal ilerliyor umarim sikinti cikmaz dedigin gibi işte bende inu merak ediyorum son aylarda acaba kac kilo aliniyor sordum ama bakalim tecrubeli anneler ne diyecek

Ama senin sehrin cok sicak ben ankarada bunlari yasarken senin balkonda yatmana full destek veriyorum canim
Yaaa dimi amabak arkadasim suan ankarada bana hava atiyor oralar cok iyiymis Ankara’nın havasi guzel ben bi defa agustos ayina denk gelmisti gitmistim allahim burasi yayla demistim

Kizlar hale kendime gelemedm 100 lik verdiler bas donmesi kusma ishal oldum iptal ettiler 2.ci seker yuklemeeyi.dr dahiliye gorun zorlamayalim dedi diyet vercek galiba.hala ke dime gelemedim yaa

Bizim bemişler sansli olacak ne soguk ne sicak ayina denk geliyor en sevdigim mevsim sonbahar bayiliyorumAblamin dogumu agustostu canim yegenim hem sarilik oldu hem sicaktan isilik olmustu avuc kadar bebek hergun dusa sokuluyordu ben bide dus olayini merak ediyorum ben sık banyo yaptirmak isterim kemikleri cabuk gelisiyormus ama bakalim soğuklarda nasil olacak bilmiyorum

Sen daha sicagina alisik olunca sana yayla gel sen bide bana sor
benim dugun Ağustos’ta olmustu zavalli amcam adam kac yildir gelmiyordu adam ankaradan gelmisti allah korusun nerdeyse kalp krizi gecirecekti cok guzel bir ayda evleniyosun kizim dedisen buralara hic dayanamazsin o zaman suan orda oyleysen

Kizlar hale kendime gelemedm 100 lik verdiler bas donmesi kusma ishal oldum iptal ettiler 2.ci seker yuklemeeyi.dr dahiliye gorun zorlamayalim dedi diyet vercek galiba.hala ke dime gelemedim yaa
Sen ikinciyimi aldin yoksa ilkinimi 100 luk verdi cok degilmi Bazi kisilerde etkisi cok oluyormus

benim dugun Ağustos’ta olmustu zavalli amcam adam kac yildir gelmiyordu adam ankaradan gelmisti allah korusun nerdeyse kalp krizi gecirecekti cok guzel bir ayda evleniyosun kizim dedisen buralara hic dayanamazsin o zaman suan orda oyleysen
Yok kuzum benim atesim bana yetiyor Allah sana serinlik versin sabir versin

Gecmis olsun canim ilki yuksek mi cikti yoksa direk 100luk mu verdi

Açlık şekerine bakılmadı mi tabiki dr un bilir senin icin doğru olanı içine siniyorsa ve ikna olduysan sıkıntı yok tabi canım
Bence kusma vs olmaması için de böyle yapıyolar sanırım çünkü çoğu kişi fena oluyor ben hiç olmadım. Orada tüm prpsedürler kurul kararıyla veriliyor. Druma çok güveniyorum zaten güvenmesem gitmem çünkü çok azarlıyor. Aç gittiğimi duyunca bir güzel fırçaladı aç kalmak rutini bozmak hamilelikte çok zararlı dedi.

Ben de 9.5 almışımd. Eşimle biz 1 aydır nerdeyse yatakları ayırdık. Ama tam tersi o çok soğuk seviyor ben soğukta üşüyorum hapşırıyorum hemen. Çok nanemolla bir yapım var ne kadar sıcaklasam da soğuğa hiç gelemiyorum. Panjuru çok az açık bırakıyorum öyle anca açıyorum camı. Tabi kan ter içinde saat 4 e kadar anca uyuyoorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…