2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278

Böyle düşünmenizi anlıyorum. Ancak inşallah kolik veya alerjik bir bebeğiniz olmaz ama olanlar bilirler ki tıp bebeklerde koliğe, alerjiye, kusmaya, huzursuzluğa hiçbir şey yapamıyor. Normal bunlar geçer diyorlar ancak çocuğunuz morarana kadar ağlarken insan her şeyi denemek istiyor. Dediğim gibi bizim aldığımız kehribar kolye işe yaramadı ama kolyeyi taktığı gibi salyası kesilen, rahatlayan bebek gördüm. Tecrübeyi inkar etmenin de anlamı yok. İşe yarıyorsa kullan geç.

Etki mekanizması da şöyle işliyor esasında, evrendeki her şeyin saldığı bir enerji bir frekans var. Bazı insanların yanında kendinizi gergin hissedip bazı insanların yanında pamuk gibi olduğunuzu düşünün. Ya da doğaya ormana denize gittiğinizde rahatladığınızı hayal edin. Kendinizi iyi hissettiğinizde enerjisi yüksek renkler giymeyi tercih edip moraliniz bozukken siyah eşofmanla gezmeniz de eşyanın- renklerin enerjisinin üzerinizde etkisi olduğunu gösterir. Benzer şekilde birer mineral olan doğal taşların da frekansları insanın bedeni ve ruhu üzerinde etki ediyor. Bu şekilde düşünürseniz, etkisine açık olursanız, ister plasebo diyin ister gerçek etki, bunların faydası oluyor.

Elbette işin aldatma, insanların umutlarından ve çözüm arayışlarından faydalanma kısmı da vardır. Allah iyilerle karşılaştırsın.

İyi canım, iç göstermiyor ben şimdi giyiyorum bunu geceleri Erzurumda yaşıyoruz malum çok sıcak değil hava. Normal pamuklu penye kumaş. Yedek alınabilir. Ben de 1 tane daha alacağım bundan hastanede giymek için. Lohusa iken çok terliyor insan, bir de hastane de sıcak oluyor zaten.

Son aylarda ben çok almamıştım çünkü midede yemek yiyecek yer olmuyor ama kimisi de çok kilo aldığını söylüyor. Kişiye göre değişiyor sanırım.

Ben de 5 kilo almışım şimdiye kadar. Daha az almayı planlamıştım ama böyle oldu nasip. 10 kg ile biter inşallah bu sefer. Zaten kiloluyum çünkü.

Canım kalıpları dar mı ? Bide beyaz ya da pembesi var mı ?

Ben de 10 kilo aldım ama neredeyse hiç kilo almıyorum son bir aydir
Bebek aliyor ama ben almıyorum nasıl oluyorsa 55te sabitlenip kaldım. Ben de 27+1 oldum. Nasıl bebek hareketleri sizin? Dışardan gorunuyor mu sert mi? Benim balon patlaması gibi hala. Yavaş sakin bazi günler sessiz sakin. Bazı günler kendini hissettiriyor.Oyle beni rahatsız edecek uykumdan uyandıracak bir tekme yaşamadım hic. geceleri biraz uykusuz kalıyorum huzursuz bacak sendromu bir yandan bazen de nefes alamıyorum göbeğim baya büyüdü. En son 24+5te gitmiştim doktora. Coronadan dolayı çok gidesim gelmiyor.

Cam kapı kavgası herkeste demekki bizimde ayni ben yaniyorum adam tutuluyor donuyor
Yatak odası karşı tarafta balkon ve salonun camını ac diyorum o bile yetmiyor eşim ceryanda kalıyormuş sana yorgan çıkartayım dedim ☺Sabaha kadar bunun mücadelesini veriyoruz ben dalınca kapatıyor 2 yeri sonra afakanlar basınca uyanıyorum bütün camları perdeleri de açarak açıyorum. Ya bide erkekler sıcağı pek sevmez derler bizimkiler tam tersi

Yaz ayında doğsalardı cam kapıyı da çok açamazdık bizde bebeklerde kokar turşu olurduk heralde Ben her gün yıkama taraftariyim gerçi ilk Gebeligim ama bebeler kusuyor sürekli çiş kaka hemen ekşiyorlar gibi tabi çok soğuklar olunca aralık ocak şubat 3 gün de bir olabilir diye düşündüm

Son aylarda ben çok almamıştım çünkü midede yemek yiyecek yer olmuyor ama kimisi de çok kilo aldığını söylüyor. Kişiye göre değişiyor sanırım.
Bende diğer gebeliklerde ilk aylar hiç almamıştım o yüzden mi bilmem tüm kiloyu son 3 ay almıştım yani bir kac kilo 6 aya kadar sonra kalan 10 kiloyu son 3 ayda almıştım

Bunda düzenli kilo alarak gidiyorum inşallah ani bir artış vs olmaz

Cok soguklarda hergun yikamak olmaz ama ilik suyla yine vucuduna su dokerim dogdugu zamanlar cok soguk olmaz hergun yikanirlar Hem kemikleride gelisir

Bedenleri nasil canim bende tam boyle bisey istiyorum yeri ince degilse siparis verecem birde dedigin gibi hastane sicak oluyor vede eve gectigimizdede sicaklik bebege gore ayarlanacagi icin yine bize cok sicak olacak bitane daha boyle olsun 2 takimda uzun Kollu biraz daha kışlık alacam sezon acilsin Alayimki fazladan cunku kilo aldim pijamalarim olmaz kışın giyerim evde

Doğumda da xl olur mu ? Xxl mi alsak ? 80 kiloyum su an
Canim altta mankenin olculeri yaziyor ben ona gore aliyorum bazi kaliplari genis bazi kaliplari tak oluyor mesela tsirtlerini xxl almistim cok buyuk oldu xl tam olurmus bende 82 kiloyum mesela saloped tulum aldim onuda 44 beden aldim suan cok az bol ama kotu durmuyor ilerleyen aylarda daha iyi olur diye dusunuyorum yani diyecegim alt bedenleri buyuk al ust bedenleri normal al ama pijamalarini bilmiyorum sanki pijamalarin kaliplari daha genis gibi

Kac kiloyla basladiniz?kilo ayni almisiz aramizda 2 gun var ben baya hissediyorum disardanda cok belli oluyor tekmeleri ama herkeste farkli olabiliyor nefesi hic soyleme ozellikle sirtustu biraz uzanayim hic nefes alamiyorum zaten sirtustu yatmamak gerekiyor annenin sagligi icin yan yatiyorum bu sefer bacak kemiklerim cok agriyor yan yatmaktan bendd yarin gidecem ilaclarim az kaldi en son 3 hafta once gitmistim coronadan zaten biyere kimildiyamiyoruz malesef hayirlisiyla hepimiz bi Dogum yapsaydik ikinci dalga gelmeden

45 kiloyla başladım.bir de çok özel olmazsa, cinsel birlikteliğiniz devam ediyor mu? Bunu kaçıncı ayda bitirmek gerekiyor hiç bilmiyorum, bebeğe zararı nedir bir sonraki doktora göründüğümde soracağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…