bende istemiyordum da sorulmayinca fikrim suan bakalim verecegizHmmm...doğrudur müdür dediyse. o zaman ücret alabilirsiniz belki. Benim sildiler derslerimi .Ben vermek istemiyorum zaten
Evet bir çok hoca geldi içlerinde benim branstanda 2kişi görünüyordu.. Diğer gelenler basladı benimkiler daha baslamadıEvet hocam temas etmeden evden calışmak hiç zoruma gitmez. Daha önce yapmadım hiç bilmiyorum nasıl olacak.
Sizden baska acık var mı ki?belki ilden ile değişiyordur .
Bi sorsaymışlar daha nazik bir hareket olurdu. Ama idari izinliylen görev verebiliyormuşlar.
Dr nin bilmesi laızm tansiyon yüksekliğini canım. Burada gebelikte tansiyon yüksekliğinden tedavi gören önlem alınan annelerimiz var.Kizlar arada tansiyonum 13 bazen 14 oluyor. Dr a gitmiyorum. Onemli bir durummu bu acaba..birde enfeksiyondan dolayi 9 tane serum yazıldı acaba o mu yükseltiyor..ne yapmam gerek acaba bulundigum yerde dr imkanim da pek ii deil.
Tedavi goren tecrübeli annelerden tavsiye bekliyorum. Normal diyo yuksek deil diyo 14 normal mi koyde oldugum için suan pek imkanimda yok ama cok tedirgin oluyorumDr nin bilmesi laızm tansiyon yüksekliğini canım. Burada gebelikte tansiyon yüksekliğinden tedavi gören önlem alınan annelerimiz var.
Gebelikte tansiyon çok önemli....
İnşallah önemli bir sey değildir senin ki ama ihmal etme lütfen
Tedavi goren tecrübeli annelerden tavsiye bekliyorum. Normal diyo yuksek deil diyo 14 normal mi koyde oldugum için suan pek imkanimda yok ama cok tedirgin oluyorum
Cok saol canim allah razı olsun .rabbim herkesi yavrusunu sag salim kucagina almayi nasip etsin0hatu0 bilir canım etiketledim diğer arkadaslar aklıma gelmedi
Amin inşaallahCok saol canim allah razı olsun .rabbim herkesi yavrusunu sag salim kucagina almayi nasip etsin
Benim en düşük 100 canım hamile kaldığımdan beri doktor um normal dedi kalp 2 katı çalışıyormuş şimdi ölçtüm bunu 120 yi hiç aşmadı. Artık tahminde bulunabiliyorum nabzımla ilgili yükselince kalbim yerimden çıkacak gibi oluyorkızlar hiç nabzını kontrol eden var mı aranızda
benim nabzım bu hafta hiç 100 den aşağıya düşmüyor
normal midir acaba ?
Hergun aynı saatlerde dinlendikten sonra gün içerisinde bir kaç kez ölçüp not al 1 hafta boyunca bunu doktoruna bildir .ben sabah 11 gibi bide 16.00 gibi ölçüyorum not alip doktoea gösteriyordum tansiyon çok önemli gebelikteKizlar arada tansiyonum 13 bazen 14 oluyor. Dr a gitmiyorum. Onemli bir durummu bu acaba..birde enfeksiyondan dolayi 9 tane serum yazıldı acaba o mu yükseltiyor..ne yapmam gerek acaba bulundigum yerde dr imkanim da pek ii deil.
Canım 14 olunca basim patliyo..suan köydeyim. Istanbula gelecem..istanbul da avrupa yakasinda önerebileceğiniz memnun kaldığınız dr var mi acaba..hic iyi bir dr a denk gelemedim henüzHergun aynı saatlerde dinlendikten sonra gün içerisinde bir kaç kez ölçüp not al 1 hafta boyunca bunu doktoruna bildir .ben sabah 11 gibi bide 16.00 gibi ölçüyorum not alip doktoea gösteriyordum tansiyon çok önemli gebelikte
Bugün biraz daha iyiyim canım . Yarın sabah Dr randevum var . Normalde bugün gidecektim ama sıra yokmuş . Sen nasıl oldun kasintin geçti miLimon11 canım nasıl oldun daha iyisindir inşallah
belki bünye olarak 14seni etkilemiyor görünüyor olabilir. ancak tansiyonun asıl etkisi bebeği besleyen damarlarda direnç oluşturmasıdır. bebeğin gelişimi yavaşlayabilir. bu durum usg ile sık sık takip edilmelidir.Tedavi goren tecrübeli annelerden tavsiye bekliyorum. Normal diyo yuksek deil diyo 14 normal mi koyde oldugum için suan pek imkanimda yok ama cok tedirgin oluyorum
Hocam seminer ekders ini alacağız
Ama ders verilmediği sürece diğer ekders leri alamıyorsunuz..
Şu an uzaktan eğitim ekderslerini alacağım...
çok teşekkür ederim cevabın içinBenim en düşük 100 canım hamile kaldığımdan beri doktor um normal dedi kalp 2 katı çalışıyormuş şimdi ölçtüm bunu 120 yi hiç aşmadı. Artık tahminde bulunabiliyorum nabzımla ilgili yükselince kalbim yerimden çıkacak gibi oluyor
Kim yüksek değil diyor? Baş ağrısı filan var mı? Preeklampsi belirtisi aslında yüksek tansiyon ama yediğin bir şey filan mı etkiledi, sürekli mi var bu önemli. Doktora gidebilirsen çok iyi olur aslında.Tedavi goren tecrübeli annelerden tavsiye bekliyorum. Normal diyo yuksek deil diyo 14 normal mi koyde oldugum için suan pek imkanimda yok ama cok tedirgin oluyorum
Canim bunyeye gore degisiyo tansiyon 14 yuksek gibi geldi bana kendini kotu hissediyosan saglik ocagina falan git olcup takip ettir derim yuksek tansiyon hamileliklerde onemliKizlar arada tansiyonum 13 bazen 14 oluyor. Dr a gitmiyorum. Onemli bir durummu bu acaba..birde enfeksiyondan dolayi 9 tane serum yazıldı acaba o mu yükseltiyor..ne yapmam gerek acaba bulundigum yerde dr imkanim da pek ii deil.
Gecmis olsun 2.doz yapilincami fenalastin tansiyonun falanmi dusti acabaKızlar merhaba ben geldim nasılsınız ne var ne yok pek bakamadım bu aralar foruma. Önce tatile gittim sonra tetanoz 2. Doz vuruldum fenalaştım serum yedim falan derken yeni yeni toplanıyorum. Bi hatrınızı sormak istedim
medicana-bülent sürücüSamsun’da doktora giden arkadaşlar ben hala doktor konusuna karar veremedim. 3 hafta önce Bursa’daki doktorumuz görmüştü haftaya belki yine ona giderim ama artık doğum için Samsun’da hastane ve doktor bulmam lazımhastane ve doktor önerileriniz var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?