Bana bu taş işleri çok saçma ve kandırmaca geliyor sırf para kazanmak amaçlı gibi sanki. Bi taşın dişe koliğe nasıl etkileri olabilir ki gerçekten anlamak çok güç doktorlar gülüyordur herhalde bu işlere. Tıp varken taştan medet ummaya yani
İyi canım, iç göstermiyor ben şimdi giyiyorum bunu geceleri Erzurumda yaşıyoruz malum çok sıcak değil hava. Normal pamuklu penye kumaş. Yedek alınabilir. Ben de 1 tane daha alacağım bundan hastanede giymek için. Lohusa iken çok terliyor insan, bir de hastane de sıcak oluyor zaten.Canim tesaduf gordum bende Pijama takimi aldim foto cekimi icinde ama yedek boyle bisey istiyorum Yeri nasil iç gosteriyormu cok incemi logusaliyken falan cok sicakligormusuz kalin yedek bitane alacam ama boyle biseyde olsun di
aynen ekim annesiyim kismetse kizlar cabuk geliyor diyorlar bakalim bizim minik insallah gununde gelir bizim kizda son 10 gundur inanilmaz hareketli onceleri bu prenses uslu olacak diyordum sakindi simdi ayni senin gibiyim gece sabaha karsi gunduz hic farketmiyor uykudankalkip onu izliyorum karnimdan cikacak gibi birde tekme atmayinca elimi koyuyorum o zaman bile hareketleri elimle hissediyorum kipir kipir hic durmuyor yaramaz kizbuarada desene aramizda 1 hafta olacak
Son aylarda ben çok almamıştım çünkü midede yemek yiyecek yer olmuyor ama kimisi de çok kilo aldığını söylüyor. Kişiye göre değişiyor sanırım.Kesinlikle kilo hic inemli degil işte havalarda sicak ya ben Bide ustune kilolar eklenince tansiyondan korkuyorum suan cok sukur normal ilerliyor umarim sikinti cikmaz dedigin gibi işte bende inu merak ediyorum son aylarda acaba kac kilo aliniyor sordum ama bakalim tecrubeli anneler ne diyecek
Canım kalıpları dar mı ? Bide beyaz ya da pembesi var mı ?İyi canım, iç göstermiyor ben şimdi giyiyorum bunu geceleri Erzurumda yaşıyoruz malum çok sıcak değil hava. Normal pamuklu penye kumaş. Yedek alınabilir. Ben de 1 tane daha alacağım bundan hastanede giymek için. Lohusa iken çok terliyor insan, bir de hastane de sıcak oluyor zaten.
Pembelisi var sanırım, kalıbı normal xl aldım 72 kgım şu an baya göbeğim kocaman ama hala bol gibiCanım kalıpları dar mı ? Bide beyaz ya da pembesi var mı ?
Ben de 10 kilo aldım ama neredeyse hiç kilo almıyorum son bir aydirKizlar herkese merhaba uzun zamandir girmiyordum sicaklar benicok etkiliyor elime tlfnu alasim gelmiyor bide aldigim Bebek kiyafetlerini yavastan yikayip utulemeye baslamistim malum ben dogumdan 1 ay once yola cikacam o yuzden erken basladim sizler ne durumdasiniz kiyafetler tamamlandimi kilolar ne alemde ben 27+3 um 10 kilo almisim son aylarda kac kilo aliniyor acaba???
Yatak odası karşı tarafta balkon ve salonun camını ac diyorum o bile yetmiyor eşim ceryanda kalıyormuş sana yorgan çıkartayım dedim ☺Cam kapı kavgası herkeste demekki bizimde ayni ben yaniyorum adam tutuluyor donuyor
Yaz ayında doğsalardı cam kapıyı da çok açamazdık bizde bebeklerde kokar turşu olurduk heraldeBizim bemişler sansli olacak ne soguk ne sicak ayina denk geliyor en sevdigim mevsim sonbahar bayiliyorumAblamin dogumu agustostu canim yegenim hem sarilik oldu hem sicaktan isilik olmustu avuc kadar bebek hergun dusa sokuluyordu ben bide dus olayini merak ediyorum ben sık banyo yaptirmak isterim kemikleri cabuk gelisiyormus ama bakalim soğuklarda nasil olacak bilmiyorum
Çok geçmiş olsun canım senin ilki yüksek mi çıkmıştıKizlar hale kendime gelemedm 100 lik verdiler bas donmesi kusma ishal oldum iptal ettiler 2.ci seker yuklemeeyi.dr dahiliye gorun zorlamayalim dedi diyet vercek galiba.hala ke dime gelemedim yaa
Bende diğer gebeliklerde ilk aylar hiç almamıştım o yüzden mi bilmem tüm kiloyu son 3 ay almıştım yani bir kac kilo 6 aya kadar sonra kalan 10 kiloyu son 3 ayda almıştımSon aylarda ben çok almamıştım çünkü midede yemek yiyecek yer olmuyor ama kimisi de çok kilo aldığını söylüyor. Kişiye göre değişiyor sanırım.
Doğumda da xl olur mu ? Xxl mi alsak ? 80 kiloyum su anPembelisi var sanırım, kalıbı normal xl aldım 72 kgım şu an baya göbeğim kocaman ama hala bol gibi
Cok soguklarda hergun yikamak olmaz ama ilik suyla yine vucuduna su dokerim dogdugu zamanlar cok soguk olmaz hergun yikanirlar Hem kemikleride gelisirYaz ayında doğsalardı cam kapıyı da çok açamazdık bizde bebeklerde kokar turşu olurduk heraldeBen her gün yıkama taraftariyim gerçi ilk Gebeligim ama bebeler kusuyor sürekli çiş kaka hemen ekşiyorlar gibi tabi çok soğuklar olunca aralık ocak şubat 3 gün de bir olabilir diye düşündüm
Lcw nin kalıplar baya geniş lohusalık için alacaksan bence çok büyük beden almaDoğumda da xl olur mu ? Xxl mi alsak ? 80 kiloyum su an
Bedenleri nasil canim bende tam boyle bisey istiyorum yeri ince degilse siparis verecem birde dedigin gibi hastane sicak oluyor vede eve gectigimizdede sicaklik bebege gore ayarlanacagi icin yine bize cok sicak olacak bitane daha boyle olsun 2 takimda uzun Kollu biraz daha kışlık alacam sezon acilsin Alayimki fazladan cunku kilo aldim pijamalarim olmaz kışın giyerim evdeİyi canım, iç göstermiyor ben şimdi giyiyorum bunu geceleri Erzurumda yaşıyoruz malum çok sıcak değil hava. Normal pamuklu penye kumaş. Yedek alınabilir. Ben de 1 tane daha alacağım bundan hastanede giymek için. Lohusa iken çok terliyor insan, bir de hastane de sıcak oluyor zaten.
Canim altta mankenin olculeri yaziyor ben ona gore aliyorum bazi kaliplari genis bazi kaliplari tak oluyor mesela tsirtlerini xxl almistim cok buyuk oldu xl tam olurmus bende 82 kiloyum mesela saloped tulum aldim onuda 44 beden aldim suan cok az bol ama kotu durmuyor ilerleyen aylarda daha iyi olur diye dusunuyorum yani diyecegim alt bedenleri buyuk al ust bedenleri normal al ama pijamalarini bilmiyorum sanki pijamalarin kaliplari daha genis gibiDoğumda da xl olur mu ? Xxl mi alsak ? 80 kiloyum su an
O zaman bende xxl alayim canimPembelisi var sanırım, kalıbı normal xl aldım 72 kgım şu an baya göbeğim kocaman ama hala bol gibi
Kac kiloyla basladiniz?kilo ayni almisiz aramizda 2 gun var ben baya hissediyorum disardanda cok belli oluyor tekmeleri ama herkeste farkli olabiliyor nefesi hic soyleme ozellikle sirtustu biraz uzanayim hic nefes alamiyorum zaten sirtustu yatmamak gerekiyor annenin sagligi icin yan yatiyorum bu sefer bacak kemiklerim cok agriyor yan yatmaktan bendd yarin gidecem ilaclarim az kaldi en son 3 hafta once gitmistim coronadan zaten biyere kimildiyamiyoruz malesef hayirlisiyla hepimiz bi Dogum yapsaydik ikinci dalga gelmedenBen de 10 kilo aldım ama neredeyse hiç kilo almıyorum son bir aydir
Bebek aliyor ama ben almıyorum nasıl oluyorsa 55te sabitlenip kaldım. Ben de 27+1 oldum. Nasıl bebek hareketleri sizin? Dışardan gorunuyor mu sert mi? Benim balon patlaması gibi hala. Yavaş sakin bazi günler sessiz sakin. Bazı günler kendini hissettiriyor.Oyle beni rahatsız edecek uykumdan uyandıracak bir tekme yaşamadım hic. geceleri biraz uykusuz kalıyorum huzursuz bacak sendromu bir yandan bazen de nefes alamıyorum göbeğim baya büyüdü. En son 24+5te gitmiştim doktora. Coronadan dolayı çok gidesim gelmiyor.
45 kiloyla başladım.bir de çok özel olmazsa, cinsel birlikteliğiniz devam ediyor mu? Bunu kaçıncı ayda bitirmek gerekiyor hiç bilmiyorum, bebeğe zararı nedir bir sonraki doktora göründüğümde soracağım.Kac kiloyla basladiniz?kilo ayni almisiz aramizda 2 gun var ben baya hissediyorum disardanda cok belli oluyor tekmeleri ama herkeste farkli olabiliyor nefesi hic soyleme ozellikle sirtustu biraz uzanayim hic nefes alamiyorum zaten sirtustu yatmamak gerekiyor annenin sagligi icin yan yatiyorum bu sefer bacak kemiklerim cok agriyor yan yatmaktan bendd yarin gidecem ilaclarim az kaldi en son 3 hafta once gitmistim coronadan zaten biyere kimildiyamiyoruz malesef hayirlisiyla hepimiz bi Dogum yapsaydik ikinci dalga gelmeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?